Reklama

Reklama

Manželia Craig a Elise Landryoví dostanú od života ťažký úder. Ich jediný milovaný syn Benjamin je unesený a k smrti utýraný sériovým vrahom Johnom Kozlowskim. Kozlowkeho dolapí polícia a súd mu udelí trest 25 rokov odňatia slobody, čo sa skľúčenému páru zdá byť príliš málo. Rozhodnú sa preto zmocniť sa odsúdeného psychopata a vykonať na ňom spravodlivosť po svojom. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Petroff 

všechny recenze uživatele

Sadističtí vrazi malejch dětí se běžně převážej autama spolu s týpkama podezřelejma z daňovýho podvodu - jasně!! .-) Z rádobyšokujícího konce vylezlo přesně to, co jsme všichni čekali, akorát že eště dvakrát naruby a začerstva vyzvracený. NENÍ to horor a není to děsivý! Není to ani chytrý, ani poutavý... Je to tak na hvězdičku. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

„Craigu, leží tamhle!“ - „Tohle nemohl přežít. Počkat... Žije!“ – „Díky Bohu!“ Ano, i za tohle lidi dokážou být Bohu vděční. Že někdo přežil autohavárii. Protože kdyby při ní zemřel, nemohli by ho přece už mučit... A definitivně by ztratili smysl života. Jen v okamžiku slabosti, při prvním závanu smradu ze škvařené lidské kůže, když Elise zaváhá, je třeba si připomenout: „Na tom stole neleží člověk, leží tam monstrum!“ Tenhle film byl pro mne o to drsnější, že jsem tušil, jak to dopadne. Muselo, protože jinak by to byl jen průměrný snímek o pomstě a bolesti (a tu jsme tomu parchantovi přece přáli všichni). Bohužel do finále, místo prostého umlácení lopatou a zahrabání, narval scénárista zbytečně dvě věci navíc. Tu oprátku a WTF dopis. Naopak dvě nejsilnější scény filmu? Že veškerá pomsta je stejně marnost nad marnost: „Takže zítra budeme pokračovat? Vstaneme, nasnídáme se a připravíme si nástroje k mučení...“ – „Já nevím. Já chci jen zpátky svého syna.“ A druhá scéna? Samozřejmě to napůl snězené lízátko, které Elis po svém mrtvém chlapečkovi doma našla a potom ho docucávala. Ještě jednou, naposledy, ucítit na rtech chuť jeho polibků! Aspoň tu nepatrnou trošku jeho slin! ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné. Dokud to mám čerstvě v paměti; hlavní herečka mi teda zrovna dvakrát nesedla, moc jsem jí to nevěřila, jinak to z herecké stránky nebylo zlé. Moc chválím stopáž, všeho bylo akorát. Možná to bylo až moc jednosměrné, ale zápletka zajímavá a nebyla bych proti, kdyby se takovýchto filmů točilo víc. Příjemný snímek, který zezačátku docela zdrásá nervy a kvůli nešťastnému osudu malého chlapce nezůstalo jen u jedné slzičky. Určitě doporučuju, není to vůbec špatné a zhltnete to jedním dechem. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

prekvapivá pointa mi bola jasná asi v tretine filmu, ale to je možno len tým, že som príliš premýšľal, kde by to asi mohlo zájť. každopádne niečo v tom závere bolo, niečo, čo aj mňa, hoci som bol nastavený očakávať toto rozuzlenie, prekvapilo a mierne mnou otriaslo. inak je ale chvályhodná krátka stopáž, ktorá to robí znesiteľným, jemné brnkanie na strunu etiky, slabí herci (tá baba je aspoň pekná) a pár chýb v scenári i výprave sa tomu dá odpustiť, pár nedá a tak mi vychádza, nech si to rátam z akejkoľvek strany, že to mohlo byť aj lepšie, ale aj horšie a takto je to také nejaké nijaké. ale niečo v tom konci im vyšlo, niečo tam bolo na pozastavenie. a ja už aj viem čo. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

PO asi thrillerové půlhodince, přichází pořádná muka, za které by se nestyděl ani řezník z Hostelu. Děj je docela originální, efekty dobré a co se týče konce, ten je zvládnutý s přehledem, ale bohužel to bylo hodně předvídatelné. Takže verdikt ? Luxusní mučicí filmeček s dobrými herci, příběhem a dobře zvládnutým koncem, 75% ()

Zajímavosti (3)

  • Keď detektív dorazí na miesto havárie väzenskej dodávky, od dverí jeho automobilu sa odrážajú svetlá kamery. (misterz)
  • Na začiatku filmu jazdí pár na najnovšom modely Ford Focus. V ďalších scénach však používa síce rovnaké auto, ale starší model. (misterz)
  • Záběry vnitřních prostor domu s příslušníky policejního sboru jasně ukazují na č.p. "3410". Když se ale policista posléze dovolává zálohy, uvádí adresu "321 Spruce Avenue". (Conspi)

Reklama

Reklama