Reklama

Reklama

Crown Vic

  • USA Crown Vic
Trailer 1

Zkušený policista a jeho ambiciózní kolega, nováček v zácviku, vyjíždí na noční hlídku. Ještě netuší, že si následujících pár hodin do rozbřesku budou pamatovat až do konce svého života. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (95)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Velmi důležitý film, protože takový už po Floydovi nikdo nikdy nenatočí (no možná s nebílými lidmi) a proto mírně nadhodnotím. Už teď je to relikvie. Dojde vám to při posledních větách, které Tomas Jane utrousí směrem k bažantovi, který si prožil pekelnou noc. Série policejních zásahů (brilantně i když nijak originálně vypointovaná) ukazuje odvrácenou stranu našeho světa. Ten není šedý, zůstal černobílý, jen se tvrdě pracuje, aby mluvit o tom bylo špatné a trestatelné. Četl jsi na škole 1984? ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Film který mi hodně připomínal Patrolu. V příběhu není nic z čeho by mi spadla brada, ale jedna věc mi je naprosto jasná, vzhledem k tomu co se děje v dnešním světě. Pustě film černošské komunitě a ta obviní tvůrce tohoto filmu z rasismu, jelikož většina šmejdu, po kterých šel zkušený mazák Thomas Jane a jeho kolega zelenáč, byli afroameričani. Celkově hlavně oceňuji tu myšlenku střetu, jak se na práci obecně dívá někdo, kdo je nový a kdo tu práci děla 28 let... Pro mě 6/10. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Dva američtí policajti na jedné noční směně v oceňovaném dramatu. Veterán vs. nováček. Realistická záležitost se skvělou atmosférou, ale ve výsledku za mne průměrný film, který si zapamatuji navždy první minutou filmu. Tohle je nejdokonalejší a nejúžasnější akční první minuta filmu v mé historii jako diváka. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

A ja ze si pozriem Patrolu 2012 akurat s Tomasom Jnae -om. Aono vcelku jo, i ked Jane /Deep Blue Sea 1999/ nie je Gylenhaal, ze jo a nevie hrat. Herec je to ale masivny a nakecal toho hodne. Obycajne dialogy vo filmoch naprosto prevladaju, to dodrzuje aj tento film, David Krumholtz je len do poctu pri Jane -ovi : 75 % ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem hliadkové filmy a ruch spiaceho veľkomesta a tu som toho dostal tak zo všetkého. Žiadny súvislý dej to ani nemá, je to iba perná šichta nováčika v službe a tak sledujeme s akými divnými ľuďmi sa dostáva do styku, koľko dílerov drog odvezie na stanicu a dôjde aj na riešenie nejakých osobných problémov z minulosti. Tie sú však vyriešené iba popri práci a netlačí sa na to, čo dodáva filmu väčší dojem autenticity. Hneď by som si pozrel v tomto štýle aj nejakú minisériu na Netflixe! Tam by mu to možno slušalo ešte viac. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Napriek tomu, že sa celý dej filmu odohráva v kalifornskom Los Angeles, tak jeho natáčanie prebiehalo v meste Buffalo. (MikaelSVK)
  • Při pohledu zepředu je vidět, že má hlídkový vůz celou světelnou rampu osazenou pouze červenými zábleskovými majáky. Při pohledu zevnitř ven jsou však před vozem vidět na zdech a lidech červené a modré záblesky. (Churchill1)
  • Název filmu je odvozen od názvu policejního vozu Ford Crown Victoria, který byl používán v různých verzích od roku 1992 do roku 2011 ve Spojených státech, Kanadě a Saudské Arábii. (MATADOR)

Reklama

Reklama