Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Cival 

všechny recenze uživatele

Nováci a Kameňáci vrátili úder, humor zařval. Když došlo potřetí na vocas nebo erekci, začal jsem se ptát, jestli to náhodou nedělal Troška... Uf. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Sám se divím, kolik tomu dávám hvězdiček, ale bavil jsem se celkem dobře, až na pár výhrad. Natěračovi jsem dal jasný odpad, ale tady to bylo mnohem lepší, a už to nebylo tolik trapné - i když jak se to veme :D Každopádně v divadle by byl zážitek mnohem větší. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Fakt by mě zajímalo pár věcí: 1: Proč to opět někdo hodnotí, aniž by to celé viděl? Jaký to pak má smysl? To si rovnou můžu pustit jakýkoliv jiný film, mrknout na prvních 10 minut a pak ho vypnu s tím, že se tam nic neděje a navalím mu odpad!? 2: Kolik lidí tomu dává odpad! jen ze zásady, že to natočil Troška. 3: Kolik by to asi mělo %, kdyby to dávala ČT 1 nebo 2. To by se tu zase vyskytovaly komentáře, že ČT to natřela Nově. Někteří uživatelé mě zkrátka baví. Objektivně si to zaslouží 3 hvězdy, ale kvůli tomu, že se mi to líbilo více, než minulý Natěrač a hlavně za to, abych alespoň trochu dorovnal ty odpady, které tu přibývali mezi reklamami, tak dávám i tu 4. A to nejsem žádný fanoušek Novy. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Nevinná a vtipná hra, na téma pro mě prostě smutné.. Na jednu stranu jsem se bavil, ale trošku trpce.. obecně v reálném světě nevidim nic zábavného na nevěře a umírání vztahu z důvodů člověkem spíš vykonstruovaných, pro obhajobu sebe sama. Hledat v tom něco romantického, jak se snažil film/inscenace naznačit se mi taky příčí. Na druhou stranu se mi líbilo jak to herci zahráli a některý části na mě dýchaly divadlem hodně silně.. být to kratší, dám o hvězdu víc.. takhle 3,5 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Místy sice dost přehnané (Hlavně od Paulové), ale kompenzovala to zábava jindy. Tohle musí být v divadle pecka! ()

AppleCore

všechny recenze uživatele

WARNING: následující komentář může vzbudit oprávněné naštvání. Já to neviděl. Proč? Ano přiznávám se. Prostě jsem to vidět nechtěl. Filmy pana Trošky jsou mi velice cizé a on sám jako osoba se mi jeví spíše jako (omlouvam se za použitý výraz, ale já to tak vidim) pohádkovej debil, kterej by nenatočil snad ani pitomou telenovelu. V jeho filmech se nadají hledat chyby, protože to co z toho vždycky vzejde působí jako jedna velká chyba. Kdysi jsem viděl jakýsi dokument o tom, jak tento (ne)populární režisér točí své filmy a byl to vážně směšnej zážitek. Keců má tolik, že by mu kdejakej herec dal do držky (Divný, že se ještě nestalo.), rukama mává do všech stran, ale výsledek je vždycky totálně odpadní. Pokud si kladete otázku proč hodnotim film kterej jsem neviděl tak odpověď se skrývá v těch několika řádcích, které jste si nejspíš přečetli. Těm kteří si toto přečtou, a nesouhlasí s tím, se omlouvám. Musel jsem zkrátka poslat názor na svět, ikdyž vás třeba vůbec nezajímá. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný fanoušek TV NOVA, ba naopak.. Podobně to mám i se Zdeňkem Troškou. Přesto musím říct, že jsem se u tohoto televizního přepisu divadelní hry docela pobavil. Zedníček s Paulovou jsou očividně sehraná dvojka a tento konverzační humor jim sedí. Docela rád bych viděl provedení v divadle Kalich. :) Tam je to přehrávání určitě neobtěžující a na místě. ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

V divadle jsem se mohl smíchy potrhat, ale takhle to znásilnit, tak to ne.... Scénář byl sice z 90% procent úplně stejný jako u divadelní hry, ale televizní inscenace kdy je obsazení her naprosto totožné a scénář a podoba interiéru taky a kde jediná inovace je vypuštění diváka, to je to nejhorší, co kdy v televizi vymysleli a žádná hra pro mě osobně takhle ještě neuspěla.... Ani u Brouka v hlavě s Vlastimilem Brodským jsem se nesmál, protože tam prostě chyběl kontakt se skutečným divákem, který by reagoval.... To už je lepší umělý smích v sitcomech než tohle... ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Na divadle to určitě musí fungovat a jistě bych se smál, ale tohle televizní zpracování se těžce nepovedlo. Hlavně Janu Paulovou měl někdo usměrnit, že je ve studiu před kamerou a ne na jevišti. Ale přiznávám, že výraz zpátkyšunka mě moc pobavil. ()

Chermy odpad!

všechny recenze uživatele

Česká kinematografie se zas má čím chlubit! Ztratil jsem jakékoli iluze, že Jana Paulová umí hrát. Neumí! Toto je vrchol amatérismu a nevkusu! Jaké překvapení, že to má na svědomí Troška! ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tak takhle už jsem se opravdu dlouho nezasmála - od srdce. Jak šéf skáče zabalený v přikrývce. Excelentní výkony osvědčeného tandemu Zedníček - Paulová. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Velmi jsem se pobavila, překvapivě. Moc zdařený počin, (zřejmě především proto, že se jedná v originále o velmi úspěšnou divadelní hru), který otevřeně mluví o světě mužů, žen a sexu. Mluví o věcech, o kterých se normálně ve filmech nemluví. Tleskám za odvahu a určitě doporučuji. ;) ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Jak je možný, že ty samý lidi, ze kterých jsem v divadle KALICH chcípala smíchy, jsou v tomhle TV filmu nulový? ()

Reklama

Reklama