Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Nevinná a vtipná hra, na téma pro mě prostě smutné.. Na jednu stranu jsem se bavil, ale trošku trpce.. obecně v reálném světě nevidim nic zábavného na nevěře a umírání vztahu z důvodů člověkem spíš vykonstruovaných, pro obhajobu sebe sama. Hledat v tom něco romantického, jak se snažil film/inscenace naznačit se mi taky příčí. Na druhou stranu se mi líbilo jak to herci zahráli a některý části na mě dýchaly divadlem hodně silně.. být to kratší, dám o hvězdu víc.. takhle 3,5 ()

EddieIron 

všechny recenze uživatele

Zvláštní číst,jak lidem vadí to,o čem se ve hře mluví,právě proto se to přece jmenuje Bez předsudků.Na divadle je to lepší,ale i televizní verze stojí za to,pokud někdo ví,oč má jít.Trochu mi ty stížnosti připadají jako jít na Krále Ubu a pak si stěžovat,že se tam mluví sprostě.Jana Paulová 100%,Pavel Zedníček 90%,režie 70%=86,666666% ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Typicky divadelni pocin, nesetrne natoceny pro televizniho divaka sediciho po pas zaboreneho do gauce a chroupajiciho bramburky. Nezazivna a nudna konverzacka by v divadle pobavila cely sal, ale v televizi pripomina spise domaci video ochotnickeho spolku z Dolniho Pacova. Naivni predstava pana Trosky, ze film je k popukani vtipny. Humor o erekci je a bude vzdycky, ale nikdy to nebude mit uroven! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* na doporučení kamaráda a vyloženě naslepo jsem si pustil tuhle komediální televizní inscenaci, která má evidentní předlohu na divadelních prknech. Chápu, že mnozí tento způsob herectví a předvádění vyhledávají a v divadle může fungovat i pro širší okruh komerčního diváctva. Já se přidávám k té skupince, které to nebavilo a na rovinu se přiznám, že jsem viděl první třetinu a pak posledních deset minut a stačilo mi to, abych si udělal dostatečný obrázek, neboť sebetrýznění není moje parketa. Přesto úplně hodit do odpadu bych to nedokázal ...natolik to závadný obsah nemá a některým tento jednoduchý způsob zábavy prostě vyhovuje. A proto se nedivím ani vysoké pozici v žebříčku nejrozporuplnějších filmů. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Darksophie odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla upoutávky řekla jsem si odpad. A pak mi došlo, že bych neměla soudit jen podle pár minut a odhodlala jsem se ke skouknutí celého tohoto "filmu"... Věřím tomu, že jako divadlo to jistě není špatné, ale jako film a ještě v tomto obsazení... prostě nemůžu hodnotit jinak... někdo zde psal, že to hodnotíme špatně, protože je to na Nově a že na Čt 1 by jsme to hodnotili lépe... tak nevím jak vy, ale mě ta ikonka v rohu televize zase tak moc nezajímá a blbost zkrátka zůstane blbostí... bohužel Troška nezklamal... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno