Reklama

Reklama

Včera, dnes a zítra

  • Itálie Ieri, oggi, domani (více)
Trailer

Obsahy(1)

Živočišná Neapolitánka, která se věčnými těhotenstvími brání vězení, bohatá panička z Milána, nahrazující lásku pouhým bezcitným flirtem, či lepší římská prostitutka, do níž se zamiluje mladý seminarista, každá úplně jiná a přesto všechny stejně ženské a okouzlující. Nezapomenutelná Sophie Lorenová v rolích tří naprosto odlišných žen doslova zaplňuje filmové plátno svým neodolatelným ženstvím, jemuž v roli jejích mužských partnerů se stejnou chutí přihrává neodolatelný Marcello Mastroianni. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert Sophie Loren , které více než zdatně sekunduje Marcello Mastroianni. Tři povídky, každá zcela jiná. V té první se Sophie představuje jako matka, která rodí stále další a další děti jak na běžícím páse, aby se uchránila od vězení a já pouze " s napětím " čekal k jakému celkovému počtu se dostane a zda to vidá i na pověstnou Klapzubovu jedenáctku :o) V druhé si Sophie zahrála dámu z vyšších kruhů a přestože podala mistrný výkon, tato povídka se mi nijak hluboko do paměti nezaryla a oslovila mě nejméně. Třetí povídka ( Sophia vystupuje jako lepší prostitutka ), to je herecký koncert dua L+M ! Jako třešínka na dortu závěrečný striptýz v podání krásně Ženské s velkým Ž Sophie Loren a vůbec nevadí, že nebyl dotáhnut až do úplného konce ( ba právě zcela naopak, protože v představivosti ( fantazii) je krása! :o) p.s. To, jak Marcello sedí schoulený na posteli s rukama mírně před očima a tváří se jako malé děcko rozbalující dárky pod stromečkem mně vehnalo slzi do očí a přivodilo záchvat smíchu. Výborně zahrané. Hodnocení: 1povídka : 4*, 2 povídka: 3*, 3 povídka: 4+1/2*! ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Prehliadka Sophie Loren a Marcella Mastroianniho. Ak niečo všetky poviedky spája, tak rozhodne to, že Marcello je submisívnejší a Sophii sa podriaďuje, či už ako manžel, milenec alebo zákazník. Prvá časť bola tuším najdlhšia, no nedala sa brať úplne vážne ani v rámci komédie. Druhá bola serióznejšia, ale prišla mi nedokončená. Posledná mi sadla najviac, možno aj tým, že pripomínala Breakfast at Tiffany's, ale to už bolo trochu neskoro, aby sa moje celkové hodnotenie zvýšilo, pretože verdikt je 3*, 3*, 4*. ()

Reklama

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Tři různé povídky s naprosto rozdílným charakterem postav. Další z hereckých koncertů Marcella Mastroianniho a Sophie Lorenové v mnoha podobách. První povídka: Rodit jedno dítě za druhým, je docela originální způsob, jak se vyhnout base. Což o to, energická manželka to zvládá i po sedmém dítěti. Zato chudák manžel se z toho hroutí. A to nedej bože, když by žena neotěhotněla a musela jít sedět. O vtipné scénky není nouze. Druhá povídka: Trochu trpká, i když také dobrá. Nějak mi do celého konceptu nesedí. Sophiina rozmazlená bohatá panička je opravdu děsivá. Třetí povídka: Asi nejlepší. Samotný pohled na Mastroianniho v roli náruživého hypersensitivního milovníka trpícího úchylkami je k pokukání. K tomu Sophie, která jeho sexuálně empatické výlevy s ledovým klidem ignoruje. :) Vhodný doplněk je vedlejší zápletka sousedské hádky a mladíka studenta teologie, který podléhá pokušení a chce se zříci taláru. Zakončení závěrečným striptýzem nemá chybu. 83% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Naprostá klasika, a přenádherná Sophia Loren. Nejlepší je dle mého první povídka, ale ve všech totálně válcuje ostatní role Sophia, živelná, výrazná, že by kvůli ní biskup prokopl kostelní okno. Mastroianni zdatně sekunduje, záplava figurek, postaviček, sociálně přesně trefené charaktery pracující třídy držící pohromadě a k tomu až kolotočově křiklavá hudba která vás donutí podupávat. ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Ach, Marcello a Sophia...filmy této legendární dvojice patří k mým oblíbeným..láskyplné hašteření, slunná Itálie a jako tady vše nejlépe pod taktovkou Vittoria de Sicy. Film se skládá ze tří povídek, nejradši mám asi poslední a první. Nezapomenutelná scéna - když, Marcello a jeho kamarád zpívají před vězením Sophii, jak vypadá její situace nebo Marcellův tanec za intimního světla lednice:) Tento italský poklad vřele doporučuji! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Predlohou pre postavu Adeliny (Sophia Loren) bola Concetta Mucardi – Neapolčanka, ktorá otehotnela 19-krát za sebou, len aby sa vyhla väzeniu za predaj pašovaných cigariet. (Arsenal83)
  • Červené auto ve filmu nese název Ferrari 250 GT California Spyder a patří mimořádně k vzácným vozům – pouze 56 těchto vozů bylo vyrobeno a některé se prodaly za více než 10 milionů amerických dolarů. (ČSFD)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v mestách Rím, Neapol, Miláno a Ercolano. (dyfur)

Reklama

Reklama