Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Rozšíření toho, co bylo pár let před tímto projektem a narážky na USA :) Celý je to potřeba brát s nadhledem, hlavně se tomu zasmát a nic v tom nehledat :) Nejlepší je "rajda pošahaná", která je hlavně dáma a dělá všechny takovýty "další píčoviny" :) Vicky Pollard :D :D A týpci z fitka :) Těch rolí je tam neskutečně moc :) A i když je to často dost nechutné a zvrácené, je to skvělé :) ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Little Britain míří do USA. A je pořád stejně "hilarious". Přináší nám další veselá malinká camea známých osobností, ale hlavně kupu skečů a scének se starými známými i pár novými charaktery. Zde bych mohl pokračovat kopírováním svého komentáře z "Little Britain", a tak bych raději chtěl říct, že jak nemám rád český dabing za jeho úpadek a mizernou kvalitu (čím mainstreamovější záležitost se dabuje, tím je to horší.. snad že by nemělo pro nevědomé masy smysl plýtvat kvalitním dabingem?). A proto mě vždy potěší, když ten dabing za něco stojí (například nedávné příjemné překvapení u Ranga). Kompletně LB je skvělá i v originále, ale dabing Petra Rychlého ji neubírá ani kousek a možná posouvá zase trochu někam dál (ne k ještě lepšímu, ale spíš blíže "k nám"). A to je dobře a proto mu posílám svůj upřímný dík. ()

Reklama

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

I těch pár desítek minut mi nejspíš způsobilo těžký úbytek mozkových buněk, před sledováním těchto vymaštěných vidláků by mělo varovat ministerstvo zdravotnictví. S klasickým britským humorem to nemá snad vůbec nic společného, zato průměrný američan libující si v převlekových "komediích" Edieho Murphyho, ve kterých pobíhají odporné stokilové polonahé machny, musí být přímo nadšen. Humor tu nahrazuje hromada nechutností a ze všeho nejvíc mocinky moc vtipné má být asi to, že jsou tu všechny postavy úplně retardované a létají kolem nich roztodivně barevné tělní tekutiny. Děkuji nechci, chcípněte v pekle. 1/10 ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - DOKONALÉ. Nevěřim jsem tomu, že může vzniknout seriál absolutně bez souvislého děje, který bude mít pouze nespočet hlavních postav, které hrají dva herci. Každý díl má na svědomí neuvěřitelné množství gegů a vtípků, které si budete neustále opakovat. Pravdou je, že v normálním životě by jste se nechtěli stát obětí tohoto "drsného humoru", ale od gauče se budete smát. Tedy pouze pokud jste otevření a nevadí vám otrlí humor, který nešetří nikoho. (90%) ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Buď se už nacházím v jiné životní fázi, takže to, co jsem kdysi u Malé Velké Británie skousla bez problémů, už mi dneska přijde přehnané, nebo je tohle pokračování v USA vážně přes čáru. Já sázím na druhou možnost. Tohle není o korektnosti, ale o hranici vkusu a kýče či trapnosti... a ta tady byla naprosto ignorováno. Holt někdy je lepší spokojit se s úspěchem jednoho počinu, který se líbí, a nesnažit se na něm nahnat další prachy a slávu natáčením pokračování. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno