Reklama

Reklama

Ocelová past

  • Německo Steel Trap (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Na najvyššom poschodí prázdneho mrakodrapu sa koná extravagantný silvestrovský večierok. Šesť hostí zrazu dostane tajomné pozvanie prostredníctvom SMS, aby šli na VIP party, ktorá sa koná na 27. poschodí, kde ich čaká veľa prekvapení. Keď tam prídu, žiadny večierok sa nekoná. Hostia sa rozhodnú na večierok vrátiť, ale zistia, že sú zamknutí a nedá sa odísť. A až v tejto chvíli začínajú tušiť, že tajomný pozývateľ aspoň v jednom bode SMS-ky neklamal – čakajú ich prekvapenia, ale rozhodne nie také, aké očakávali, pretože za každým rohom na nich číha nebezpečenstvo a krutá smrť, ktorým sa musia vyhnúť len pomocou dôvtipu, aby sa dostali až do finále zvrátenej vražednej hry. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (69)

Colour 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony boli strašné, o nič lepšie na tom nebol scenár. "Reálnosť" príbehu bola na bode mrazu (skôr som schopná uveriť v izbu, kde každý umrie alebo vraždiaceho jazdca bez hlavy než v to, že by bol niekto/niečo rozhodnutý sám vraždiť vo veľkom mrakodrape skupinu ľudí. I keď skupina nemá kam ujsť). Pri vražedných praktikách maniaka je kamera chaotická a je to akurát naškodu. Človeku sa to pomihá pred očami a ani si poriadne neuvedomí, že maniak niekoho rozsekal, zošil a pod. Zabitých 89 minút života. 15% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nemecká produkcia ponúkla sympatický slasher, podopretý o Saw-ové momenty a umiestnený do uzavretého prostredia v štýle Smrtonosnej pasce 1. Aj keď sa jedná o jasnú vykrádačku mnohých známejších hororových kúskov, je to pozerateľné, chytľavé a miestami príjemne napínavé. Taktiež záver filmu je vydarený a nesklame, a ani ako celok to nie je príliš pritiahnuté za vlasy, ako to býva pri takýchto kúskoch častým javom. Pre mňa mierne nadpriemerný kúsok a držím nemcom palce aj do budúcna. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Vražedné menu v reštaurácii B kategórie. Zasýti základný pocit hladu po paranoidnej vyvražďovačke so zopár skvelými nápadmi. Vďaka neschopnosti stotožniť sa s ktoroukoľvek z postáv a obvyklému debilnému rozdeľovaniu sa skupiny v ohrození to na nejaké zopakovanie si tohto gurmánsky chudobnejšieho zážitku určite nie je. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I po letech obstojný slasher, který sice nepřináší dnes z hlediska žánru nic nového, ale poměrně rychle uteče, jelikož sází především na napětí a atmosféru. Možná inspirace Saw, ale zde nejde prvoplánově o pasti a hádanky, nýbrž o maskovaného zabijáka, co pozval skupinu lidí na soukromý večírek, a hodlá je vykydlit. Ač přímo gorefest se nekoná, tak dojde na podříznutí, sešívání rtů či vytržení srdce (to ale není v přímém přenosu). Nože a paličky mají pré. V závěru bych se nebál vaření v přímém přenosu, ale to už by bylo asi příliš. Navíc účel toho všeho konání byl někde jinde. Na jedno podívání, pokud člověk nehledá něco náročnějšího či překvapujícího, proč ne. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na nějakou evropskou obdobu Saw nebo Kostky, ale dostalo se mi jen nudného vyvražďování s velkými dírami ve scénáři a tak ubohými hereckými výkony, způsobující, že mě herci naprosto iritovali a fandil jsem vrahovi. Navrch se nám dostává do očí bijících nelogičností a dialogy, nad kterými jen kroutíme hlavou. Chtěl jsem dát dvě hvězdy za částečně povedené budování atmosféry v temných uličkách a aspoň trochu povedené způsoby smrti, ale za ten konec ještě jednu fakt strhnout musím. I když za ten závěrečný úsměv palec nahoru. 20% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Než nastal konec tak jsem se bavil, vraždy byly pěkné na Německej film a celkově celý film mě bavil, ale konec byl taková sračka že to nejde omluvit, taková kravina, boha jeho, ale tak co dál jsem se bavil až do konce. Nikomu jsem nefandil a těšil se na další vraždy. Je pravda že film je kopie snad každýho slasheru co existuje ale divákovi bohužel nedokáže dát ani jednu stopu toho proč bych si měl myslet kdo je vrah, ne takhle se to nedělá. Ale špatné to prostě není. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jen kvůli horku letní noci, které mi nedovolilo usnout, jsem se podívala na film mého neoblíbeného žánru - vyvražďovačka. Kromě brutálně podaných vražd nemá film nic jiného, co by nabídl. Charaktery postav jsou nezajímavé, vztahy mezi nimi se vyvíjejí předvídatelně a rozuzlení je nelogické a navíc blbé. /1. 7. 12./ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem přemýšlel nad tím, jak bych tenhle kousek ohodnotil. Protože v konečné fázi nejde vůbec o něco světoborného. Film je plný stupidity a laciných žvástů, ale svým způsobem mě na něm přece jenom zaujalo. Byl to fakt, že jsem až dokonce typoval úplně někoho jiného v roli záhadného vraha. Navíc nemůžu filmu upřít, že se tu skutečně objevilo několik zajímavých pasáží, které ovšem nevykouzlí víc jak 30-40%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Proč jsou dámský záchodky vždycky čistější než ty naše ?? Je to fér ??" - "Víš, my udržujeme záchody v čistotě, zatímco vy řídíte svět !! Takže ne, není to fér !!" ;) ()

argenson 

všechny recenze uživatele

„Není to žádnej můj přítel, jednou jsem ho vykouřila, nic víc.“ Problémem filmu je otřepané schéma uzavřeného prostoru a skupiny mladých lidí, jimž na paty hodně šlape nějakej vymatlanej týpek. Aby to bylo genderově v cajku, tak samozřejmě parta je půl na půl, přičemž pánové se časem začnou obviňovat a dámy převážně hystericky kvičí. K hororu to má celkem daleko, spíš je to úsměvná parodie na podobné typy filmů, ale má to docela slušnou zásobu vtipných hlášek a ne úplně na hovno závěr, takže jako oddechovka se to dá. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Mix slasheru a Sawu v jednoduchom nemeckom vydaní...to znamená, že otravní herci, rádoby vtipný humor...a "šokujúce" odhalenie..krvou sa nešetrilo, to je bonus...veľmi obyčajné ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem hledal nějaké horory na YouTube, a bylo jich tam neskutečně málo, které by za něco stály. Pak jsem na jeden náhodně klikl a rozhodl se, že se ho pokusím dokoukat do konce. A... nedopadlo to zrovna nejlíp. Co musím pochválit je napětí, které je zde dobré a taky ten nečekaný konec. Ale ten zbytek je zlo. Hodně věcí tu nedává smysl, skoro všechny postavy se (jako klasicky) chovají debilně... Čekal jsem to o něco krvavější a brutálnější, ale to nijak neřeším. Víc než dvě si to fakt nezaslouží. I když bych rád dal víc... Ale prostě to nejde. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Paranoidna mentalne retardovana vyvrazdovacka, ktora sa kona na 27. poschodi akehosi mrakodrapu kdesi v prasivej riti ....... 0 % ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Na večírku v mrakodrapu jsou skupina lidí kýmsi pozvaní do jiných pater na vlastní večírek, ale moc se bavit nebudou, teď jde jen o to přežít. Což nebude jednoduché poměrně jsem se trefil do osoby kdo za tím vším stojí, přesto to bylo docela slušné, s dobrou atmosférou. Podobný hry se mě líbí. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Slasher, ktorý vo svojom žánri neponúka nič nové. Okrem dekoltu buclatej dievčini (Georgia Mackenzie) v tomto filme nič nevyniká (žiadne zo zabití). 5/10 ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

....žiaden trhák, iba nemecký pokus o alternatívu filmu Saw ( z neho asi čerpali inšpiráciu). Keď už nič iné ...tak záver sa mi páčil..pomerne štýlový bez zbytočného klišé. ()

Reklama

Reklama