Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Ani tu nebudu zmiňovat mínusy, kterých je opravdu hafec (nejdůležitější je ale asi ten, že mi za celou dobu nepřišlo nic vtipné), takže jdeme na těch pár plusů. Originální je určitě nápad s "beer pong" hrou, ale potenciál to vůbec nevyužilo. Další věc je chytlavá písnička - i když falešně zpívaná ;-) - a poslední Julianna Guill, které to tu slušelo.. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Pivní pong do puntíku splnil mé očekávání. Naivní, předvídatelné a neskutečně tupé - stejně jako většina teenege horny komedií ze zámoří. Pár hodin po zhlédnutí už ani nevím, o čem to pořádně bylo (jestli vůbec o něčem). Je to jen takový soubor scének, z nichž jen tak desetina není vysloveně trapná.. ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Přesně to, co byste od toho očekávali. Buchty, chlast, ztřeštěné příhody. Vše ale bohužel v malých nemastných neslaných porcích. Žádná výraznější postava, žádná výraznější scénka. Nicméně na zaplácnutí večera u piva s kámošema poslouží. Pravidla samotného beer pongu si asi budu muset někde vyhledat, protože ve filmu je ohýbali vždy, jak bylo zrovna potřeba. Btw: S původním Road Tripem to má samozřejmě asi tak stejně společného jako poslední díly American Pie s jedničkou. 40% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je asi jasné, že původní originál je jen jeden a ať by tvůrci přišli se sebelepším filmem, tak prvnímu dílu se to prostě nevyrovná. Proto jsem rád, že tvůrci tohoto pokračování nechtěli kopírovat původní film a přišli s novým námětem a novým příběhem, který s tím původním nemá téměř nic společného, vlastně jediným spojovacím prvkem je DJ Qualls v roli Kylea a potom začátek filmu, jenž začíná při prohlídce univerzity, které se účastní zájemci o studium. Pak už se ale rozjíždí nový příběh a já jsem se u toho docela příjemně bavil. Žánr road movie zůstal zachován, vtipné části se tu taky našly (při vzpomínce na scénu, kdy policie zatýká ozbrojenou zlodějku taxíku, se směju ještě teď), a tak jsem nakonec s výsledkem spokojen, dá se dokonce říci, že kvalita filmu mě velice příjemně překvapila, protože v rámci žánru teenage filmů je to více než snesitelné a kupodivu také koukatelné, takže panuje spokojenost. Jediný problém jsem měl s tím, že pravidla toho pivního pongu jsem pochopil až ke konci filmu, ale naštěstí tenhle film nebyl jen o pivním pongu. Herecké výkony si v rámci žánru dovolím označit za zdařilé, neznámí mladí herci to zvládli perfektně a já tak nemám žádný důvod tenhle film hodnotit špatně. Rád si tuhle jízdu někdy zopakuju a filmu tímto uděluji tři hvězdy. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to taková kombinace Road tripu z roku 2000 a Beerfestu, takže je celkem jasný, že pokud hledáte nějakej inteligentní humor, musíte hledat jinde. Z původního road tripu se toho dost okopírovalo, případně jenom trochu pozměnilo (místo videokazety je tady youtube a tak). Ale mně to ani nevadí. To, co fungovalo tenkrát, funguje i teď, i když je teda fakt, že u staršího Road tripu jsem se bavil víc. Možná je to i zásluhou herců, protože sestava jako Tom Green, S.W. Scott nebo Breckin Meyer jejich mladší následovníky jasně překonává. Z herců zůstal jen DJ Qualls. Co ještě stojí za zmínku, to je výskyt opravdu velkýho množství pěknejch (a často polonahejch) buchet. Celkově mě tohle volný pokračování dnes už téměř kultovního Road tripu pobavilo a musim říct, že svýmu přechůdci nědělá ostudu. Nutno dodat, že je to teda určitě o tu 1 hvězdu slabší. 65% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno