Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

ink flo 

všechny recenze uživatele

John Dahl servíruje překvapivě dobrej thriller odehrávající se v jeho oblíbených kulisách - tzn. texaské pláně a její nekonečné dálnice, kolem kterých jsou rozeseté hostely a benzínky. Dobrý je, že velkou část filmu vnímáme zloducha jen zprostředkovaně buď skrze vysílačku, nebo schovaného v obřím trucku, který je jakoby zástupným symbolem nebezpečí a zla. Má to fasádu i feeling horrorů z té doby alá "Vím, co jsi dělal minulé léto", "Vřískot" apod. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vysokoškolák Lewis ide svojim novým autom vyzdvihnúť kamarátku Vennu do Colorada, aby spoločne išli na prázdniny domov. Cestou zoberie i svojho staršieho, problémového brata Fullera. Namontujú si do auta súkromnú vysielačku a začnú komunikovať s ostatnými vodičmi. Z jedného z nich si nepríjemne vystrelia. Myslia si, že je to ohromná sranda. Lenže pre svoje hlúpe žartíky si vybrali nesprávneho chlapa. Trpko oľutujú svoj nerozvážny čin. *** ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Walkerova holá prdel, Zahnova holá prdel a jejich herectví na úrovni dítěte z besídky MŠ vs. kamioňák Rusty Nehet, co nemá pro nejapné rádiožerty černého mazla a maminčiny ovce ani za mák pochopení.. Instantní polévka teenage filmu, v níž se thriller rozpustil po vzoru lžičky chybujících soudruhů z NDR. Původně jsem chtěl dát této dálniční báchorce bez krve, vajec i třešní (pardon, ty tam vlastně byly) tři vyhaslé hvězdy, ale dementní konec popírající logiku, konkrétně (ne)identifikace těla velmi očitými svědky, mi otevřel oči. Chtělo by se napsat výborná oddychovka, ale lhát se nemá.. ()

Fox Mulder 

všechny recenze uživatele

Vskutku docela povedený thriller o vtipu, který se změnil v děsivou noční můru. Celý film má opravdu dobré a svižné thrillerové tempo. Do hlavní role filmaři obsadily teenegerovskou hvězdu“ Paula Walker, kterého opravdu já nemám rád! Je pravda, že se tady docela Walker snažil, ale taky to nebyl žádný zázrak. A když už jsem u těch herecký výkonů, tak i Leela Sobiesky se taky moc nepředvedla. Asi nejlepší zručně natočená část filmu byla, když šofér kamionu (ze kterého si vystřelily dva mladíci) šel na schůzku ze ženou a zjistil, že to je muž a že je objetí vtipu. Samozřejmě šoféra kamionu chytilo psycho a dotyčného zabil. Proč je výborná zrovna tato pasáž? Protože celou tu dobu oba dva mladící poslouchají u stěny co se právě děje ve vedlejším pokoji. A tato pasáž je vyjímečná hlavně díky tomu, že ani na vteřinu kamera neukáže co se ve vedlejším pokuji děje a pouze sleduje ty dva mladíky jak jsou zužovány strachem. Myslím si, že tato pasáž byla opravdu mistrovsky natočena. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Solidní thrill ve stylu Duelu, Hitchera a Telefonní budky. A to je vlastně všechno, co potřebujete vědět. Trailer obsahuje spoilery, tak bacha, do tohohle je lepší jít naslepo. Má to dost zvratů, ostré finále, pointu, sympatické obsazení a slušné tempo. S tímhle o sobotním večeru nemůžete udělat chybu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Pro noční scény byly vyměněny světla kamionů a aut za přistávací světla letadel kvůli vysokému jasu. To pomohlo k absolutnímu ztmavení oblohy i při svítání. (Cheeker)

Reklama

Reklama