Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Diskuze

Yettipunk

Yettipunk (hodnocení, recenze)

Opravdu strašný !!!  Jen díky tomu, že filmy nehodnotím odpadem, ikdyž je to sebevětší kravina, tak dávám pouze to nejnižší hodnocení za *.

Uživatel Yettipunk smazal svůj příspěvek.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Já to hodnotím odpadem, ale ne z důvodu, že to točil Troška. Všechny ty hlášky o kterých tady mluvíte, ty jsou z tý divadelní hry, kde hraje jen Pavel Zedníček a Jana Paulová a výborně jim stačí i to, že o Džulce se celou dobu jenom mluví (když pominu ty telefonáty, kdy vlastně Zedníček odpovídá sám k sobě). Já jsem dal odpad proto, že když už chtějí něco takovýho natáčet, tak už to maj buďto úplně překopat, něco přepsat a udělat to trochu filmově (viz. Slídil) nebo to natočit v divadle s diváky. Tyhle televizní inscenace mě jedna vedle druhý akorát tak štvou. V divadle jsem se smál jak blázen, ale tohle je hnus.... Jediný co tvůrci filmu udělali, bylo, že tam dotočili beze slov ten začátek a dali tam několik kamer, aby to snímali z různých úhlů... Pak už to mohli natočit na jeden ráz, protože tam nebyla oproti hře vlastně žádná změna....

Nikolink.a

Nikolink.a (hodnocení, recenze)

Začátek nevypadal slibně..ale po pár minutách už jsem se začla bavit..je tam mnoho dobrých hlášek.. :)

Michi88

Michi88 (hodnocení, recenze)

Kdo tenhle film hodnotí odpadem nebo jednou hvězdičkou to nemá v hlavě vpořádku. Film byl moc skvělej, že sem u tohoo chcal smíchy !!!! A jak Jana Paulová mluvila tomu přidalo ještě víc šťávy ... Kdyby to točil nějakej jinej režisér a vysílali to třeba na ČT 1 tak to budete hodnotit líp !!!!

n.mare

n.mare (hodnocení, recenze)

Miluju ty "experty", co hodnotí odpadem, jen co zahlídnou v TV ukázku, po prvních 10minutách, případně se rovnou přiznají "já to neviděl/a..." !!!!

Auror

Auror (hodnocení, recenze)

Kazdy druhy na CSFD je "opravdovy filmovy znalec". Uvedomte se, tak spatny to urcite nebylo.

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

Já to zatím vidím tak na 3* ... Námět a scénář se mi líbí, ale Jana Paulová je tam otřesná...ale uvidíme, třeba se to ještě vybarví na 4* ;-)

kohout08

kohout08 (hodnocení, recenze)

Proč hodnotíte film který ještě ani neskončil a není ani půlka filmů?? Hodnocení: woylin 3* Pavel-KH 5* Adoshek 4* ulow odpad Uvidím co to bude du koukat pak ohodnotím.

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

Tak tomu i věřím - mě stačí, že film ještě nezačal, a už jsou tady tři hodnocení :))

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

Mno, po tom, co Troška předvedl v Kameňáku, od tohoto filmu moc neočekávám...

Reklama

Reklama