Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

V divadle jsem se mohl smíchy potrhat, ale takhle to znásilnit, tak to ne.... Scénář byl sice z 90% procent úplně stejný jako u divadelní hry, ale televizní inscenace kdy je obsazení her naprosto totožné a scénář a podoba interiéru taky a kde jediná inovace je vypuštění diváka, to je to nejhorší, co kdy v televizi vymysleli a žádná hra pro mě osobně takhle ještě neuspěla.... Ani u Brouka v hlavě s Vlastimilem Brodským jsem se nesmál, protože tam prostě chyběl kontakt se skutečným divákem, který by reagoval.... To už je lepší umělý smích v sitcomech než tohle... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* na doporučení kamaráda a vyloženě naslepo jsem si pustil tuhle komediální televizní inscenaci, která má evidentní předlohu na divadelních prknech. Chápu, že mnozí tento způsob herectví a předvádění vyhledávají a v divadle může fungovat i pro širší okruh komerčního diváctva. Já se přidávám k té skupince, které to nebavilo a na rovinu se přiznám, že jsem viděl první třetinu a pak posledních deset minut a stačilo mi to, abych si udělal dostatečný obrázek, neboť sebetrýznění není moje parketa. Přesto úplně hodit do odpadu bych to nedokázal ...natolik to závadný obsah nemá a některým tento jednoduchý způsob zábavy prostě vyhovuje. A proto se nedivím ani vysoké pozici v žebříčku nejrozporuplnějších filmů. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Reklama

Noviik 

všechny recenze uživatele

Naprostý souhlas s komentářem, jež tu napsal viperblade. Teď k mému hodnocení. Chtěl jsem dát ještě o hvězdičku víc, ale nakonec dávám dvě z několika důvodů. Hodně se mi líbil Pavel Zedníček, který hrál tak akorát a hlavně se mu to dalo věřit. Ale Jana Paulová mi přišla trochu moc přehnaná, asi to byl záměr, ale tady se to minulo účinkem. Natěrač byla kravina, ale zajímavější než tohle. Je mi jedno kdo to natočil (tím chci říct, že nevím proč bych to měl odsoudit kvůli panu Troškovi), ale v tomto případě, narozdíl od Natěrače, by mě to v divadle tolik nebavilo. Byly zde směšné momenty, ale také nudné části, které se podle mě moc opakovaly. Každopádně jak jsem psal u Natěrače: Kratší stopáž! ()

smerďakov 

všechny recenze uživatele

Možná, že se zasmějete. Mně taky v některých momentech vyloudil na tváři úsměv, ale ... nelíbilo se mi hraní herců a naprosto nevhodná, samoúčelná a dráždivá hudba. Nejhorší na tom bylo, že mi to až moc připomnělo Kameňák. Proto jsem se nevydržel koukat až do konce. A proč to není přímo odpad? Protože nedosahuje "kvalit" Kameňáku. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Nevinná a vtipná hra, na téma pro mě prostě smutné.. Na jednu stranu jsem se bavil, ale trošku trpce.. obecně v reálném světě nevidim nic zábavného na nevěře a umírání vztahu z důvodů člověkem spíš vykonstruovaných, pro obhajobu sebe sama. Hledat v tom něco romantického, jak se snažil film/inscenace naznačit se mi taky příčí. Na druhou stranu se mi líbilo jak to herci zahráli a některý části na mě dýchaly divadlem hodně silně.. být to kratší, dám o hvězdu víc.. takhle 3,5 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama