Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Joy Ride 3 sa mi z celej trilógie zdal najslabší. Príbeh a nápad v tomto filme mi zo všetkých dielov prišli najmenej rozvinuté, dej veľmi nudný a pomalý a scenár bez nápadu. Vzhľadom k tunajšiemu hodnoteniu (53%) sa musím odhodlať k opakovanému pozretiu, no to bude ďalší čas utratený dlhým nutkaním. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A je tu znova. Pan "Rezavý Hřebík" se vrátil na Bohem zapomenutou silnici, aby zde opět zatopil skupince playboyů a playmates. Ti se totiž rozhodli mu autem nejen zkřížit cestu, ale dokonce ho předjet! A tak tu máme hned několik lidiček pod koly kamionu, co z jejich těly nadělá sekanou, nápaditý rotorový facelift, rozdrcenou makovici a podobné gore chuťovky. Na to, jak O'Brien zprasil sérii Wrong Turn, tak svým příspěvkem do téhle nevýrazné značky ostudu tentokrát nedělá, i když původní koncept silničního thrilleru je pošlapán fatalitní brutalitou. Ale jako jednohubka, proč ne? Každopádně je nad slunce jasné, že do tří let tu máme čtyřku. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Od druhého dílu určitě posun k lepšímu. Měl jsem strach kvůli jménu režiséra, ale nakonec to nebylo tak hrozné. Prostě klasický Declan, příběh béčkovej, ale na druhou stranu výborné a originální mordy, pěkné gore a nějaká ta nahota. Průměr jak se patří, ke 4 hvězdě bych se v první půlce nesměl chvíli nudit. Rusty je vážně frajer a jeho způsoby kosení lidí jsou úžasné. Po zpackaném Wrong Turn 5, pěkná náplast. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rusty Nail opat po tretie. Joy Ride 3 je klasicka trojka so vsetkym, co k tomu patri : najnudnejsia, najamaterskejsia a najdebilnejsia. Kym jednicku reziroval John Dahl, dvojka uz mala ineho rezisera, a trojku sa tuna rozhodol rezirovat Declan O´Brien /Wrong Turn 5/. A samotny O´Brien sa nevelmi rezii rozumie. Joy Ride z roku 2001 mala vybornu strasidelnu atmosferu, kde sa napatie dalo pekne krajat a behom filmu pekne hustlo. Plus v jednicke boli vyborni herci ako Steve Zahn a najma nadherna sexica Leelee Sobieski. Tuna uz po tych dvoch niet ani chyru. Tuna niet po napati ani stopy, namiesto strasidelnej atmosfery nastupilo len samoucelne gore. V jednicke hral Rusty Naila Matthew Kimbrough - bol aj patricne temny a desivy. Tuna hral Rusty Naila Ken Kirzinger /Wrong Turn 2/ , a ten nema na Kimbroughove vysiny ani zdaleka. Plus take veci ako mizerne herecke vykony a posliapany koncept prveho filmu - tak to ani rozoberat nemienim, lebo by som sa len rozculil. Film vsak nema uzatvoreny koniec, naopak koniec bol otvoreny - do x rokov je tu Joy Ride 4. Takze Joy Ride 3 - u mna slabota : 30 % ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Joy Ride 3 alebo v súčasnosti najzbytočnejšia hororová séria. Rozvádzať pôvodný Joy Ride do celej trilógie mi príde ako úplne scestný nápad. Už prvý film bol v roku 2001 len ťažko priemernou jednohubkou, ktorá ťažila akurát z toho, že v nej účinkoval v tom čase práve „Rýchlo a Zbesilo“ preslávený Paul Walker. Nasledujúce video-pokračovanie som pre istotu vynechal a trojka, ktorá sa ku mne dostala skôr omylom. Na starosti ju má Declan O'Brien - režisér takých „skvostov“ ako Sharktopus, Cyclops alebo Rock Monster, ktoré ma odrádzajúcu už len svojimi názvami, niežeby som sa na tieto filmy okupujúce na CSFD čierne farby ešte nebodaj pozeral. A áno, ten O'Brien, ktorý skazil tretím, štvrtým a piatym pokračovaním už aj sériu Wrong Turn. Takže čo od Joy Ride 3 chcieť? Čakal som síce oveľa väčšiu tragédiu, ale žeby tu bolo o čo stáť. Zase len dementné postavy, žiadne napätie, lacný vizuál. Tento krát sa podarilo akurát celkom výživné gore, takže aspoň tie úmrtia stoja za to. Ale to je málo, sakra málo! Keď si O'Briena porovnám s McLeanom, ktorý sa rokmi medzi Wolf Creek 1 a Wolf Creek 2 zlepšil po každej stránke, tak z toho O'Brien vychádza ako totálny looser, ktorý točí stále tie isté blbosti, bez akejkoľvek ambície sa aspoň trocha zlepšiť ...v čomkoľvek. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno