Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem na tenhle film v televizi natrefila náhodou, jsem poměrně mile překvapená a to by se býval dal docela snadno přehlédnout, kdyby mě v programu nenalákalo jméno Leelee Sobieski. Slušné tempo i pomerně originální zápletka, herci, které si hned oblíbíte a strachujete se o ně (i když víte, že jim ve finále asi nic moc nehrozí) a jednoduchý styl vyprávění, který vás ovšem bude držet v neustálém napětí - nečekaně dobrý televizní skvost. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Dva bráchové si udělají prdel z kamioňáka, jenže né vždy se může žertík vyplatit. Zaprášené silnice západu, skřípějící kola aut a úprk před šíleným psychopatem do vás vženou jistou dávku adrenalinu. Spolupráce ústřední dvojice, Zahn/Walker, funguje na výbornou a když už jde opravdu do tuhého, zvýší už tak vyšpičkované emoce Beltramiho hudba. Večerní oddychovka, u které člověk nemusí moc přemyšlet, ale dostane se mu slušné zábavy. 65% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hračky - plačky aneb jak se po kanadském žertíku nedostat do rakve. Příjemná oddychovka, která sice neoplývá originalitou, zato fajn honičkami ano. A nesmí chybět kukuřičné pole! A také několik momentek, kdy si má divák myslet, že je vše ztraceno, ale nakonec se ukáže, že šlo jen o omyl... Sice se tu objeví dvě pohledné blondýny, jenže divák si jich moc neužije. Zato divačky si mohou užít nahatého Walkera se Zahnem (jak vystřižené z děsivého Diskopříběhu, jen daleko více zábavnější). Film není příliš brutální, nebudu-li počítat trubku v noze či ruku s odkapávající krví, což vcelku nevadí, anžto tady se sází na atmosféru. Pěkná kamera, šlapající hudba, slunce, prach, rádio, rychle, zběsile, motely....slušivé finále, mrtvol mohlo býti více. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Taky jsem se smál, ale nevím, jestli to nebyl záměr. I když - napětí se nekonalo. Myslím, že to slovo teenagerský je velmi důležité, protože mě spíš než thriller zajímaly potencionální nuance v tom trojúhelníku. Na DVD má film víc možných konců, ale ubezpečuju vás, že tenhle je z nich nejlepší. Málem bych zapomněl - pěkná hudba Marca Beltramiho. ()

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

**Oddechovka? Děláte si srandu? xD** Key, nebudu lhát - film jsem si pustila HLAVNĚ kvůli Walkerovi, kterého jako herce neskutečně miluji a ráda se podívam na jakýkoliv film, ve kterém hrál, i když to třeba není horor, ale *Walker v hororu?* To je pro mě jak sen :D A musím uznat, že rozhodně ani trochu nelituji, Joy Ride se stal jedním z mých oblíbených hororů/thrillerů. Vůbec, hodím sem 5*, není jediný důvod to nedat. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • K filmu byly natočeny tři různé konce. (Holina)

Reklama

Reklama