Reklama

Reklama

Princ a já: Královské líbánky

  • USA The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon (více)

VOD (1)

Šest měsíců po svatbě mohou nově korunovaný dánský král Edvard a jeho manželka, doktorka Paige Morganová (která byla kdysi jen farmářskou dcerkou z Wisconsinu), konečně odjet na své dlouho plánované líbánky. Když už se ale konečně dostanou na místo svých snů, nic nejde podle plánu! Setkání s Edvardovou Nemesis, Paigeiným bývalým přítelem a záchrana lesa – to je jen pár věcí, které se staví do cesty jejich vysněným líbánkám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

honajz 

všechny recenze uživatele

Zatímco v prvním filmu alespoň mne pobavila Julia Stiles a známější čeští herci jako kompars, druhý díl už vařil z vody, navíc se zcela nesympatickými herci. jen pro připomenutí - dánský princ, následník trůnu, mladý metrosexuál, je na zapřenou v Americe, severní, kde potká holku, co studuje, nebo by chtěla studovat medicínu. A představte si, že se do sebe zamilují. Druhý díl vypráví o naprosto vachrlatém plánu jistého dalšího možného následníka trůnu, který může využít právní kličky v královských řádech, týkající se svatby, aby se sám stalnásledníkem, ale nepovede se mu to. Ve třetím dílu není Julia Stiles, ta ostatně už nebyla ani ve druhém, a i představitel prince svou roli vzdal a přenechal jinému metromladíkovi. Tady si na dospělé hrají veskrze puberťáci, a už to samo je poměrně velkým minusem. On totiž vůbec ten třetí díl vypadá jak v nových dílech Arabely Puntanella, nebo jak se tam jmenuje ta zemička, kde děti jsou dospělí. Vzápětí se tyto děti přesunou do hor na královské líbánky, kde potkají další puberťáky (bývalá láska), takže to začne připomínat Sněženky a machry, jenže pak je královský kancléř nebo co to je (taky puberťák) odhalen jakožto ten, který v této krásné zemičce chce zničit lesy kvůlivá ropovodu, takže to začne vypadat jako teenagerská Aljaška v plamenech. Také se tam mimochodem tancuje v krojích, což zase vypadá jak nějaký film o Jízdě králů na Slovácku, jenže tam zase jezdí bulharské taxíky. A dojde i na kordy ve stylu Jamese Bonda... Zkrátka mišmaš, navíc s televizním vzhledem a nízkýám rozpočtem. ()

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Normální člověk na první pohled vidí, že to je sračka nevídaná. Nicméně, určitá část lidstva se na TOHLE dokáže dívat s poměrně velkým zaujetím. Doporučuji následující test: Zkuste sestře, spolubydlící nebo vaší drahé polovičce "Prince a jí 3" přepnout / vypnout. Pak teprve uvidíte to rodeo! PS: Sám jsem osobně vyzkoušel :)))))))) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

To tedy byl horror! Prostě hrůza....ale statečně jsem dokoukal, ani nevím, proč. Pominu sentimentální příběh o záchraně přírodní rezervace, který dokázaly zpracovat mnohonásobně lépe četné animované a kombinované filmy (Krtkem a buldozerem počínaje a Méďou Béďou konče). Více mi vadilo, že na první pohled vcelku sympatický královský pár je tak nebetyčně naivní, že sebou nechá manipulovat po většinu doby...kdejakým blbce. A tak se i královští stávají v očích diváka naprostými pitomci. Občas je dobré se na podobný snímek podívat, člověk si pak dokáže více vážit těch lepších (o výborných nemluvě). ()

bajunta odpad!

všechny recenze uživatele

Název filmu navozuje zdání, že by mělo jít o pohádku pro dospělé, cílovou skupinou tohoto filmu snad ale nemůže být divák starší deseti let. I když se přejde tento nesoulad – po prvních třech, čtyřech minutách filmu jste rozlícení víc než u nějakého hororu. Trapné a idiotsky bezúčelné dialogy, herecké přehrávání, klišé střídá klišé... Kdybych nechtěla dát filmu šanci na jiné hodnocení, než to nejhorší, nevydržela bych ani další minutu. Bohužel, i tak to bylo zbytečné. Ony světlé momenty zde opravdu nebyly. Zůstává výsledné rozladění z naprostého minutí účinkem. ()

Pcermis 

všechny recenze uživatele

Oproti prvním dílu ohromný propad dolů což je škoda. Děj a průběh tohodle filmu je hodně smutný. Plus za České prostředí kde se film odehrává ale občas film spíše je dost trapnou komedii ale kdo má rád romantické pohádky a bude nato koukat jako na odpočinkový film proč ne. Daleko lepší než kde jaké České či jiné telenovely či nekonečné seriály které jsou daleko více slaboduché než tento film. Za mně průměrné 3* ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama