Reklama

Reklama

Kouzelná chůva a Velký třesk

  • Velká Británie Nanny McPhee and the Big Bang (více)
Trailer 2

Když je krize nejvyšší, zjeví se za dveřmi známá silueta chůvy s obdivuhodnými schopnostmi. Tentokrát Nanny McPhee zaklepe na dveře rodinné farmy, kde žije Isabel Greenová se svými dvěma dětmi. Zatímco Isabelin manžel bojuje ve válce, ona se musí starat nejen o farmu, ale také o rozmazlené děti, které jí z Londýna posílá sestra. A aby toho nebylo málo, tak bratr jejího muže po ní chce, aby souhlasila s prodejem farmy. Chůva Nanny bude muset řešit spory mezi divokými vesnickými dětmi a jejich rozmazlenými londýnskými příbuznými. S použitím létajícího motocyklu, prasátka lezoucího po stromech a dalších kouzel chůva vyčaruje to pravé zaříkadlo, pomocí kterého svým svěřencům udělí pět nových lekcí. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (164)

sona123 

všechny recenze uživatele

Jednička byla zdařilá, velmi, dvojka, to je propadák a jeden velký trapas. Chtěla jsem to docela brzo vypnout, protože to byla fakt příšerné, no dala jsem tomu šanci, než přišla chůva, což se ukázalo jako dobrý tah - byly momenty, které byly docela vtipné a nakonec to šlapalo docela dobře (v porovnání se začátkem), no ale byla tam místa (zejména vše kolem nachlazeného pilota), která byla neskutečně trapná a táhla celý film prudce ke dnu. Upřímně, tohle prostě kazí vkus dětí a nikdy více! A trojku už teda opravdu prosím ne!!! A z toho ječení mě teda docela dost rozbolela hlava. Uf! ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kouzelná chůva Nanny McPhee znovu zasahuje, tentokráte snad až za samou hranicí infantilnosti, neboť toho krkání a sedání do kravinců bylo opravdu přespříliš... Jestli byl první díl tohoto dětského filmu originál, tak ten druhý je naprosto kýčovitým prvoplánovým dětským filmem. Vhodné pouze tak pro děti do dvou let. :-) ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Už ne tak pěkné jako originální první díl, ale pořád to sází na jistotu - chůvu McPhee. Černobílé charaktery jednotlivých hrdinů a bohužel zejména dětské fórky v podobě prasat-akvabel a kradení per obírají film minimálně o jednu až dvě hvězdičky. Ale i tak jde o slušný dětský film. Anglický film pro děti pro mě začíná být sázkou na jistotu - už jen díky tomu, že v Anglii pochopili, že dětské filmy stojí na hereckém obsazení a přívětivosti. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Na Kouzelná chůva a Velký třesk jsem čekal hodně dlouho a nakonec jsem jí mohl zhlédnout dneska :) ... těšil jsem se moc a mé očekávání se naplnilo.. Pohádka to byla úžasná s dost dobrym příběhem a s dobrymi herci jako je například můj oblíbený Asa Butterfield. Kouzelná chůva a Velký třesk né jen, že je to výborná pohádka, ale má i své efekty, který byli fakt moc pěkný .. všechny ty kouzla. Uplně mě to dojalo. Dávám 4-5 hvězd. 90% ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Jako většina pokračování, je i toto horší než první díl. Kouzlo, chytrý příběh, gradace a do jisté míry i originalita se vytratila, zde to bylo nahrazeno uřvanými dětskými postavami, se kterými se za celý film nedalo ztotožnit, tak jako s postavami prvního dílu. Nabyté hvězdami v epizodních rolích, kteří jen lehce příběh okořenili, ale nic víc. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Herecká trojice Emma Thompson, Rhys Ifans a Maggie Smith si spolu už zahráli v některých snímcích filmové série Harry Potter. (martinac)
  • Upevněné létající prase na komínu londýnské elektrárny Battersea, kterou hrdinové filmu míjejí na cestě do Londýna, je odkazem na album „Animals“ od kapely Pink Floyd, která má tento motiv přímo na obalu desky. (frashmaker)

Reklama

Reklama