Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak někdo mohl natočit po zrůdné trojce ještě zrůdnější čtyřku. Podle zajímavostí vznikaly filmy najednou, to z toho tvůrci chtěli udělat ságu či co? Od trojky se to skoro neliší, triky jsou hnusný, anakonda taky, jen krve se tu nešetří. Prostě devadesáti minutový film, kde se parta lidí honí po lese s digitální anakondou a nikdo přitom nepoužije mozek. Snad už další díl nebude, sotva jsem dokoukal tohle. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tak nějak už se dá tušit, že čtvrté pokračování nebude žádný skvost. Jednička byla béčková, tohle z podstaty věci je céčkové až déčkové. Čekáte až se tam objeví Anakonda, která začne pojídat lidi. Digitálním hadem určitě oscarové ambice nebudou. Světlou stránkou jsou momenty, kdy si říkáte, zda stihne utéct nebo dotyčného sní. Byl jsem nemocný a neměl sílu přepnout kanál bohužel. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý (a doufám že poslední) hřebík do rakve anakondí série. Obří plaz je opět vytvořen hnusnou CGI animací, pro zvýšení efektnosti místo polykání obětí je už rovnou trhá na cáry, a když se mrštně žene podzimním lesem za kořistí, nepohne se za ní ani list. Herci připomínají stádo zbloudilých ovcí, netušíc kam přesně se do záběru postavit, střílejí po sobě místo po nepříteli, a jeden voják se dokonce nechá roztrhat ručním granátem. Jenže tahle scéna byla záměrně vtipná, zbytek už je myšlen zatraceně vážně. Pro partičku kamarádů, co si dělaj prdel ze špatných filmů, by to ale mohla být dobrá volba. ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt tragedie! Člověk jednou za uherský rok pustí TV a hned tohle! Odporné digitální efekty - to už raději měli použít živého hada, nebo alespoň mechanického. Hnusná kamera - barvy jako když začalo barevné vysílání v TV. Sežrání jako stínohra na horizontu. Hovadské postavy. Já to sice tušil, ale stejně jsem se díval. Hnus. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá Anakonda nejenže byla lepší než třetí díl, ale dokonce mě to občas dost bavilo, což je u podobných brakových snímků rozhodující faktor v hodnocení. Had vypadá lépe než ve trojice, není tam nikdo vyloženě herecky tragický jak Hasselhoff, a tak tomu dávám těsné 2 hvězdičky, byť ve filmu najdeme nějaký (logický) nesmysl snad každé dvě minuty (ať už v chování postav, nebo jinde). Oproti jedničce a dvojce rozhodně horší, ale mnohem lepší než předchozí díl od stejného režiséra. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)
  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)

Reklama

Reklama