Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Stejné hodnocení jako u Malé Velké Británie ve Velké Británii. Zase určité scénky ( vozíčkář, kulturisti, astronaut ) výborné. Zbytek totální nuda a hnus, který jsem opět a znovu přetáčel. A vzhledem k tomu, že USA má o dvě série méně než Británie, tak jsem seriál sjel ještě rychleji. Hodnocení však zůstane stejné. Opět *. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

"Pokud sledujete tento seriál v Británii, je načase vypít si své kakao. Jestli ho sledujete v Americe, strčte své UZI zpět za opasek a potáhněte si poslední šluk z dýmky na crack." Něco už je za hranicí všeho (ne)vkusu, ale jinak v tom všem vidím povedenou ukázku americké ubohosti, takže palec nahoru. 75%. ()

Reklama

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

I těch pár desítek minut mi nejspíš způsobilo těžký úbytek mozkových buněk, před sledováním těchto vymaštěných vidláků by mělo varovat ministerstvo zdravotnictví. S klasickým britským humorem to nemá snad vůbec nic společného, zato průměrný američan libující si v převlekových "komediích" Edieho Murphyho, ve kterých pobíhají odporné stokilové polonahé machny, musí být přímo nadšen. Humor tu nahrazuje hromada nechutností a ze všeho nejvíc mocinky moc vtipné má být asi to, že jsou tu všechny postavy úplně retardované a létají kolem nich roztodivně barevné tělní tekutiny. Děkuji nechci, chcípněte v pekle. 1/10 ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Bringing class, culture and dignity to America aneb I love you more than interracial gang bang. 1) Původní Little Britain jsem zatím neviděl a tak mně bylo čelit nehoráznému vtipkování pánů Lucase a Williamse tváří v tvář bez přípravy. Může za to 34letý gay tlustý Matt Lucas (vozíčkář, Bubla Bůčková, maminka milující malou Ellie víc než sluníčko, lektorka kursů pro obézní, nesmrtelná Carol u počítače v nemocnici a další postavy) a 37letý štíhlejší autor zatím sedmi velmi úspěšných knih pro děti, David Williams, který si prošel "homosexuální fází svého vývoje" a dodnes na ní v hezkém vzpomíná: Love is about falling for someone´s 'soul, heart and brain', rather than whether they´re male or female._____ 2) Některé gagy či jejich části jsou báječné, jiné jsou slabší a další zanechaly mou bránici i mozek zcela bez odezvy. Ovšem počítají se především ty povedené. The moon I went there. Let me just move that piece of MOON ROCK out of your way._____ 3) Uznání si zaslouží i povedený překlad do češtiny (Mr.Doggie - pan Ňafka, Carol: Computer says no - Podle kompjůtru ne!) a výborný dabing - Petr Rychlý sem zapadl jako prdel na hrnec. I love you more than erotic asphyxiation. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě baví víc než série Malá Velká Británie, neboť zde se dostáváme do konfliktu USA vs. Británie a z toho se dá vytěžit humor k nezaplacení. I zde ovšem platí, že ne vždy se scénka vydaří a zvrhne se v trapnou, rasisitickou nebo vulgární podívanou, ale stejně tak se najdou scénky, které jsou k popukání. Paní se psíkem u mě vede na plné čáře :) ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama