Reklama

Reklama

VOD (1)

Řetězová zpráva vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří všichni obdrží stejný dopis s varováním, že pokud ho nepošlou dál, zemřou. Zpočátku většina z nich varování ignoruje, dokud dva z nich – Johnny (Cohen) a Dante (Segan), kteří dopis nepřeposlali, zemřou hroznou smrtí. Inteligentní Jessie Campbell (Reed) začne mít podezření, že mezi jejich smrtí a řetězovým dopisem existuje spojitost, a záhy se rozpoutá souboj s časem, při kterém jsou studenti nuceni zjistit, jakým způsobem je vrah sleduje. Obracejí se s prosbou o pomoc na rodiče a policii, ale Jessiině teorii nikdo nevěří až do chvíle, než detektiv Jim Crenshaw (David) zjistí, že je sám štvancem zcela nového hororového zabijáka. Dokáží jeho běsnění zastavit, nebo je jedinou možností přežití přeposlání zlověstného dopisu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (98)

iampatrik 

všechny recenze uživatele

35% Autoři se snažili jít s dobou a tak si vymysleli moderní zápletku, která je však v jejich případě spíše nereálná, to by se však dalo ještě překousnout. Když se k tomu připojí jak špatné herecké výkony (co by se taky dalo čekat od partičky středoškoláků), žádná hutná atmosféra, špatný zabiják a taky vyvražďovací scény stály za prd - když už ne nic jiného, tak aspoň ty vraždy mohly být povedené, což se prostě snad až na dvě, říci nedá.. Ani nevím proč hodnotím dvěma hvězdami a ne jednou ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Deon Taylor se tentokrát vrhl na slasher a rozhodl se vsadit na stále populárnější „moderní technologii“, jejíž výhody i nebezpečí se nám pokusí přiblížit již v samotném začátku. Bohužel při psaní scénáře společně se svými kolegy jaksi pozapomněl na logiku svých představ, které nám následně pomocí kamery nabídl. Vznikla z toho totiž dosti zmatená podívaná, která nám sice nabídne několik brutálních mordů, ale jako celek moc nefungovala. Tedy alespoň na mne. Bohužel očekávání bylo mnohem větší a nepomohla ani účast několika známých tváří. Ono bylo sice pěkné, že se zde objevila Nikki Reed či Betsy Russell, jenomže ani tyto dvě zkušené herečky nedokázaly pozvednout dosti nízkou kvalitu tohoto filmu. Fandové slasheru určitě ocení brutalitu vražedných scén, jenomže to už v dnešní době k uspokojení nestačí. Zvláště když toto hororové odvětví už toho v dnešní době nemá mnoho co nabídnout (tím myslím hlavně originalitu). I to by se však dalo s přivřením oka prominout, jen kdyby se tvůrci vyvarovali celé škále kiksů a nelogických kopanců. To se vážně dokázal skoro dvoumetrový obr připlížit jako myška ke své oběti, aniž ta by ho uslyšela? Zvláště když sebou tahá mohutné a hlavně těžké řetězy? OK, u jedné by se to dalo pochopit, ale co ten zbytek. Sice jsem si už zvykl, že ve většině teenagerských vyvražďovaček se postavy chovají jako totální idioti, ale to neznamená, že jej musí dělat tvůrci i ze samotných diváků. 40% ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

S logikou si nikdo moc hlavu nelámal, taky proč, když měl film pobavit a šokovat. Bohužel nepřišel s ničím novým nebo dokonce originálním. Prostě jde jen o teenage vyvražďovačku, která si nechává otevřená vrátka pro další pokračování, kterého se jistě v blízké budoucnosti dočkáme. Jediné, co považuji za pozitivní, byla věta, kterou pronesl profesor ke svým žákům při vyučování a ta věta zní: "Vaše generace vidí jen pozitivní stránky technologie." Pan profesor měl naprostou pravdu. Všichni jsme závislí na výdobytcích moderní doby. Já si taky těžko představuji, že bych neměla mít mobil nebo nesedět u počítače ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Naprosto ale naprosto zabitý film. Důvod? Nějaký hovado vypustilo do oběhu verzi, která vymazala veškerý vraždy, evidentně pro nějakou televizi, aby to mohla pustit před 22 hodinou. Díky tomu jsem sledoval odtučněnou, nudnou kriminálku. A i když jsem si vraždy pustil dodatečně a nakonec stály za to, pachuť z filmu to nepřebije. A ani nemůže - 200 let stará sekta, která posílá řetězové maily a kdo je nepošle dál, je mrtvý (jak to dělali tehdy - poštovní holubi?). Parta debilních teenagerů, debilní filtry v každé scéně, řetězy vykradené z Hellraisera, IT nesmysly (mluvící počítač oznamující máte řetězovou zprávu WTF?). A SPOILER - jako zlatý hřeb večera se nedovíte ani náznakem, kdo byl vrahem! Prostě jen nějaký nabušený hovado s obvazy ala neviditelný muž, kterému neodpovídá žádná postava z filmu. Za těch pár mordů nakonec dávám hvězdičku ale jinak tvůrci s takovými nekonci jděte doprdele! PS: Stejně jako u obou dnes shlédnutých Piraní nechápu jak se to dostalo do kin. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Snaha byla, tady se ale necení...Může mi někdo říct, proč tohle je jeden z dalších, kde středoškoláci vypadají jako kdyby doma měli dvě děti? A ta pointa se evidentně v průběhu skvostu taky ztratila. Jediné pozitivní, co si tu jednu zaslouží, je ten začátek a konec, jak neotřelé! Třeba to ale za dvacet let budou dávat jako malinové béčko. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Betsy Russell, ktorá vo filme stvárnila seržantku Hamill, hrala aj v snímke Saw (2004). Keď jedna z osôb - Neil (Cody Kasch) - dostane prvý krát email, v pozadí beží práve tento film. (beso74)

Reklama

Reklama