Reklama

Reklama

The Horseman

Trailer 1

Obsahy(1)

Australská variace na populární téma pomsty nám v komorním podání přináší příběh otce, do jehož rukou se nečekaně dostane videokazeta s nahrávkou jeho zavražděné dcery. Návštěvou distribuční společnosti hledání pravých viníků smrti mladé dívky teprve začíná. (Ricky_CZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Je dost nešťastné, že ve snímku, který se tváří hrozně drsně a sází na syrové akční scény, se neobjeví ani dva údery po sobě bez střihu. Neuvěřitelně mě to sralo. Příběh je naprostá klasika o pomstě - v tomto případě dosti neopodstatněné, kdy otec hodil chyby své zanedbané výchovy na partičku lidí, kteří si užili s jeho dcerou hezké chvilky. Příjemné bylo, že se snímek vrhl do akce prakticky ihned. [30 %] ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná road/torture/revenge/snuff? movie s hodně mučením a s ošklivým home lookem. Motivaci/pohon ten film nemá žádnou, ta holka se dala k pornu sama, a kde byl on, náš táta mstitel? Tohle je všechno o výchově rodičů, trestat by měl nejprve on sám sebe. Nesouhlasím s tímhle filmem a není to podle mě správné. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zas a znovu se budou otcové mstít za své znásilněné, mučené a zabité dcery. Nelze se divit otci, který si od jednoho z pachatelů vyslechne: ,,Jména ostatních jsou vám k ničemu, nikde je nemůžete použít, nikdo vám nepomůže!", že vezme spravedlnost do vlastních rukou. Poslední čtvrtina mi přišla spíše jako sci-fi, protože sice chápu, že nelítostný otec je tak nabitý silou, že by mohl skály lámat, ale přeci jen, tolik ran lze bej újmy přežít těžko...a vláčet se s obří palicí na pokraji života a smrti...asi ne. I když závěrečné účtování mi připomnělo některé staré klasické westerny, v nichž ovšem často současně umřel padouch i hrdina. Přesto za zápasy dávám hvězdu, jelikož kromě šťavnatosti byly vskutku adrenalinové. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megadrsnej film při kterém by si nejeden kverulant řekl "fujtajxl." Přesto se mi to hodně líbilo. Na nic si to nehraje, akorát ten hlavní hrdina toho rozchodí setsakra hodně. Dostává tam fakt nehoráznou nakládačku a do toho mu servírují chuťovky, jako utrhávání bradavek a následné pálení letlampou. V Austrálii se s tím nepářou a i vizuálně je to velice syrové. Dost se mi tam líbily bitky. Žádné kung fu, ale stejně to má "pěknou" choreografii. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Dceruška si střihla nějaké to multiotvorové péčko se třemi až čtyřmi melouchařícími mládenci, aby měla na herák, který pak tak trochu nerozchodila a zaprděla do hlíny. To nepochopitelně nasere zpapučovatělého daddyho, jenž na základě porouchaných regresních mechanismů hodí své výchovné chyby na výše zmíněné prcaly, sbalí pajcr, žabikucha a kufr dílenského vercajku, osedlá apokalyptického hřebce a vydá se na trestní výpravu. Na padesátníka je docela ve formě a na Mistrovství světa v otřepávání se z brutálních ran do hlavy by jistojistě získal některou z medajlí! Sem tam mu sice někdo rozřízne břicho nožem nebo mu urve nějakou tu bradavku, avšak on takovýma povrchníma kravinama vcelku pohrdá a sveřepě filetuje celou armádu pětadvacetiletých, osvalených bouchačů, ačkoliv v žádné případě není Brús. Můj verdikt tedy zní: Příjemně hnusně a špinavě natočená, na hlavu postavená pičovina, která ovšem odsejpá jako maligní mozkový tumor. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama