Reklama

Reklama

Třetí komediální setkání s Vanem Wilderem se odehrává na půdě Coolidge College, kde studovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže kdysi prestižní škola dnes připomíná spíš vojenský cvičák a děkan Reardon, který nenávidí jeho otce, se snaží Vana vyhodit... Oblíbené a úspěšné příběhy Vana Wildera pokračují. Ve třetím filmu Van Wilder (Jonathan Bennett) nastupuje do prváku na Coolidge College, kterou absolvovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže když se na tuto konzervativní vysokou školu zapisoval, netušil, že už dávno nemá nic společného se zábavným vzdělávacím ústavem, který jeho otec měl tak rád. Dnes spíš připomíná vojenskou základnu a děkan Charles Reardon, spolužák a nepřítel Vanova otce, se od samého začátku snaží Wildera ze školy vyhodit. Neštítí se přitom žádného podrazu, ale Van si nenechá nic líbit, takže oba brzy zjistí, že jejich souboj na Coolidge College může mít jen jednoho vítěze. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nad ocekavani zabavna picovina. Oproti podobnejm uchylarnam, kde mistr velkej paran pride na kolej a zacne poradat vecirky, je tu drobnej upgrade, kolej totiz ovlada vojensky naladenej dekan se svoji jednotkou, vsude je zakaz huleni, chlastani a libani a je tu spolecenstvi nejakejch pipin Jezise. Coz samozrejme vse vezme rychle za svy, Wilder to kurevsky rozjede, ze vseho udela party, pri kazdy prilezitosti zesmesni dekana nebo vojaky a sbali zenskou, kterou chce. Do toho hraje solidni hudba, herci, ackoliv banda dementu, jsou docela sympataci a Stiffmeister z video Prcicek Talley si tu strihnul pana kokota vojacka, takze naprosto odlisna role. Co se tyce samotnyho Wildera, toho hraje nejaky sileny hovado, ale nijak zvlast to nevadi. Navic reziser je naladenej na spravny vlne, takze si uziva hromadu kozicek a zoomovani na ne nebo na zadky. Bohuzel si taky uziva nejaky ty humusarny ve stylu hovno na xichte a treba z takovyho poplivanyho gulase jsem fakt malem hodil savli. Ale celkove proste spousta nahejch sexy zenskejch, svizne odsejpajici dej s par perfektnima forama a solidni hudba, takze lepsi nez predchozi dil, slusna zabava a lepsi 3*. ()

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Opäť ďalší generátor náhodných scén. Veľká snaha o zábavu za každú cenu. Bohužiaľ nesmial som sa. Ani herecký film nie je dobre obsadení a hlavná postava (Jonathan Bennett) mi prišiel ako dobrý trapák, ktorého povolanie je syn. Takisto o nejakom aspoň jednoduchom deji sa tu baviť nemôžeme, pretože to sú fakt iba náhodne scény pozliepané dokopy. A udivujú ma tieto "komédie" z USA, ktoré vysokú školu ukazujú ako veľkú party pri ktorej na učenie nie je čas. A ten nápad s tými vojakmi bol tiež na hlavu. Polku som musel popretáčať, pretože sa už nedalo nato pozerať. Proste lacný americký humor v plnej kráse. Podľa mňa zbytočné pokračovanie. Už aj predošlé diely boli veľké prepadáky. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Kamera 6/10/// PLUS: kopíruje to prvky a motivy z prvního dílu (pes), občas jsem se pousmál a někoho jistě potěší klasická teen romantická linka MÍNUS: rádoby vojenská akademie, vojenská šikana, stejná hlavní postava, ale jiný herec, občas přehnaně nechutné/// Shrnutí: Zřejmě jsem z tohoto typu filmů už vyrostl. Nic mi to nedalo a moc jsem se nebavil, třebaže jsem na teen filmech vyrůstal. Prcičky v sedmé třídě při školní projekci vám změní život. Tohle je však poměrně zbytečný třetí díl, který nemá téměř žádnou invenci. I kdyby mi bylo znovu čtrnáct, vybral bych si jiný film./// Celkem 50%/// ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička s Ryanem Reynoldsem byla pohodová oddechovka alá Prcíři, ve který se fekální humor sice objevoval, ale dal se snýst, tak tohle je akorát naprosto levná hovadina, která nestojí za nic. Trapně mi bylo už za herce hned v první scéně s maturitním projevem. Hrozně mi vadil i hlavní herec, protože přehrával a působil prostě trapně (vlastně tak bych mohl nazvat každou scénu, co jsem viděl), taky se to snažilo kopírovat jedničku třeba s projevem o přestávce fotbalovýho zápasu, samoržejmě tu nesmí chybět lávstory okolo Vana a nějaký fuchtle, co chodí se zlym klukem. Dál už moc nevim,co bylo, protože jsem neměl koule to dokoukat, ale i tak jsem na těch 50 minut, co jsem stihnul, na sebe pyšnej. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Po pár uvodních minutách jsem nevěděl, co mě čeká. Po asi polovině filmu jsem si říkal, že to bude opět ta samá obehrávaná kostra, jen z jiného prostředí- ale omyl. Závěr filmu mě mile překvapil a jsem rád, že to dopadlo takto :). Jinak samotný děj je uhlazený, některé scény jsou dobré, některé skvělé, takže se na to dobře kouká (možná to je také tím, že zde objevuje hodně nahotin a také very hot Meredith Giangrande). Více než průměrná komedie ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Zhruba v čase 21:55, kdy desátník Hayesová (Kristin Cavallari), rozdává rozkazy studentům, lze v jejich brýlích vidět odraz natáčecího štábu. (masekjc)
  • Ve scéně, kdy Van (Jonathan Bennett) vstoupí do třídy na kurz sexu, se mu změní mezi vstupem a odchodem ze třídy třikrát barva trička. (BisiJoker)

Reklama

Reklama