Reklama

Reklama

Připoutejte se a připravte se na divoké, necenzurované pokračování nervy drásajícího kasovního trháku Joy Ride! S “dvojitou porcí napětí a akce oproti originálu” posouvá Joy Ride 2: Dead Ahead “hrůzu na silnici na zcela novou úroveň!” (DreadCentral.com) Když se čtyři přátelé vydávají do Las Vegas za zábavou a trochou levného vzrušení, nemají ani tušení, že na ně místo toho čeká hrůza, utrpení a ryzí strach nasáklý krví! Když se jim uprostřed pustiny porouchá auto, přátelé chtějí co nejdříve nalézt cestu zpět do civilizace. Ale jejich plány brzy neujdou pozornosti nebezpečného řidiče kamionu jménem Rusty Nail. Tohle vraždící a pomstychtivé monstrum, které je ovládáno neukojitelnou touhou po mrzačení a způsobování bolesti, je odhodláno od každého z nich vybrat krutou daň… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

Hadža 

všechny recenze uživatele

Po celkem zdarile jednicce prichazi trochu nastavovana,ale stale pozivatelna kase!Opravdu ,rozcilit Ruastyho Naila se nevyplaci a to brzo pochopi i mladez cestujici za vzrusenim do Vegas!Te se jim nakonec dostane vrchovate,zvlast Rustyho hra v kostky je vazne napinava,skoda jen, ze nebylo tech hodu vic!Trosku me zklamalo herecke obsazeni,protoze mi herci,predevsim hlavni hrdinka, prisli dosti nesympaticti! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak jistě, s jedničkou opravdu srovnávat nelze, byť oba filmy spojuje postava magorského řidiče kamionu, co si rád hraje. Kde jednička sázela na napětí, tam dvojka nasadila krev. Nic proti tomu, kdyby tvůrci rozpoutali velkolepý gorefest. Jenže jedna trubka vražená do hlavy krvavé jaro nepřivolá. Většina násilných scén končí mimo kameru (spíše asi kvůli trikové náročnosti, než cenzuře), a tak zůstává nevyvážený příběh čtveřice mladých lidí, co mají v patách šílence. Jestliže jednička svlékala mladé muže, pak dvojka opakuje podobnou scénu s blondýnou, ale...ale je to vskutku mizerný striptýz. A pravdu dí kamioňák, když ji počastuje slovy: ,,Stejně seš plochá!" Snad nejhůře dopadla hra v kostky - takový potenciál, a tak malá fantazie tvůrců. Na co chce režisér diváky nalákat, když hlavní postavy se chovají jako hovada, gore je mizerné, nahota prachbídná, strašidelná atmosféra ani omylem a divák by v závěru uvítal kompletní vyvraždění všech? Úplná nuda to však nebyla, tudíž nějakou tu hvězdku sem nasypu. Hm, asi jen dvě... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem necenzurovanou verzi a pořád nechápu, co na tomhle chtěli cenzurovat a jak asi vypadala ta cenzurovaná verze. Protože tahle necenzurovaná je tak akorát na hraně, že mě to i bavilo a dalo se na to koukat a hlavně jsem na ní neobjevil něco, co by alespoň trochu poukazovalo na to, že by to mělo být cenzurované. Pokud z tohoto filmu něco vystřihli, udělali z toho tak akorát vidláckou road movie a ujetým řidičem kamionu, kterej je hroznej všudybyl (je všude, všechno ví a všechno vidí), kterou by na postrašení mohli pouštět tak akorát ve Studiu Kamarád. Trochu mi vadilo, že nebylo alespoň trošku ukázaný, proč to dělá (úchylů jen tak pro zábavu už je až přespříliš) - tak nějak to částečně snižovalo přesvědčivost. Není to nic originálního, svým způsobem nic zajímavého, ale zkouknout se to dá, je tu pár zajímavých scének (márnice, kostky). Na videofilm tak akorát. Dávám 2,5, s hodně odřenejma ušima zaokrouhluju nahoru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-kanadský snímek „Jízda do pekel 2“ je přesně z těch filmů, kde už od začátku vím, že mě bude iritovat se na ně dívat. A jo, přesně k tomu došlo. Postavy mi byly tak protivné, až jsem doufal, že všechny zemřou hned na začátku v nějaké hromadné dopravní nehodě. Bohužel se tak nestalo. Dá se to vydržet, jsou tu sem tam dobré nápady, ale byl jsem rád, že to skončilo. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování je mnohem povedenější než první díl aspoň co se do propracování děje a drsnosti. Tentokrát jedou do Vegas dva páry či přesněji jednoho naberou cestou, porouchá se auto kdesi v poušti a tak jdou k baráku, který vypadá jako dlouho opuštěný a najdou tam jiný auto zachovalý a pojízdní, a tak si ho půjčí s tím, že ho hned vrátí jak si seženou jiný a pro jistotu nechají tel. číslo na vratech , aby majitel věděl kdo ho má. Jenže majitel je Rusty Nail a vidí je. Nejdřív v hospodě unese jednoho maníka a pak ostatní vydírá po jedné chce, aby si uřízla prst, protože ho před tím na něj ukazovala. Trojici nenapadne nic jiného než jet do krematoria či patologie a uříznout tam prst mrtvole (poněkud mě překvapilo jak věděli hned kam mají jet, když byli daleko od domova) Rusty hned ví , že prst není pravý jelikož je nejspíš viděl (jak mohl být na x místech nechápu). Pak donutí druhého kluka udělat ze sebe šlapku a jít mezi lůzu téměř na jistou smrt samozřejmě se pohádají s holkami jelikož on to udělat nechce ,ale jedna z dívek ho donutí. A tak má Rusty dalšího . Pak si počká na holky a zmasakruje je náklaďákem (aspoň si myslí, že je po obou) A začne hrát drsnou hru kostky s kluky, hodně drsné. Když pak zbylá dívka se s Rustym vypořádá je tu velká nelogičnost vše se odehrává v noci ona sedna do náklaďáku a jede od Rustyho baráku pryč, ale Rusty je kupodivu na střeše vzápětí prší (na tom by nic nebylo divného), ale další střih a je tu ráno a ona s chodí Rustyho i s autem ze srázu jenže? Vzápětí za ní přibelhá její přítel, který zůstal ve vleku u baráku a ten je taky v povzdálí vidět. Není mě jasné kde teda jezdila, že je neustále u baráku (že by dokola? Ale to by musela hodně dlouho jezdit i s Rustym, takhle rychle úsvit nemůže přijít) tohle mě přijde nedomyšlený. A mimochodem za světla není po dešti ani památka všude je azuro. Ten ironický konec byl jasný, přece musí zůstat možnost pokračování. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii ve městech Cache Creek a Kamloop a v kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Přestože tomu snímek nenasvědčuje, poušť byla ve skutečnosti studená a celý štáb musel pracovat v mokru a zimě. (camper)

Reklama

Reklama