Reklama

Reklama

Připoutejte se a připravte se na divoké, necenzurované pokračování nervy drásajícího kasovního trháku Joy Ride! S “dvojitou porcí napětí a akce oproti originálu” posouvá Joy Ride 2: Dead Ahead “hrůzu na silnici na zcela novou úroveň!” (DreadCentral.com) Když se čtyři přátelé vydávají do Las Vegas za zábavou a trochou levného vzrušení, nemají ani tušení, že na ně místo toho čeká hrůza, utrpení a ryzí strach nasáklý krví! Když se jim uprostřed pustiny porouchá auto, přátelé chtějí co nejdříve nalézt cestu zpět do civilizace. Ale jejich plány brzy neujdou pozornosti nebezpečného řidiče kamionu jménem Rusty Nail. Tohle vraždící a pomstychtivé monstrum, které je ovládáno neukojitelnou touhou po mrzačení a způsobování bolesti, je odhodláno od každého z nich vybrat krutou daň… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-kanadský snímek „Jízda do pekel 2“ je přesně z těch filmů, kde už od začátku vím, že mě bude iritovat se na ně dívat. A jo, přesně k tomu došlo. Postavy mi byly tak protivné, až jsem doufal, že všechny zemřou hned na začátku v nějaké hromadné dopravní nehodě. Bohužel se tak nestalo. Dá se to vydržet, jsou tu sem tam dobré nápady, ale byl jsem rád, že to skončilo. ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Ano, byla by škoda nevyužít jmenovku velmi slušného prvního dílu a tak jsme se po sedmi letech dočkali na DVD. Jak to dopadlo? Ačkoliv jde o šablonu, z které přímočarost lpí na první pohled a která ve výsledku ničím nepřekvapí (zároveň však ani neurazí) jde o sledovatelný samostatný film, který má obzvlášt v druhé půlce šmrnc a atmosféru. Ve výsledku jsem víceméně spokojen, a případný další díl? Proč ne...70% ()

Reklama

cskomando 

všechny recenze uživatele

Vrahové jsou prostě nesmrtelní. :D Nakonec může být člověk stejně zklamaný! Nasáklé krví to opravdu moc nebylo, podle mě slabota než v jiných zombie ''trhácích'' ( zdali se to tak dá nazvat). Dá se říct, že občas to stupiditou a naivitou herců jenom vřískalo...'' musíme dělat co řekne jinak ho zabije''.. a tímto stylem dostane nakonec stejně všechny :D Občas sem se zasmál, oproti jedničce to bylo slabší v ději, ale co se týče té brutality tak zde se jí člověk dohledá víc než v předchozím díle. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo jednotka bola pri trochu dobrej vôle prinajmenšom uveriteľná, Dead Ahead je maximálne pritiahnutá za vlasy - či už je to naozaj divné chovanie hlavných hrdinov alebo teleportácia truckera (ku koncu sa pre zmenu už teleportujú všetci :) ) plus úplný záver si tvorcovia tiež mohli odpustiť. Na prvý diel sa nechytá, ale stále je to slušná zábava. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po sedmi letech se rozhodl režisér Morneau natočit pokračování původní Jízdy smrti a jak už bývá jeho zvykem, jde o další hodně průměrný počin, který moc kvality opět nepobral (podobně jako Stopař 2). Jeho jediným štěstím bylo, že se rozhodl na rozdíl od prvního dílu dost přitvrdit, což jsem přijal s povděkem, leč na úkor scénáře. V tom lze nalézt opět spoustu nelogičností a stupidity. Zatímco v jedničce to s výběrem herců ještě ušlo, tady kromě mé oblíbenkyně Nicki Aycox nestojí nikdo za větší pozornost. Tahle blonďatá dračice mne zaujala už ve filmu Animals (tady se sice k erotickým scénám nedostala), ale její noční striptýz mě alespoň vytrhl z nudy. Začátek filmu mě totiž nehorázně sral a to od chvíle kdy se na place objevila ta EMO smažka. Když došlo na ty „kostky“ těšil jsem se jako prase, co mu Rusty udělá, ale zas tak záživné to nebylo. 50% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Přestože tomu snímek nenasvědčuje, poušť byla ve skutečnosti studená a celý štáb musel pracovat v mokru a zimě. (camper)
  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii ve městech Cache Creek a Kamloop a v kanadském Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama