Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

mi-ib odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhá a nevtipná "komedie", absolutně bez děje a s minimální pointou. Vyzerá to velmi nízkonákladově a taky to tak dopadá. Nehodnotím filmy podle výše rozpočtu, naopak nízkorozpočtovým kouskům fandím. Jenže tohle šlo mimo mě. Asi nepatřím mezi cílovou skupinu, kterou dílo mělo zaujmout. Je mi líto Pavla Zedníčka a Jany Paulové, že se museli takhle ztrapňovat před kamerou. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

V divadle to musela být bomba, ale i tak stojí predevším výkon Jany Paulové za shlédnutí. Od prvních okamžiků jede ve velkém stylu a její pitomá postava je úděsná. Moc jsem následně vzpomínal na postelové scény Ala a Peg, o to pikantnější se vše zdálo (ač okolnosti obou děl jsou jiné), že Al byl v českém překladu dabován právě Pavlem Zedníčkem, který je v některých chvílích neposedný jak bláznivý permoník. On i jeho herecká partnerka vypadají oba dobře a odér erotiky je další esencí i trochu berličkou, která drží linku postupně ztrácející dech. Oba protagonisté mají své role očividně najeté a jednotlivé herecké situace sázejí celkem svižně, asi i proto zde není cítit troškovina. Proč ne, pustil bych si i znovu, dobrá práce. ()

Reklama

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Prázdné žvejky s občasným vtípkem a chvílemi opravdu až smutný humor. Paulová zde potvrdila to co se říká o blondýnkách více než okázale a (se)kundující Zedníček myslíc jen woháňkou se zde zbytečně schazoval. Ale za jedno tleskám. Natočit takovou hovadinu co trvá 105 minut to už je výkon hodný ..... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* na doporučení kamaráda a vyloženě naslepo jsem si pustil tuhle komediální televizní inscenaci, která má evidentní předlohu na divadelních prknech. Chápu, že mnozí tento způsob herectví a předvádění vyhledávají a v divadle může fungovat i pro širší okruh komerčního diváctva. Já se přidávám k té skupince, které to nebavilo a na rovinu se přiznám, že jsem viděl první třetinu a pak posledních deset minut a stačilo mi to, abych si udělal dostatečný obrázek, neboť sebetrýznění není moje parketa. Přesto úplně hodit do odpadu bych to nedokázal ...natolik to závadný obsah nemá a některým tento jednoduchý způsob zábavy prostě vyhovuje. A proto se nedivím ani vysoké pozici v žebříčku nejrozporuplnějších filmů. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

V divadle jsem se mohl smíchy potrhat, ale takhle to znásilnit, tak to ne.... Scénář byl sice z 90% procent úplně stejný jako u divadelní hry, ale televizní inscenace kdy je obsazení her naprosto totožné a scénář a podoba interiéru taky a kde jediná inovace je vypuštění diváka, to je to nejhorší, co kdy v televizi vymysleli a žádná hra pro mě osobně takhle ještě neuspěla.... Ani u Brouka v hlavě s Vlastimilem Brodským jsem se nesmál, protože tam prostě chyběl kontakt se skutečným divákem, který by reagoval.... To už je lepší umělý smích v sitcomech než tohle... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama