Reklama

Reklama

Black and Blue

  • USA Black and Blue (více)
Trailer 1

Akční thriller Black and Blue pojednává o začínající policistce (na Oscara nominovaná Naomie Harrisová), která na svou služební kameru nevědomky zachytí vraždu mladého drogového dealera. Když si uvědomí, že ji spáchali její zkorumpovaní kolegové, spojí síly s jedinou osobou ze své komunity, která jí nabídne pomoc (Tyrese Gibson), zatímco prchá nejen před zločinci bažícími po pomstě, nýbrž i před policajty zoufale usilujícími o zničení inkriminující nahrávky. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (123)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zkorumpovana policie v okresu New Orleans zastřelí před zraky nastupující policajtky Alicie mladého kumpana drogového bose. Problém je v tom, že ona vše natočila svou kamerou na hrudi! Začíná hra na kočky a myš, ve kterém se Alicia ocitá sama proti všem a jediný kdo ji může pomoci, je její dávný znamy, který žije čistý život na benzince a možná komunita gheta. Zkorumpovany policista Mureto navíc vymysli lest, že to ona zabila mladého dealera, aby šli i gheta po ní! Frank Grillo super zaporak, Naomie Harris slušná práce, ale Tyrese Gibson tragická role! 65% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Slušně rozehraný policejní thriller, v němž se poctivá novicka u sboru stává štvanou zvěří, protože natočila své zkorumpované kolegy při činu (vraždě). Navíc ve vyloučeném prostředí zločinem prolezlého ghetta, kde už "modří" raději ani nezasahují – všichni jsou proti nim. Ta bezmoc z toho, že zde nenajdete nikoho, kdo by (vám) chtěl pomoct, se zadírá dost nepříjemně. Akční rozřešení už ji ale tolik neakcentuje a bohužel tendenčně přidává třetí barvu, na které do té doby nezáleželo. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Film ma milo prekvapil. Ocakaval som, ze sa to nejako beckovo zamota same do seba, ale mne sa takyto pribeh pacil. Je tam sice trochu klise zapletka, ale nenudil som sa. Niektore motivacie postav v jednotlivych scenach su kus nelogicke. Hlavne v druhej polovici som si to vsimol, zo dva razy. Inak skvely film, ktory si budem pamatat dlhsie. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $22,055,313Tržby Celosvetovo $22,738,740▐ Rozbeh pútavý, ostrý, len škoda že to režisér lepšie neustojí a zmení sa to postupne len na akčnú nahánačku. Toto by bola téma ako vyšitá pre Davida Ayera. /60%/ ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Docela dobré drama, kde mě Tyrese Gibson překvapil jak dobře dokáže v takhle vážném filmu hrát. Příběh mě někdy zajímal a někdy ne takže z příběhu mám takové smíšené emoce, herci podle mě hráli hodně dobře, postavy byly napsaný tak že mě postava Naomi Harris nezajímala tolik jako postava Tyrese Gibsona. Hudba ve filmu byla docela v pohodě takže si nemůžu na ni nijak stěžovat. Celkově je film pro mě docela překvapení na to, že jsem zase nic nečekal a koukl se na něj kvůli Tyrese Gibsonovi a Franku Grillovi, který hraje ve filmu svoji postavu extrémně dobře. Nemůžu si na tento film nijak stěžovat a navíc film docela dost rychle utekl takže to je podle mě plus. 6,5/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v americkom štáte Lousiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama