Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Declan si chtěl odpočinout od Wrong Turn rodinky a vrhl se na Joy Ride. Tak tedy : Rezavej hřebík je prostě nesmrtelnej a i když ve dvojce prožil ohnivé inferno tak zde má pleť opět jako dětskou prdýlku a dále terorizuje nevinné kolemjedoucí. Tentokrát to odnese jezdec rally a jeho parta a garantuju vám, že většina z nich se závěrečných titulků nedožije a pokud někdo přece jen jo určitě si příště rozmyslí házet kamionu myšky (tím myslím, že mu to střihli s autem před čumák a ne že po něm házeli potkany) . Že je Rezatec psychouš to už víme dávno takže ve své choré palici vykalkuluje, že přiměřeným trestem bude pomalá a mučivá smrt celé bandy a snaží se opravdu srdnatě zlikvidovat všechny a všechno. Bát se u toho nedá, ale dobře se na to kouká, nenudí to a já se celkem bavil takže spokojenost. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem nějak vypustil, takže neposoudím, jak moc skokově se to událo, ale Joy Ride se posunul od fajn thrillerové road movie k hororové slasher/torture road movie. Posun k lepšímu? Pro mě určitě ne, i když naplut na trojku nemůžu. Bohužel jak již vyplývá ze zmíněného, napětí vystřídalo nemilosrdné kosení týnejdžrů, což samo o sobě neberu jako nic otravného, ale obecné je to prostě deklas v podobě výprodeje. Mrknout se na to dá, ale moc od toho nečekejte. 55% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oho, proti mizerné dvojce slušivý masakrální thriller (horror ne, to už spíše akční, by mě zajímalo, kdo dělá žánry) kombinující Rychle a zběsile se Saw a Stopařem. Divák si užije rychlou jízdu, svištící pneumatiky i těla rozmetaná na cucky. Gore efekty se vydařily, a tak milovníci kečupu si přijdou na své. Většina postav se sice chová jako hovada (včetně policajtů), ale to je zřejmě výchovný záměr tvůrců. Jsem rád, že zabijákovu prdel nenakopala blbá blondýna (tu čeká něco onačejšího), jak je v řadě podobných snímků zvykem. Přimhouřím oči i nad nelogičnostmi, kterým vévodí zmlácený Jordan, jelikož ten by se po jedné takové ráně dostal v lepším případě do limbu, v horším do věčných lovišť. Naštval mě ale přepálený konec. To se jako stává z Rustyho další Jason či Myers?... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A je tu znova. Pan "Rezavý Hřebík" se vrátil na Bohem zapomenutou silnici, aby zde opět zatopil skupince playboyů a playmates. Ti se totiž rozhodli mu autem nejen zkřížit cestu, ale dokonce ho předjet! A tak tu máme hned několik lidiček pod koly kamionu, co z jejich těly nadělá sekanou, nápaditý rotorový facelift, rozdrcenou makovici a podobné gore chuťovky. Na to, jak O'Brien zprasil sérii Wrong Turn, tak svým příspěvkem do téhle nevýrazné značky ostudu tentokrát nedělá, i když původní koncept silničního thrilleru je pošlapán fatalitní brutalitou. Ale jako jednohubka, proč ne? Každopádně je nad slunce jasné, že do tří let tu máme čtyřku. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jigsaw si kúpil kamión a vydal sa rýchlo a zbesilo mstiť chudákom, ktorý ho nejak ponížia. Tentoraz mu na ceste nejaký pretekár so svojou partou spraví myšku. Za to si rozhodne zaslúžia zomrieť tým najbrutálnejším spôsobom. To dá rozum. Tak by zachoval každý správny chlap, ehm úchyl. A vynaliezavý kutil by pri zabíjaní využil svoj kamión na tisíc a jeden spôsobov. O nejakú logiku tu nejde a atmosféra solídnej jednotky je dávno preč. Jednu hviezdičku dávam za prevedenie niektorých kaskadérskych kúskov. Hlavne naháňačku na široko ďaleko opustenej diaľnici. Síce z nej cítiť umelosť a že je kaskadérsky tím dokonale zosynchronizovaný, ale je to celkom cool napriek fádnemu nasnímaniu bez štipky napätia. Režisér je proste nemehlo, ktoré nedokáže nič poriadne vytrieskať ani z akčných scén ani z hercov, ktorých ste nikdy predtým ani potom nevideli. Snáď kvôli tomu, že je to nepriznaný snuff film. Fanúšikovia gore si užijú poriadneho nášupu. Na môj vkus to bolo už prehnane nechutné a nebavilo ma to. 2/10. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama