Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

Yossarrian 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že u prvních tří dílů jsem se náramně bavil. Pro tvůrce (zdá se) neexistuje žádné tabu, které by nedokázali dovést ad absurdum. Docela se divím, že mají amíci takový nadhled a pustili tuhle těžce sebereflexiní nadsázku lidem do obýváků. Jsem zvědavý, zda budou mít tvůrci dost fantazie a elánu vymýšlet stále nové situace nebo jen budou recyklovat stávající postavy. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

pár geniálních (Bing Gordon) a spousta povedených scén kontra velké množství scén trapných a nevtipných.. oproti původní Malé Velké Británii ovšem jednoznačně posun k lepšímu! silné 3* ... EDIT: po nejednom opakovaném zhlédnutí tohoto šestidílného nářezu plného nekorektností a absurdností musím přidat hvězdu - MVB je za velkou louží ve své nejlepší formě a i těm skečům, nad kterými jsem dříve ohrnoval nos, nakonec dávám palec nahoru.. ()

Reklama

Dr.Abe 

všechny recenze uživatele

Masaker, oproti prvním seriím pouze z Británie je tohle fakt hlíííína. Nejvíc žeru 8. návštěvníka měsíce a tu vedoucí v centrum pro tlouštíky. Zatim jsem to vše zkouknul bez titulků, takže budu vychnutnávat na dvakrát protože puberťačku v táboře pro problémové dívky jsem fakt nestíhal......Rozhodně doporučuji po shlédnutí pár dílů ze starých serií Little Britain. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

"Pokud sledujete tento seriál v Británii, je načase vypít si své kakao. Jestli ho sledujete v Americe, strčte své UZI zpět za opasek a potáhněte si poslední šluk z dýmky na crack." Něco už je za hranicí všeho (ne)vkusu, ale jinak v tom všem vidím povedenou ukázku americké ubohosti, takže palec nahoru. 75%. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě baví víc než série Malá Velká Británie, neboť zde se dostáváme do konfliktu USA vs. Británie a z toho se dá vytěžit humor k nezaplacení. I zde ovšem platí, že ne vždy se scénka vydaří a zvrhne se v trapnou, rasisitickou nebo vulgární podívanou, ale stejně tak se najdou scénky, které jsou k popukání. Paní se psíkem u mě vede na plné čáře :) ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama