Reklama

Reklama

Největší nebezpečí pro jejich misi už je na palubě. Na opuštěném ostrově plném hadů se ukrývá vojenská základna a laboratoř doktorky Swansonové a jejího kolegy, kteří chtějí vyrobit univerzální hadí protijed. Vzhledem k hrozícímu válečnému konfliktu však budou muset narychlo všeho nechat a odjet na Taiwan stařičkou ponorkou. S sebou vezou i své smrtelně jedovaté hadí svěřence, kterým se během plavby podaří uniknout. Hon na nic netušící posádku může začít! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Standartní rutinní béčko od veterána žánru. Herci hrají slušně, tempo to má mdlé a chování postav debilní. Pochválit nicméně zaslouží Fred Olen Ray za to, že nepodlehl pokušení udělat ty hady digitálně. Takhle je to udělané staromódně a vypadá to mnohem líp. Celkově není Teror na palubě úplná tragédie, jen je to taková klasická mdlá výplň na kabelovku někdy po půlnoci. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Príbeh má viac logických dier ako ementál, hlavný záporák je nebezpečný predovšetkým alebo presnejšie povedané svojou hluposťou a hady v podstate nič nerobia len sa plazia po ponorke. Ďalšia obmena na tému HADY V LIETADLE, akurát že s podstatne chudobnejším rozpočtom, drevenejšími hercami a deravým scenárom. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Ponorka v boji a hadi uvnitř. Zajímavý mix který se nepovedl. Lze uvěřit, že dva ohromní hadí se plazí po chodbách ponorky, aniž by si jich někdo všiml, načeš s malýma hadama se tam neustále jančí? Pixelová monstra jak od nejhorších amatérů, natahované dialogy, které postrádají logiku (viz. oznámení doktorce, že hadi utekli), některé herecké výkony jak od neherců, zkrátka, tento film je zbytečná ztráta času. ()

BLStryker 

všechny recenze uživatele

Luke Perry neumí hrát. Je to samozřejmě blbost všímat si "výkonu" hlavního představitele v takovémhle druhu filmu, ale nemůžu si pomoct - ten jeho kamenný výraz bez špetky náznaku emocí mě v každé scéně strašně iritoval. Obávám se, že tak jak se tváří na druhé fotce, by se tvářil i kdyby ho kousnul had do zadnice. A film samotný? Hrozný scénář bez sebemenšího nápadu, levné efekty (hlavně ten velký had na začátku v džungli byl vážně "super"), příšerný Luke Perry a hlavně nuda, nuda, nuda, kdy jsem si zhruba v polovině začal přát, aby už to skončilo (ano, jsem masochista a film vzorně dokoukal). Doporučuji všem raději desátou projekci Hadů v letadle, protože ti jsou oproti hadům v ponorce opravdové Oscarové veledílo. A abych snad nezapomněl - Luke Perry neumí hrát. ()

cutugno odpad!

všechny recenze uživatele

Preboha , to bola ale kravina. Tento film je určite najblbším hororom aký bol natočený. Ani som to nedopozeral , takže ani neviem ako to nakoniec skončilo / a ani ma to už nezaujíma / . Scénar , kamera , triky , dialogy , hudba a výkony hercov na bode nula. Pre milovníkov žánru strata času a pre ostatných jednoznačne odpad!!! ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama