Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

I.AM.NOT odpad!

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Payushkou, takže svůj odpad! musím nějak zdůvodnit. Každý film začíná námětem, některé dobrým, některé horším, a některé, jako tento tak debilním, že silně pochybujete, jestli se to vůbec mohlo zrodit v hlavě nějakého člověka pouze z kalkulu, protože možnost zrodu v hlavě dítěte, které se naučilo právě mluvit se přímo vybízí ("Jee, kdyby tam byly dva tábory a jeden s Jonas a druhej s hvězdama") Jonas bros. dělají rocku (který si až nesmyslně často berou do pusy- rockeři by udělali vodní bitvu (cože?)) dělají strašnou ostudu a popravdě zase takový rozdíl mezi rock táborem a tím druhým hvězdným táborem po hudební stránce nebyl, to víme všichni. Jedna nebo dvě vcelku povededé POPOVÉ písně film nezachrání. Demi Lovato není herečka!!!!!!!! Nebo aspoň ne dobrá herečka jako všichni ostatní ve filmu. Tento film však není zbytečný, je jen ukázkou jak udělat hvězdu z kohokoli, případně jak z toho vytěžit ještě víc zlaťáků z peněženek rodičů dětiček pod vlivem omamné televize. ()

Rustita 

všechny recenze uživatele

Nie som práve na takéto druhy filmov, ale keď chcem vypnúť, tak si raz za čas "niečo" podobné pozriem. "Niečo" znamená, že Camp rock a Camp rock 2 akosi stále neviem zaradiť. Slovo ROCK sa tvorcom naozaj len priplietlo do názvu. A to som si naivne myslela, že keď tam budú Jonas Brothers, pôjde aspoň trochu o rock... no tak nič... Pesničky sa mi zdajú chytľavejšie ako v High School Musical, čo by bolo v mojom hodnotení na 3 hviezdičky. Demi sa už toľko nezubí, čo je asi k dobru filmu, ale to je asi tak všetko. Dej sa mi zdal nejaký rozhádzaný (možno preto, že šlo o súperenie 2 táborov a nie o nejakú kvázi ucelenú love story ako v 1-ke), preto dávam len **. ()

Reklama

Yambo odpad!

všechny recenze uživatele

aaaa moje oči, vykřikl jsem a zakryl je. Nepomohlo, protože tu hlavní sodu dostávali uši. Ne nevydržel jsem to celé. Jednička mi naštěstí ušla, ale dlouho jsem chtěl vïdět jeden z dílů protože jsem bláhově čekal něco jako Školu ro(c)ku. Odkazy na skutečně rockové kapely, jejich melodie, jejich kulturu. Jaký to hrozný omyl. Nic z toho, i když si odmyslíme infantilní děj, tak ta muzika (a že muzikály mám rád) rozhodně není rock. Rozumím že v cílové skupině se to asi ujme. Ale každý starší dvaceti let ať se tomu raději vyhne. Místo toho raději doporučuju zmíněnou Školu rocku, kde je skutečná muzika a která si navíc na nic nehraje a kde nezabere děj, tak zabere nadsázka. Dodatek: právě jsem si v ostatních příspěvcí všiml a v titulku ověřil že má jít o komedii :) dobře že to tu je napsané. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Takže hodnocení odpad. A proč jednoduché první díl jsem neviděl (mám to v plánu bohužel). Taneční choreografie je strašná u Lets dance a podobných je aspoň nějaká interakce že do toho prostředí se tančí a jde to i vidět tady vidíte jednoduše jak to mají připravené takže žádná akce. navíc umístění songů je někdy tragické (zvlášť u toho jak řekne že Camp Rock končí a oni do toho zpívají). Herecké výkony jsou strašné (ta blondýna mě připomínala Hannah Montanu fuj) ostatní jsou ještě horší (výjimkou je ten černoch ten se aspoň snažil). Ohledně Jonas Brothers je to první film který jsem s nimi viděl a jestli mají oni herecký talent tak to už potom i dřevo může hrát dělat tam za sebe debila a všemožně blbotsi zvládne i idiot. Jediné plus vidím v songu co byl v duetu a v České a Polské verzi od Ewy Farné což je velmi slabé. Díkybohu že sem se narodil jako kluk a tenhle ´´kult´´ mě minul nebo představa že bych měl doma jejich plakát nebo originálku tohohle filmu je strašná. P.s. Pointa filmu je fakt mazaná a úplně vtipná ačkoli jeden tábor (Camp Star vyhraje) tak stejně se všichni zajímají o Camp Rock :-)) fakt stupidní :-) ()

luboss822 

všechny recenze uživatele

Pol hviezdičky za peknú pesničku "I wouldn´t change a thing" (v českom prevedení Ewa Farna & Jan Bendig - Stejný cíl mám dál) a pol hviezdičky za zvyšok "filmu". Dej filmu absolútne o ničom, pripadal som si ako keby som pozeral 10 minút z jedného filmu a druhých 10 minút z iného filmu. Bez žiadnej vážnejšej zápletky, čakal som aspoň, že v tom finále budú padať hudobné a tanečné čísla rad radom a bude sa dať na čo pozerať, no tvorci to všetko stihli nacpať do 10 minút. Naozaj neviem aký klad by som v tomto filme našiel, dejovo zle, scenárovo zle a hudobne tak ľahko podpriemerne. (z môjho pohľadu nezaujímavé a nechytľavé pesničky s choreografiou, ktorá mi pripadala takmer všade rovnaká) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Celkem bylo pro film nahráno 52 písní, většina však byla vyřazena (odmocnina)
  • Ve scéně v úvodu filmu při skladbě "Brand new day" je možné všimnout si ve stínu kamery. (TheStitch630)

Reklama

Reklama