Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se ukecat a dal šanci této teenagerské komedii plné mladých a krásných lidí, s naivním příběhem a přihlouplým dějem. Očekávání se do puntíku vyplnila, snímek je přesně takový, jak jsem si myslel. Nejvíc mi však vadí ten zavádějící název, neboť snímek nemá s rockovou muzikou vůbec nic společného. Písně se občas trochu otírají o poprockový žánr, nicméně to jsou jen výjimky potvrzující pravidlo, že prakticky všechny písně jsou čistě popové záležitosti. Některé jsou chytlavé, jiné naopak trapné nebo vyloženě otřesné, každopádně se to dá ve zdraví přežít. Nezaujatě musím uznat, že Camp Rock je příjemná, svižná a odlehčená komedie, která asi nesedne každému, já z toho upřímně řečeno také nebyl nikterak odvařený, nicméně ze zvědavosti mrknu asi i na Camp Rock 2. 4/10. ()

mixerik 

všechny recenze uživatele

Faktom je, že názov sa absolútne nehodí k filmu. V tom ma to dosť sklamalo. No značnú úlohu zohráva aj to, komu je tento film určený. Určite nie dospelým na pobavenie. Skôr mladším divákom s cieľom upovedomiť o tom, že sa nemajú hanbiť za to, kým sú a ísť svojou cestou. Povedať im, že nejde o to, koľko peňazí majú ich rodičia, ale o to, čo v nich je a akí sú. Netvrdím, že to bola pecka, ani že som sa nasmiala "do popuku", no odporúčam ho všetkým mladým, ktorí sa skrývajú za tvár niekoho iného. Poučné pre vekovú kategóriu 10 - 15 rokov. Snažím sa hodnotiť objektívne a preto dávam *** ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že i když mě poslední dobou filmy s podobnou tématikou baví, tohle byla vážně slabota. Proč tam nebyla aspoň jedna pořádná písnička? Takhle to bylo nejen příběhově slabé, ale i hudebně slabé (a to je to přitom film, který se má doslova kolem hudby točit, tak by člověk čekal, že se tam alespoň jedna lepší skladba najde). Když to srovnám třeba s filmem Rande s hvězdou (taktéř z Disney Channel, takže podobného "kalibru"), musím uznat, že Rande s hvězdou mělo sice v podstatě stejně naivní příběh, ale minimálně se tam objevilo pár lepších písniček a dokonce to bylo i zábavnější. V Camp Rock hledíme jen na křenivý úsměv Demi Lovato a to je tak vše. Horší snad bylo už jen High School Musical, u kterého jsem se už ani neodvážila kouknout na druhý díl. Camp Rock dvojku bych sice ještě zkousla, ale každopádně mě to trošku zklamalo. Mám teď nutkání přehodnotit všechna hodnocení filmů podobného žánru, které mě bavily o moc víc (a nejspíš to také udělám). ~(1,6)~ ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

Jako na běžícím pásu ,sotva se oběví nějaká komedie či já nevím muzikál či něco pro teenagery tak to začne hučet ...odpad,hvězda....odpad...odpad nevím třeba H S Musical se mi moc líbil všechny tři díly ( Podotýkám věk 35 let,vdaná dvě děti ) a i camp rock mně svým zpusobem uchvátil ,nejspíše proto že miluju hapyendové konce :-) ale o to nejde hudba ve filmu byla chytlavá jak už zde někdo napsal a já s ním souhlasím ,obsazení bylo sympatické a děj mi přišel pravda jako obvykle poslední dobou prolínaná moda popelka hvězdou ale co?Vždyť nebýt takových filmu které dokážou plnit sny všechny naděje které jak doufám má ještě většina lidí na této planetě,myslím naděje na svuj splněný sen ,by přestaly existovat a všichni by věřili jen v to že je sežere godzilla nebo odbouchne Calvera ze sedmi statečnych. Ale je jasné že každý má svuj styl a já za ten svuj dávám tomuto filmu čtyři hvězdy. ()

fisikk 

všechny recenze uživatele

Čas od času mám možnost vidět podobné typy filmů jako kulisu při žehlení. Musím se přiznat, že jako mladší jsem je sledovala, ale teď s odstupem času mi příjde jeden jako druhý. Nic nového nepřinesl a ničím mě nezaujal, snad jen něco zamyšlení: Jak je možné, že tři holky nacvičovaly pět dní na pěvecké vystoupení, poté se 3 minuty před začátkem rozhádají, ale nedělá jim to nejmenší problém a na jeviště jdou každá sama s úplně jinou písničkou a přímo zazáří? Asi zázrak! :-D ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Meaghan Martin (Tess) si při natáčení písně „Too Cool“, která se hrála u táboráku, skutečně vykloubila rameno. (LUKICKK)
  • Peggy (Jasmine Richards) měla na hlavě celkem 14 čelenek. (LUKICKK)
  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)

Reklama

Reklama