Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Za jedno odpoledne jsem se podívala na oba díly a musím říct, že dvojka byla daleko lepší, nejvíce se mi líbilo to nadšení a odhodlání vyhrát, i když se jim to nepodařilo, vyhráli jinak, například Shane a Matchie, jsou oba spolu a co jeho brácha a dcera majitele camp staru. Nemám co vytknout, tento film sice nepatřil mezi ty nejlepší, ale musím se na něj podívat znovu, moc mne překvapil. Vřele doporučuji všem, kteří chtějí zahnat dlouhou chvíli a trošku se i pobavit. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o totožný počin, jakým byl první Camp Rock. Opět hromada teplých písniček, příjemná letní atmosféra, dětští herci hrají pořád stejně, tempo rovněž ujde. Příběh není nikterak složitý, do komedie tohoto typu je však plně dostačující. Nepatřím rozhodně mezi cílovou skupinu, nicméně přežil jsem to ve zdraví a s přimhouřením očí musím uznat, že pro teenagery to ve své době musela být ideální záležitost. 4/10. ()

Reklama

Rustita 

všechny recenze uživatele

Nie som práve na takéto druhy filmov, ale keď chcem vypnúť, tak si raz za čas "niečo" podobné pozriem. "Niečo" znamená, že Camp rock a Camp rock 2 akosi stále neviem zaradiť. Slovo ROCK sa tvorcom naozaj len priplietlo do názvu. A to som si naivne myslela, že keď tam budú Jonas Brothers, pôjde aspoň trochu o rock... no tak nič... Pesničky sa mi zdajú chytľavejšie ako v High School Musical, čo by bolo v mojom hodnotení na 3 hviezdičky. Demi sa už toľko nezubí, čo je asi k dobru filmu, ale to je asi tak všetko. Dej sa mi zdal nejaký rozhádzaný (možno preto, že šlo o súperenie 2 táborov a nie o nejakú kvázi ucelenú love story ako v 1-ke), preto dávam len **. ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek si řekněme lepši než jednička. Vše se točilo kolem " Final Jam", ale překvapivě děj byl lepší než v jedničce. Humoru přibilo, až jsem se místy hledal na podlaze, divné? Jo je, to přiznávám. Jonas byly tenkrát lepší, i když furt to zapadá do škatulky " Disney- hudební". Písničky byly lepší a závěrečný Final Jam byl vskutku dobrý. 70%. PS: Kdo má rád hubu neurazí. Jonas něco říkaly o 3 dílu, tak se nechme překvapit. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nesedím každý den před televizi naladěnou na Disney chanel, nemám kluky Jonasovy vylepené nad postelí, zkrátka nejsem fanoušek tohoto druhu zábavy. Ke Camp Rocku jsem se dostal vlastně jen proto, že ho dávali v TV a já se neměl zrovna na co jiného na práci, ale hodíme-li za hlavu zaujatost, pomineme stokrát omílané téma, jde o neškodnou zábavu pro náctileté s příjemnými písničkami a choreografiemi. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Během scény, kde se Mitchie (Demi Lovato) a Shane (Joe Jonas) pohádali, spolu herci nemluvili, aby scéna neztratila svou intenzitu. (odmocnina)
  • 1 500 šťastných fanoušků bylo pozváno, aby se stali komparzisty ve scéně Camp Stars. (LUKICKK)

Reklama

Reklama