Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

Tak TOHLE, tohle vypadá na luxusní záležitost. Zatím nemám celé nakoukáno, ale pro tuto chvíli neskutečná zábava. Výborná je recepční u lékaře nebo pes a jeho panička. A pozor- poprvé jsem ráda, že jsou přítomny i děti :-D Asi už nikdy nevyženu z hlavy roztomilou Ellie-Grace a její: I love you more than interracial gang bang...:-) Nesmrtelné. ()

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

I těch pár desítek minut mi nejspíš způsobilo těžký úbytek mozkových buněk, před sledováním těchto vymaštěných vidláků by mělo varovat ministerstvo zdravotnictví. S klasickým britským humorem to nemá snad vůbec nic společného, zato průměrný američan libující si v převlekových "komediích" Edieho Murphyho, ve kterých pobíhají odporné stokilové polonahé machny, musí být přímo nadšen. Humor tu nahrazuje hromada nechutností a ze všeho nejvíc mocinky moc vtipné má být asi to, že jsou tu všechny postavy úplně retardované a létají kolem nich roztodivně barevné tělní tekutiny. Děkuji nechci, chcípněte v pekle. 1/10 ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Rozšíření toho, co bylo pár let před tímto projektem a narážky na USA :) Celý je to potřeba brát s nadhledem, hlavně se tomu zasmát a nic v tom nehledat :) Nejlepší je "rajda pošahaná", která je hlavně dáma a dělá všechny takovýty "další píčoviny" :) Vicky Pollard :D :D A týpci z fitka :) Těch rolí je tam neskutečně moc :) A i když je to často dost nechutné a zvrácené, je to skvělé :) ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Skoro stejně dobré jako Little britain. Jen se nám starý známí aktéři přesunuli pracovně, nebo na dovolenou do ameriky a přibyli i nějací nový a někteří starý a nutno říci, že lepší se už bohužel nevrátili, tedy alespoň do 5tého dílu. Každopádně je to pořád výborný i když o vlas horší než starší bratříček :) ()

Yossarrian 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že u prvních tří dílů jsem se náramně bavil. Pro tvůrce (zdá se) neexistuje žádné tabu, které by nedokázali dovést ad absurdum. Docela se divím, že mají amíci takový nadhled a pustili tuhle těžce sebereflexiní nadsázku lidem do obýváků. Jsem zvědavý, zda budou mít tvůrci dost fantazie a elánu vymýšlet stále nové situace nebo jen budou recyklovat stávající postavy. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama