Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Katarine 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem důstojné zakončení v duchu celého čtyřsériového seriálu. Jen už mi některé věci přišly zbytečné a závěrečných 5 minut z 22. dílu poslední řady byly vhodnější, než doják v závěru Final Breaku. I tak se bylo na co koukat a Prison Break pro mě vždycky zůstane jedním z nejoblíbenějších a nejlepších seriálů. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Celá čtvrtá série byla hambou jinak výborného seriálu (ano stojím si za tím, že ač třetí série nebyla tak geniální a dokonalá jako první, stále byla úžasně zábavná a napínavá), nejen, že byla stupidní, kompletně vycucaná z prstu, ale měla i vážné logické trhliny. I když je závěrečný dvojdíl z ní asi nejlepší, moc nechápu jeho smysl, protože uzavření v 22. dílu bylo více než dostačující, naopak jeho poslední sladké minuty byly výborné. The Final Break má stupidní úvod zápletky, relativně promyšlený a efektní děj, jenže opět neuvěřitelně hloupý závěr (dva drátky se dají spojit i jinak). Sám si tluču do hlavy, že dávám nakonec 3*, ale ono to přesto bylo vcelku zábavné... 5/10 ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení slabé a až nelogicky překombinované čtvrté série. Final Break se snaží odkazovat na první sérii, opět se zde utíká z vězení, hlavní postavy mají poslední šanci ukázat hlavní sílu (slabinu) svých charakterů a my diváci s napětím čekáme, jak to dopadne s Michaelem. Pravda, dopadlo to s ním poněkud divně, ale chápu, že tvůrci už na jeho skon neměli dostatek nápadů. Final Break ale i tak zastiňuje většinu dílů zbytečné čtvrté série. 70% ()

frolish 

všechny recenze uživatele

Pocas totalneho "zhovadovania" serialu v druhej polovici stvrtej serie som sa modlil, aby bolo aspon zakoncenie dostojne, take, ake si vynikajuce prve dve serie zasluzia. A musim skonstatovat, ze sa mi to viacmenej splnilo. Skvela atmosfera z prvej serie sa sice uplne nevratila, no zaverecne dojimave sceny na mna zaposobili naplno. Velmi solidne zakoncenie mojho najoblubenejsieho serialu. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný bonusový díl, který otočil situaci vzhůru nohama (nikoli dějově, ale postavy si jaksi prohodily role - jedni venku, druzí za mřížema). Znovu se utíká z vězení, znovu v tom hraje nemalou roli T-Bag a Gretchen, kterou jsem mimochodem neměl rád v průběhu celého seriálu, takže její přítomnost tomu zrovna nepřidala. Vězenkyně zvaná Daddy si hraje na "bosse T-Baga" a působí spíš směšně. Používá stejná gesta i mimiku v obličeji, ale T-Bag je jenom jeden. A takováhle smrt Michaela? No, co k tomu dodat? Ještěže to nebyl poslední díl seriálu, ale jakýsi bonus, protože jinak bych seriál asi musel ohodnotit ještě hůř. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama