Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

boshke 

všechny recenze uživatele

Amíci si ze sebe sami srandu dělat neumí, tak to za ně musí udělat pánové Lucas a Walliams. Jsou tu všechny oblíbené (Andy, Carol, Linda,...) i neoblíbené (Bubbles, Bitty) postavy z klasické Little Britain plus řada dalších (malá Ellie-Grace či postarší manželé). Úplně nejvíc mne dostávala ta paní s čoklem (škoda, že měla jen tři skeče) a Carol, nabízejíc dívence výměnu obou kyčlí či suverénně oznamujíc dědovi, že už je mrtvý. Úžasný seriál... 90% ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Komentár sa viaže na seriály "Little Britain, Little Britain USA a Come Fly with Me: "When people in Britain want to buy a pet, they go to a pet shop. If they want to buy a pet shop, they go to a pet shop shop. If they want to buy a pet shop shop, well, they're just being silly..." Little Britain na mňa zo začiatku pôsobila dosť bizarne, ba až odpudivo, ale čím viac som nad seriálom premýšľal, tak tým viac sa mi dostával pod kožu a na jednotlivých skečoch som začal byť závislý. Sú to trochu viac politicky nekorektní a o dosť vulgárnejší Monty Pythons plní úchylov, transsexuálov, "homosexualistov", falošných paraplegikov, morbídne obéznych položien a kadejakej inej hávede. Nie je to tak veľmi typický anglický humor, Little Britain je skôr vtipná svojou primitívnosťou. Skeče sa síce po dejovej stránke opakujú, ale čím ďalej, tým viac gradujú a nadobúdajú na zvrátenosti, čo diváka núti dopozerať seriál až do konca. Little Britain USA už bola o niečo rozvinutejšia, tvorcovia očivide nadobudli sebavedomia a nebáli sa použiť drsnejší humor (viď malá Allie Grace). A na záver tu máme Come Fly with Me. To bolo absolútne vyvrcholenie tejto britcomovskej ságy a mne osobne bolo parodovanie celej leteckej subkultúry veľmi blízke. Ani neviem, prečo mám túto množinu seriálov vlastne tak rád. Je to veľmi krátke, scenár by zvládlo napísať aj malé decko a humor je tu neskutočne stupídny, hrubý a detinský. Ale predsa len - pozeranie týchto kuriozít dokáže navodiť tak nádhernú atmosféru, aká sa dá veľmi ťažko opísať a jednoducho mám pocit, že tieto seriály si žijú vlastným životom a ich posolstvo nič nezastaví. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Rozšíření toho, co bylo pár let před tímto projektem a narážky na USA :) Celý je to potřeba brát s nadhledem, hlavně se tomu zasmát a nic v tom nehledat :) Nejlepší je "rajda pošahaná", která je hlavně dáma a dělá všechny takovýty "další píčoviny" :) Vicky Pollard :D :D A týpci z fitka :) Těch rolí je tam neskutečně moc :) A i když je to často dost nechutné a zvrácené, je to skvělé :) ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto sa opäť nemá dôvod vyjadrovať. Nechutnosti, trápnosti a urážky servírované zaradom čo to dá, a čo je telka ešte schopná odvysielať. Opäť vysoký raiting pre úplné dno kinematografie. ODPAD! Pri tomto mám chuť dať Manuele a Prcičkám 5*. A tu 76%, ľudia vy ste úplne vygumovaný? Toto sa vám páči? ()

S.Dedalus 

všechny recenze uživatele

čekal bych že pokračování se bude alespoň trochu lišit ale ono ne většina původních postav ztratila značnou část svého vtipu (už tak dost nespolehlivého) a postavy nové mě zaujmout nedokázaly snad s vyjímkou bušičů z posilovny především pak zamrzí přetvoření skvělého PMova aida na samotného PM to prostě a jednoduše nefunguje na druhou stranu když po strašlivých peripetiích s neuvěřitelně protivnou recepční chcete po ní formulář k podání stížnosti a ona vám řekne I´ve run out to se přece musí ocenit no ne? ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama