Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie skvelého road hororu "Joy Ride" prekvapivo pokračuje aj po druhej, nepríliš vydarenej časti a hoci je skromné v rozpočte i spracovaní, mne sa páčilo viac než minulý diel (i keď na jednotku sa nechytá). Režisérskej stoličky sa ujal starý známy hororár Declan O'Brien, ktorý si odskočil od série "Wrong Turn", no bojím sa, že práve kvôli jeho neobľúbenosti medzi mnohými divákmi, môže dostať tento snímok vyžrať viac než by si zaslúžil. Pritom sa jedná o zábavné béčko, ktoré sa v prvej polovici ešte ako-tak drží na uzde; predstavuje jednoduché postavy, kvalitného záporáka, ponúkne trochu atmosféry a „road suspense“ (zľahka sa pripomenú aj kultovky "Duel" a "The Hitcher"), kým sa vo svojej druhej polovici krvavo rozparádi tak, ako to režisér dobre vie. Teda perfektné zabitia, parádne gore a príjemne brutálna zábava, pri ktorej netreba rozmýšľať. A dodatočne tomu aj zvyšujem hodnotenie z 3* na 4*, pretože ako jeden z mála nových hororov ma zlákal pozrieť si ho na druhý deň znova. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oho, proti mizerné dvojce slušivý masakrální thriller (horror ne, to už spíše akční, by mě zajímalo, kdo dělá žánry) kombinující Rychle a zběsile se Saw a Stopařem. Divák si užije rychlou jízdu, svištící pneumatiky i těla rozmetaná na cucky. Gore efekty se vydařily, a tak milovníci kečupu si přijdou na své. Většina postav se sice chová jako hovada (včetně policajtů), ale to je zřejmě výchovný záměr tvůrců. Jsem rád, že zabijákovu prdel nenakopala blbá blondýna (tu čeká něco onačejšího), jak je v řadě podobných snímků zvykem. Přimhouřím oči i nad nelogičnostmi, kterým vévodí zmlácený Jordan, jelikož ten by se po jedné takové ráně dostal v lepším případě do limbu, v horším do věčných lovišť. Naštval mě ale přepálený konec. To se jako stává z Rustyho další Jason či Myers?... ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Poté, co babral Declan O'Brien svým neumětelstvím totálně pohřbil slušně rozjetou sérii Wrong Turn, asi si řekl, jakou lehce zavedenou sérii zkurvím teď? A volba padla na Joy Ride... První dva díly nebyly na jedno podívání špatné, jenže pak přišel mnou proklínaný Declan a... kupodivu to nedopadlo špatně... Joy Ride 3 je sice naproti předešlým spíše psycho-thrillerovým dílům čistá řezničina, ale tentokráte mi to vůbec nevadilo, protože gore vraždy jsou celkem vtipné a nápadité, Rusty Nail ze sebe chrlí docela povedené hlášky a děj (no, nevím, zda v tomto případě, jde mluvit o ději, takže řekněme spíše pokus o příběh) pěkně odsýpá... Takže za mě docela spokojenost a za pár let nebudu mít problém se podívat na nevyhnutelně přicházející čtvrtý díl... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvú časť filmu "Joy Ride" natočil v roku 2001 režisér John Dahl. Bol to podarený road movie slasher horrorový thriller s napínavou atmosférou. Dal som mu tri hviezdičky. O sedem rokov neskôr, v roku 2007, sa chopil pokračovania režisér Louis Morneau. Jeho "Joy Ride: Dead Ahead" ma už tak moc nebavil. No a v roku 2014 pod režisérskou taktovkou Daclana O´Briena vznikol tretí diel "Joy Ride 3". Šialený kamionista Rusty Nail sa tento krát vybúril na partičke automobilových nadšencov, ktorí ho nasrali cestou na závody. *** ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Trošku sklamanie. Miestami diery v logike, ale ešte horšie na mňa vplývalo, že v poslednej dobe je taký trend vo filmoch z USA o snahu čo najoriginálnejšej vraždy formou mučenia. To by asi nebolo ono nevymyslieť niečo, kde môžu tiecť litri krvi a praskať kosti. Ešte prvá polovička filmu bola ako tak dobrá, ale potom to šlo dolu vodou, až som sa tešil na koniec, ktorého som sa nedočkal, lebo som skapíňal sklamaním, nudou, atď... Slabé 2* ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama