Reklama

Reklama

Manželia Craig a Elise Landryoví dostanú od života ťažký úder. Ich jediný milovaný syn Benjamin je unesený a k smrti utýraný sériovým vrahom Johnom Kozlowskim. Kozlowkeho dolapí polícia a súd mu udelí trest 25 rokov odňatia slobody, čo sa skľúčenému páru zdá byť príliš málo. Rozhodnú sa preto zmocniť sa odsúdeného psychopata a vykonať na ňom spravodlivosť po svojom. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo na drama o manželském páru, který se vyrovnává se smrtí svého syna. Poté následovaly prvky thrilleru a nakonec mučení vraha s trochu chaotickým závěrem. Nicméně to nebyl zas tak špatný film, první polovina byla hodně emočně silná a člověk manžele opravdu litoval. Druhá polovina už mi tak dobrá nepřišla. Bylo to už malinko překombinované a samotné mučení...co k tomu dodat? Prostě mu dali co proto a nakonec z toho vyvázli. 60% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Mladému manželskému páru psychopatický zabiják dětí unese a zabije synka. Vrah je zanedlouho polapen a odsouzen. Rozsudek však není adekvátní spáchanému zločinu. Ženu to nasere a začne prahnout po nelítostné vendetě. Přesvědčí manžela, aby vzali spravedlnost do svých rukou. Ten nakonec po chvíli vnitřních soubojů souhlasí. Oba tedy začnou spřádat plán. Plán na dokonalou pomstu. Snímek má krátkou stopáž a uběhne velmi rychle. Mučící praktiky jsou vydařené. Jen kdyby... Už jsem si říkala, že ten největší nářez teprve přijde, když najednou to na nás rejža vybalil s pointou, kterou musel bedlivý divák stejně tušit již od okamžiku, kdy byla nadhozena. Pointa je sice možná poměrně zajímavým završením, nicméně já jim tu pomstu skutečně přála. Chudák chlap, který to odskákal... "Představ si nejhorší bolest, jakou jsi kdy zažil. Tak tohle bude mnohem horší.", "Chci vědět, čím člověk jako ty, ospravedlní svinstvo, které provedl!", "To chceš mučit chlapa, který netuší, proč mu to děláme?" - "Pořád je to stejný chlap. Je to stejný chlap!" ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

V tomto filme ide o spravodlivú pomstu zúfalých rodičov, ktorí prišli pričinením jedného grázla o syna. S rozsudkom nie sú spokojní a tak sa ho rozhodnú uniesť a následne si na ňom vyskúšať niektoré praktiky stredovekej tortúry. Spôsob, akým bol väzeň unesený bol však poriadne pritiahnutý za vlasy, miestami až smiešny. Mučenie som tiež čakal trochu viac krvavejšie, prakticky sa chudákovi nič takého nestalo, iba trocha krvi a možno pustil aj do gatí, neviem. Ale záver príjemne prekvapil, takže som celkom spokojný. 60/100 ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Úvodné sekvencie filmu pôsobia ako dráma manželov, ktorým bol unesený a zabitý malý syn, ale všetky scény sú plytké a odfláknuté, že sa nimi netreba zaoberať. Podstatou snímky je totiž niečo úplne iné. Treba mučiť toho parkhanta, čo zabil nášho syna, aby trpel ako nikdy predtým. Takže druhá rovina filmu je už o niečom inom, čo samozrejme nie je na škodu, ak by sme sa dostali k tomuto cieľu logickými cestami. Tvorcov však natoľko okúzlil vlastný nápad, že sa logikou príliš nezaoberali. Vzniklo tým podpriemerno - priemerné exploitation, ktoré určite viac ocenia fanúšikovia subžánru ako bežný filmový divák. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn horor, aj keď som čakal, že to bude brutálnejšie a ešte krvavejšie. Pripomínalo mi to nedávny francúzsky thriller 7 Days, ale toto bolo lepšie, lebo mučenie aspoň ukazovali. Bol to taký "krváčik", ale v rámci slušnosti, pomyselná hranica brutality ostala neprekročená. Neviem, čo si mám myslieť o tom závere, bol kúsok postavený na hlavu, ale na druhej strane som ho nečakal, dokonca ma pobavil. Som rád, že som to videl. ()

Zajímavosti (3)

  • Keď detektív dorazí na miesto havárie väzenskej dodávky, od dverí jeho automobilu sa odrážajú svetlá kamery. (misterz)
  • Záběry vnitřních prostor domu s příslušníky policejního sboru jasně ukazují na č.p. "3410". Když se ale policista posléze dovolává zálohy, uvádí adresu "321 Spruce Avenue". (Conspi)
  • Na začiatku filmu jazdí pár na najnovšom modely Ford Focus. V ďalších scénach však používa síce rovnaké auto, ale starší model. (misterz)

Reklama

Reklama