Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Thriller
  • Komedie

Recenze (365)

plakát

Neviňátka (2021) 

Řádné psycho. Člověk si říká, co ještě přijde s vědomím, že pěkné to nebude. P.S. Kočičí scéna mě odrovnala.

plakát

Chladnokrevný odkaz (2019) 

Nějak jsme doma nepochopili, co tím chtěl básník říci, a o tom konci radši ani nemluvím... Škoda Rena do tohohle.

plakát

Noční vlk (2010) 

Další nesmyslný vyvrhel nalezený na Netflixu, ve kterém není nic vidět...

plakát

Sklízení duší (2019) odpad!

Nechci ani vědět, kolik dostal Netflix zaplaceno, aby tuhle sračku zveřejnil, a kolik dostali herci, aby v tomhle dobrovolně hráli...

plakát

Spoušť (2021) 

Asi nenabídne nic nového (zejména pro ty, kteří milují horory a thrillery a viděli jich většinu), ale mě bavil. Člověk přemýšlí, co z toho teda nakonec vyleze a pointa je nakonec i zajímavá, přestože už byla párkrát použitá. Jen mi bylo líto psa, ale to už tady o mně asi všichni ví.

plakát

Neodbytný bytný (2020) (TV film) 

Jako spoustě lidem v komentářích mi taky přijde hodnocení 26% přehnané, protože jako jednohubka se to fakt dá a dokonce to ani nenudí. Jen je fakt, že to nenabízí nic nového a nevídaného a podobných filmů máme už X. Zhlédnutí ale nelituji.

plakát

Crown Vic (2019) 

Naprosto perfektně ukazuje realitu policejní práce na amerických ulicích, především v nočních hodinách... K zamyšlení výborné, na jedno shlédnutí také.

plakát

Pohanský rituál (2009) 

Pet Sematary, akorát s hnusným harantem, obraz na který se nedalo dívat a efekty k ničemu. Gore na můj vkus pořád brutálně málo.

plakát

The Barge People (2018) 

Jako, víceméně jsem věděla, do čeho tady jdu, takže jsem od toho rozhodně žádné zázraky nečekala, ale ve výsledku to není na odpad, a možná kdyby ty masky nebyly tak otřesné a herecké výkony ještě horší, bylo by to nakonec 2*. Námět milionkrát natočený, neskutečně ohraný, ale aspoň tentokrát jiné prostředí, které já osobně jsem v takovém filmu viděla poprvé. Británie je řádně hnusná a děj filmu do toho dobře zapadl.

plakát

Nemrkej (2014) 

Nevím z jakého důvodu, ale tenhle film mě dost chytl navzdory nízkému hodnocení... Atmosféricky strašně nepříjemné a dost velký napínák. Jen škoda, že jsme se nedozvěděli víc.