Reklama

Reklama

The Horseman

Trailer 1

Obsahy(1)

Australská variace na populární téma pomsty nám v komorním podání přináší příběh otce, do jehož rukou se nečekaně dostane videokazeta s nahrávkou jeho zavražděné dcery. Návštěvou distribuční společnosti hledání pravých viníků smrti mladé dívky teprve začíná. (Ricky_CZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tatík na křížový výpravě krosí nevinný pornotvůrce, protože se nemůže smířit s tim, že vychoval vysmaženou šlápotu. Na explotation skoro žádný gore, na akční málo akce a na krimi nula zápletka. Aspoň že ten thriller díky atmosféře sedí. Zkrátit to o půl hoďky, což znamená vystřihnout stopařku, mělo by to snad i spád. A taky bych celkem uvítal, kdyby o onom mstiteli bylo na začátku řečeno, že je to bejvalej elitní voják, agent všech tajnejch služeb a navíc mistr bojovejch umění. Sice je to příšerný klišé, ale aspoň by se člověk nedivil, co všechno dokáže se šperhákem obyčejnej australskej táta od rodiny. :D 30% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku pouze průměrná revenge jízda, ve které to jde s kvalitou na stopáži 110 minut jako na houpačce. Z filmu je cítit nízkorozpočtovost, což bych úplně odpustil v případě vizuální stránky (gore efekty ponechány fantazii diváka), protože bitek a torture scén je tam požehnaně, ale co velmi pokulhává, je scénář, který nemá dostatečnou hloubku a drajv. To jaksi nevadí, řekněme, v první půli filmu, kdy divák zjišťuje, o co vlastně jde, jenže záhy se střídání žvatlání a prolévání krve stane značně monotónním a zdlouhavým. Herci jsou v pořádku, syrovost (s ohledem na výše uvedené) taky. Škoda, trochu víc na tom zapracovat, mohl jsem teď slušně radovat. 65% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V podstatě naprosto souhlasím s tím, co napsal Pedestrian. Akorát já s tím filmem nejenom nesouhlasím, mne ten film, omlouvám se za vulgarismus, přímo nasral. Jakýkoli exploitation naprosto nutně musí vybudovat pozitivní vztah mezi hlavní postavou a divákem, jenž musí pochopit její motivaci, cítit její bolest, ponížení, sdílet její touhu po pomstě. To se v The Horseman absolutně nestane, hlavní hrdina reaguje tak nepřiměřeně, že soudný člověk mu musí kategoricky odmítnout fandit. Mizerný film nehodný toho, aby jím kdokoli ztrácel čas. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná road/torture/revenge/snuff? movie s hodně mučením a s ošklivým home lookem. Motivaci/pohon ten film nemá žádnou, ta holka se dala k pornu sama, a kde byl on, náš táta mstitel? Tohle je všechno o výchově rodičů, trestat by měl nejprve on sám sebe. Nesouhlasím s tímhle filmem a není to podle mě správné. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nasraný otec se mění v bič na dcerorasty a dcerovrahy a jeho pomsta není pokrm podávaný za studena, ale ještě horký a krvavý biftek a tak krájí a vůbec všelijak upravuje všechny, kdo zprznili jeho milovaného potomka. A i když je to obyčejnej tatík a na své cestě vesměs potkává samé vypracované muskulatury, jeho vztek jej mění v terminátora, který nezná slitování..pravda tady se nám uvěřitelnost ztrácí společně s jednou z otcovských bradavek, nicméně neřekl bych, že u tohohle typu filmu se na to někde vůbec hraje. Očividně je to nízkorozpočťák, tak se nedočkáme nějakých vymazlených ( fuj, já vím) gore scén, ale všechno to dohání ty možnosti, které našeho otce, mimochodem povoláním deratizéra, napadnou. Takové nafouknutí penisu může být docela bžunda... Na své cestě potkává i mladou holčinu a tak se celá jeho pouť kapičku ke konci zkomplikuje, ale všechno nějak dopadne, nebojte se. Co mě ale překvapilo byl ale jeden opravdu citlivý rozhovor mezi "bičem" a tou dívčinou o dětech a tak dál - jedna věta byla naprosto uzemňující: "Nikdo tě neobejme tak, jako tvoje vlastní dítě " ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno