Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Začátek mi přišel zajímavý a obě hlavní protagonistky byly přejemné na oko. Postupně je však film čím dál víc nudnější a závěr už za moc nestál. Času, který jsem u tohoto filmu strávil sice nelituji, ale určitě to mohlo být lepší. To, co mě však zklamalo nejvíc bylo, že hlavním tahákem byl pro mě Karl Urban, jehož role byla ve výsledku zbytečná a úplně zapadla. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Sice ohraný téma, ale mě se filmek líbil (hlavně kvůli hlavním hrdinkám :D). Film nikterak nevybočuje z žánru, Dvě dívky se trhnou od skupiny cyklistů (o tom se jen mluví) a zajedou si do malého venkovského městečka kdesi v jižní americe. Zde se odvážou a ráno zaspí jediný autobus který zde jednou denně jezdí. Tak si jdou holky prohlédnout krajinu a jedna se druhý "ztratí". Shodou okolností to není jediná ztráta cizinky v tomto okolí. Pak už je to jen o hledání a o odhalení toho, co se tu děje. Podle mě filmu hodně pomáhá obsazení, kterému vévodí dvě pěkný kočky a okrajově i Karl Urban. Já se u filmu nenudil a dávám mu 75% :) ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I'M GOING TO EL PEEPEE!" ----------- Dve ultra sexy slečny (vlastne iba Odettka), ktoré, prirodzene, nemali veľa rozumu, sa rozhodli samé vybrať do najzapadlejšej rite Južnej Ameriky blízko paraguajských hraníc. Chcel som ešte dopísať, že vyzývavo oblečené, no keď som sa tak zamyslel, v zásade neboli, hoci je pravda, že s ich mega dlhými nohami by aj v kabáte vyzerali vyzývavo. Veď čo by sa mohlo na takomto tripe pokaziť, všakže? Keď niekto bude chcieť povedať, že je to len film, námatkovo v rýchlosti spomeniem na tých dvoch expertov (manžel/ka), čo chceli ukázať, že svet je krásne a bezpečné miesto, tak sa rozhodli precestovať na bicykli Blízky a Ďaleký východ, začali v Turecku a rovno tam aj skapali, alebo tie tri Európanky, čo chceli urobiť podobnú vec, len na severe Afriky, začali trip v Maroku a div sa mi svete, tam aj skončili, s odrezanými hlavami x) Hviezdu za Odette a jej nohy, keďže odpad za stupiditu dať nemôžem, nakoľko film to tak chcel. Verbalitov koment top. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jde o příběh dvou kamarádek, které se vydávají do Argentiny. Obě se ubytují v jednom místním hotelu a vydávají se do baru, kde poznají místní lidi. Pak se jedna z nich ztratí a ta druhá se jí rozhodne na vlastní pěst za každou cenu najít - policie to má totiž jako vždy na háku. Když ale kamarádku objeví, zjistí, že situace, ve které se obě nachází, není žádná sranda. Prostě jeden z lepších filmů o pohřešování. Už dlouho jsem neviděla něco tak napínavého. Kdybych se měla zaměřit na pár chyb, tak by film dostal o něco míň, ale vzhledem k tomu, že jsem se rozhodla neprudit, skončilo to tak, že si zaslouží něco málo přes 80%. Amber Heard mi do hlavní role sedla hodně. Co se týkalo její filmové kamarádky, ta fungovala převážně jako nějaká sexbomba a chlapík, který byl ve filmu za hrdinu, se objevil snad jen dle libosti. Ale pořád stojí za shlédnutí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

U podobně laděných snímků jsem hodně tolerantní a shovívavý. Základní linie samozřejmě postrádá logiku (denně to slýcháváme z médií, jak se všude unáší mladé roštěnky, nicméně dvě přesně takové – jedna z nich navíc vyzývavá, nezodpovědná a tím pádem nesnesitelná fešanda – si to vyrazí jen tak na výlet do argentinské pustiny), nicméně zbytek alespoň během prvních desítek minut docela ujde. Na slečny se pěkně dívá, na okolní krajinu jakbysmet, tu a tam se dokonce dá mluvit o atmosféře. Další kroky už se ale ubírají dost naivním a primitivním směrem, a to je minimálně škoda. Právě kvůli naivitě a nevěrohodným zvratům je výsledek prchavý, jak bublinky v sodovce. Tvůrci si holt mysleli, že nalákat na obrázky v plavkách odpočívajících Amber Heard a Odette Yustman bude stačit. A ono – docela to stačí. Protože na ději to postavit nešlo.. ten zřejmě vznikal cestou štábu na argentinský venkov!! ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno