Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl. já nevím, jak to popsat, slovo cílevědomý jej moc nevystihuje, ale například slova nemůžu dál, jdu dál, jej vystihují naprosto skvěle. I když to neměl v životě lehké a je jej obrazem všech. Když potom nezvítězí, nikdo si z toho hlavu nedělá, proč? Protože všichni vědí, kdo je tady nejlepší, no přeci - nemůžu dál, jdu dál. A o tom to je, o překonání několika nových překážek, kterých neubývá, když překážku překonají, objeví se další. A i když někdo nevyhraje soutěž, zjistí, že ji vlastně nepotřebuje, protože důležitý je názor lidí - posluchačů a ne ten, který má porota. Tenhle film naprosto přesně ukazuje, jak se dokáže dát dohromady skupina lidí, jen díky jedinému cíli, a to vyhrát, ze skupiny lidí se stanou přátelé a o tom to je, o přátelství, kterým všechno skončí. Tenhle film doporučuji na zahnání dlouhé chvíle a na odreagování, které člověk čas od času potřebuje. ()

kikka20 

všechny recenze uživatele

Hudba? Skvělá. Herci? Super. Film? Dobrý. Tento film je podle mě vážně dobrý, ale 5* jsem mu nedala, protože si myslím, že jsou lepší filmy co se týče hudby a některé vtipy nebyly vtipné (což by asi měly, ne?). No co se týká celkově filmu. Kdo čekal, že Will bude manažér kapely? Kdo si myslel, že vyhrají? Kdo si myslel, že bude s tou blondýnkou jménem Charlotte? No troufám si říct, že většina si to myslela. Celkem šok, když jste zjistili, že je to úplně jinak, co? Tyhle nečekané věci udělali tenhle film zajímavějším, ovšem kdo nemá rád hudbu nebo teenagerovské filmy tak tohle nebude jeho oblíbený filmík.. :) ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Oh no, one more stupid highchool movie about getting laid and I'm gonna kill myself. A zkuste mi někdo říct, že to je o něčem jiném. Jasně, je to moje chyba, že jsem se na to vůbec díval ale proboha, že to vůbec ti lidi mají zapotřebí točit tyhle shity. No nicméně na cílovku (jak to tak vypadá moje třináctiletá sestra do ní patří) to funguje a ta hudba nebyla zase tak špatná, tudíž ty dvě silnější hvězdy si to asi zalouží, krom toho jsem si teď vzpomněl, že taky existuje hrůza jménem High School Musical a to je teprv peklo. Rock On - 45% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Když přivřu oči, vypnu na chvíli mozek a přehodím se na vlnu kýče a klišé, tak je Rock ze střední vlastně osvěžující (i když už mnohokrát viděnou) podívanou. Hlavní představitel mi přišel naprosto antisympatický a viděl jsem v něm jistou podobnost s jedním z Jonas Brothers. A proč vlastně ty 3*?! No soundtrack byl poslouchatelný, Vanessa Hudgens méně cukrkandlová než v HSM a účinkování veteránů, jako Lisa Kudrow a David Bowie, potěšilo. Zkrátka Muzikál ze střední v lepším a ne tak pocukrovaném obale, který mě zejména zaujal po hudební stránce. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

" Dowey Dowey Do- we wanna rock? " je najbombastickejšia hláška celého filmu! Lisa Kudrow ma tiež veľmi potešila so svojimi ksichtami a Bowie na záver filmu.... tak to mi hlava nepobrala! Veľkým pozitívom pre mňa bolo i to, že Will do kapely vniesol sviežosť ska miesto pridrbaných popíkových sračiek ( v celom filme je ich aj tak požehnane ) . Ja som si toto užil na plné gule a neváham ísť s hodnotením úplne na maxa ! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Ačkoliv je celá skupina složená ve filmu ze středoškoláků, jediným středoškolákem byl Charlie Saxton. (Avalon820)
  • Vanessa Hudgens si zpočátku chtěla zahrát Charlottu. Nakonec dostala roli Sa5m. (Avalon820)
  • Původní název filmu byl Will, potom to měl být Rock On a nakonec z toho vznikl Bandslam. Do kin šel pro změnu pod názvem Tiger Station. (Avalon820)

Reklama

Reklama