Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jima Halseye (C.Thomas Howell) stále pronásledují strašlivé události minulosti. Vrací se zpátky, aby se vyrovnal se svými démony. Cestuje se svou dívkou Maggie (Kari Wuhrer) a brzy se oba ocitnou právě v těch místech na silnici západního Texasu, kde celá ta noční můra před časem začala. Setkávají se s psychopatickým STOPAŘEM Jackem (Jake Busey) a najednou se jízda Jima a Maggie změní v děsivý závod o přežití, v napínavé a strhující dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Eldoth 

všechny recenze uživatele

Už od začátku bylo jasné, že druhý pokus už nebude tak slibný ...Když přehlídnu kvanta nesrovnalostí ...a sice koukatelné, ale nic moc hrající herecké persony, tak musím povědět, že jsem se ani nenudil. Od postavy C. Thomase Howella se dalo očekávat, že to bude psychicky nevyrovnaná troska utápějící se ve vzpomínkách na hrůzný zažítek. (dostane se i na flashbacky) ...Snad jen ten jeho konec jsem tak trochu nečekal. Kari Wuhrerová dělá přesně to, co se od její postavy očekává, tudíž natahuje děj svým nesmyslným běháním (ježděním) po texaském zapadákově, aby se děj filmu natáhl alespoň na těch stravitelných cca 90 minut. No ...a nejcharismatičtější postavou nám zůstane nástupce Rutgera Hauera Jake Busey ...po taťkovi zdědil parádní záporácký ksichtík a víc než slušně to tam rozjede, je vidět, že si svého Hitchera dosytosti užíl ...někdo by mohl říci, že " zašaškoval " ...Případné třetí pokračování bych už raději nechal odpočívat někde v šupleti ... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Béčko jak hrom,od herců,přes scénář,děj i vyústění.Prostředí docela vytváří atmosféru,ovšem to není zásluha filmařů,Jake Busey je psycho už od pohledu,takže ten se taky moc snažit nemusí,spád to nemá,napětí to nemá,co pak s tím?Figurky pobíhali od ničeho k ničemu,za celý film jsem nepřišel na to,proč se postavy chovají tak,jak se chovají a proč dělají to,co dělají.Já viděl jen chaoticky na sebe našroubované scény,které nedávali moc smysl.Zbytečné pokračování,respektive zbytečná kopie originálu! ()

Reklama

rodo 

všechny recenze uživatele

Neskutečný sled nelogičností a žánrových klišé mi nedává prostor ohodnotit tento rádobythriller více než jednou hvězdičkou, i když některými pasážemi by to mohl být film alespoň průměrný. Líbil se mi v roli záporáka Jake Busey, ale Kari Wuhrer jako akční hrdinka mi tu nějak nesedla. Ze začátku to byla taková pipka a na konci se z ní stala drsná Lara Croft. No nic, to vlastně taky patří k těm nelogičnostem. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo vážně utrpení... nastavovaná kaše, vykrádačka originálu... ale predevsim - nuda... nuda... a zase jen nuda! Nulova invence co se tyce rezie i scenare... pruhledny dej... chaoticky slepeny nesouvisejici sceny... hruza! Jediny Jake Busey tam trochu stal za pozornostm ale vzhledem k ty squadře hereckých nýmandu (co se tam mihla), byl spis "jednookym kralem" mezi slepci ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Ja dávam průměrných 50%, protože si myslím že mělo zůstat jen u jednoho dílu - tohle je nastavovaná kaše, která se snáží divákovi vnutit atmosféru prvniho dilu. Líbilo se mi jak C.T. Howell alias Jim chtěl vyhodit stopaře z auta, ale to je tak asi jediné. Pár povedených triků nebo hlášek tam možná bylo, ale to mi bylo naprosto lhostejné, protože mě znechutili různé klišé, kopie a v některých věcech podobný scénář či děj kopírující první díl. Snad jen ještě stojí za zmínku Jake Busey, který je asi nejsvětlejším prvkem filmu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Herečka, o jejímž obsazení do role Maggie tvůrci také uvažovali, byla Melinda Clarke. (Fenk)

Reklama

Reklama