Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Vital 

všechny recenze uživatele

Samotný název nás láká na obrovitého hada,což zde také nalezneme,ale také je to obrovský mínus tohoto filmu,samozřejmě že myslím hada,děj není tak špatný,s hercema se v prní půlce tak nenudíte,maloměsto působí celkem klidně a děj je taky přizpůsobylý,ale ten had je něco fakt děsnýho,vytvořen digitálně,a proto že je to nízkorozpočtový snímek,tak je strašně umělej,a vůbec nezapadá do děje,při útoku na něj vidíte akorát,jak vojáci někam střílí,jako by ho tam viděli ale mi nevidíme nic,poslední půl hodina je fakt hrozná a předvídatelná a už to nezachrání ani herci, ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Poupravuji své několik let staré odpadové hodnocení na dvě hvězdičky. A nechápu, jak jsem mu mohla to nejvíce potupné hodnocení vůbec udělit. Mé původní hodnocení pochází z mých filmově dospívajících let, kdy jsem filmy, jež jsou pro mě dnes kultovní a geniální, hodnotila nejníže či průměrně. Takže. Dost dlouho Robert Englund alias Freddy Krueger děsil a zabíjel své mladistvé oběti ve svých nočních můrách. Jenže teď se i on sám zamotal do své velké noční můry, které však nyní nevládne on, ale Python. Obrovský, geniální a vraždící stroj. Ti nejlepší se musí spojit, aby zastavili smrtícího giganta v útocích na nevinné obyvatelstvo. Pro mě těmi nejlepšími v tomto filmu byli právě samotný Python, který byl navzdory své digitalizaci velmi efektní a působivý a Robert Englund. Najde se zde i pár vtipných scén, kupříkladu s dívkou ve vaně, kterak háže po Pythonovi koupelnovou kachničku:) "Přežil pád letadla i výbuch, neshoří, ani se nedá zastřelit. Nějaké návrhy?" ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zoskupenie béčkových hercov dávalo nádej, že to pôjde. Obrovský pytón terorizujúci nejaký ten americký okres. A poviem vám, že ten veľhad, za to moje hodnotenie veľmi nemôže. On sa len chudák narodil medzi jedničkami a nulami niekde v compjútri, pričom tí živí okolo neho ( okrem hercov aj scenárista a rejža ), pôsobia ako keby prišli z tej digitálnej sféry s ním. ()

Tico 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšila celý týden. A splnil mé očekávání. Dokonalý! Dlouho sem se tak nebavila... Váhala jsem jestli mám hodnotit za odpad, nebo za 100%. Jelikož mě film pobavil natolik, že jsem u něj málem brečela smíchy, nemůžu hodnotit jinak, než za 100. Ve filmu nebylo naprosto nic. Žádný herecký výkon, efekty, kamera, střih... prostě nic. Během sledování mě mnohokrát napadlo, že to nemůže být myšleno vážně. Nikde jsem ale u popisku filmu nenašla napsáno "komedie". Byla by z toho vážně výborná parodie. Nejvíc mě asi pobavil scénář, ten musel psát vážně nějakej machr. Takovéto "dílo" by se mělo někam zapsat, to se vážně jen tak natočit nepodaří. Každopádně se u mě film zapíše, jako jeden z nejvydařenějších všech dob. ()

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale píčovina. Obstojný béčko? To těžko! Film jakoby naznačoval vývoj digitalizce efektů a šeptal nám, neboj, příště to bude lepší. To, že si tady zahrál mistr hrůzy, nejlepší představitel hororové postavy, kterou úspěšně dokurvil náš Rorschach, Robert Englund, mě potěšilo a zároveń zklamalo. Vyumělkovaný hraní a faleš, kterou nejde definovat slovy-hraje špatně, nedá se to toiž definovat vůbec. Je to urážející. Pokud bych si chtěl zase jednou posedět a uslintnout si pootevřenými ústy na triko, tak je tenhle film super věc. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)
  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)

Reklama

Reklama