Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

masasour odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto stupidní a amaterský film, který opravdu nedoporočuji skouknout. První dva díly se alespoň točily v džungli v Jižní Americe a ne někde v lesíku. O hadovi ani nemluvim, naprosto hrozně udělaný had který vypadá jako z počítačové hry. Herci jsou taky hrozní, příběh naprosto o ničem. Přiznám se že jsem film skoukl jen do poloviny a proklínám ten stracený čas u tohoto filmu. Nedoporočuji skouknout, je to jedno z nejhorších béček co jsem kdy skouknul......0%. ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem nepoučitelný. Přiznávám, že první díl, který se nedočkal velké úcty jsem zhltl jako brambůrku, ve dvojce jsem jen hádal co se odehrává ve tmě a u trojky jsem si ublinkl. A přesto jsem se pustil i do čtvrtého dílu, této k likvidaci odsouzené série. A ano - ani nepřítomnost Hasselhoffa nic nezachrání... ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tak nějak už se dá tušit, že čtvrté pokračování nebude žádný skvost. Jednička byla béčková, tohle z podstaty věci je céčkové až déčkové. Čekáte až se tam objeví Anakonda, která začne pojídat lidi. Digitálním hadem určitě oscarové ambice nebudou. Světlou stránkou jsou momenty, kdy si říkáte, zda stihne utéct nebo dotyčného sní. Byl jsem nemocný a neměl sílu přepnout kanál bohužel. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Příšerné zakončení "anakondí ságy". Hůř to už natočit snad ani nešlo. Tady už nejde o anakondu, ale o zmutovaného hada, který se vlivem nějakého séra 100 x zvětšil a má ještě díky němu regenerační schopnost, takže nejde ani zabít. I vizuálně je nejotřesnější. Vypadá jako dlouhá špageta s hadí hlavou. Tady se opravdu vůbec nic nepovedlo. Ani ta čubka z minulého dílu, Crystal Allen, tady už není tou samicí v narvaných riflích a bílém tričku, nýbrž nějakou vojenskou kreaturou ala Lara Croft. [1281. hodnocení, 80. komentář, 13%] ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pokud si ještě vzpomínáte na Anakondu s Jennifer Lopez, tak jste viděli nejlepší díl z celé série. Ostatní díly už nestály za moc, ale čtvrté pokračování je asi ze všech nejstupidnější. Jak by taky mohlo dopadnout, když se ho ujal béčkový režisér Don E.FauntLeRoy, mezi jehož nejlepší díla zkázy se počítají filmy se Seagalem! Děj tu pojednává o séru z orchidejí, které má schopnost regenerovat organismus a tím pádem léčit nevyléčitelné choroby. A tohle sérum v pokusné laboratoři pozře anakonda, která poté vyroste o desetinásobek své původní velikosti a začne zabíjet v Karpatech všechno živé. Tohle jsem si nevymyslel, to tam opravdu je a děj je fakt mimořádně stupidní, a stejně tak tomu odpovídají triky, které prezentují legračně digitální zmutovanou anakondu, kterak legračně zabíjí a požírá své oběti a lze ji jen těžko zabít asi jako Seagala. U filmu se vydatně zasmějete i béčkovým hercům, jako jsou Linden Ashby a Crystal Allen (ta jediná se snaží tvářit důstojně a vykoledovala si za to hvězdičku) a překvapivě tu najdete Johna Rhyse-Daviese, který je vůbec nejsměšnější tím, jak vážně svou roli pojal. Prostě hrozně slabý televizní film, který je tak stupidní až je zábavný. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)

Reklama

Reklama