Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (266)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost mi nedala - trailer byl příšerný naprosto nepředstavitelným způsobem. Nyní můžu s čistým svědomím říci, že pokud by někdo ve svých dětech chtěl úmyslně vyvolat trvalou demenci, Herkules 3D nemusí být úplně marným nástrojem. Vrhací disk explodující na kousky po nárazu do DRÁTĚNÉHO plotu je tady tím nejméně nápadným prvkem. Vždyť ty kousky jsou přeci tři dé!!! Nutno podotknout, že zelenočervený 3D efekt tu hraje roli jen v několika (podobně dementních) scénách. Rozmluva Herkulese se Zeusem skrze záchodovou mísu je nezapomenutelná, stejně jako závěrečný běžecký závod. Triky, připomínající PC hry ze začátku milénia, dosahují největší dráždivosti při souboji Marduka se Zeusem. Ještě musím zmínit kameramana, jehož jediným předchozím počinem bylo pravděpodobně home video z dovolené, takže obraz filmu připomíná nejvíce druhořadé péčko. Ostatně při pohledu na herce permanentně čekáte, kdy si to konečně někdo s někým rozdá. Šokující porce kreténismu. ()

BeranSon odpad!

všechny recenze uživatele

Je to celkem pocta to komentovat. Tady ale nepíšu o tom jak je to příšerné, NE!!! Tady píši o tom že tvůrci byli géniové a to byli. ,,V tom co děláš musíš být nejlepší" a tento film je nejlepší nejhorší film. Opak Shawshanku, jeho naprostý protiklad ve všem. Titul NEJHORŠÍ FILM VŠECH DOB získává Malý Hercules. Je mi ctí dát ODPAD. 0/10 JSEM NADŠEN!!! ()

Reklama

Tuskík odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonale příšerné po všech stránkách. Ze zvědavosti jsem si to pustil (navíc s českým dabingem, který tomu nasadil korunu) a nevycházel z údivu. Tvůrci 3D místy vypustili, a tam kde mělo zapůsobit (všelijaké střepy, létající trosky, pěsti) působí nanejvýš trapně. Některým komentářům zde jsem nebyl ochoten uvěřit, ale jsou bohužel pravdivé. Kameramani ve většině záběrů opravdu zabírají jen části postav, čas od času kameraman třeba uteče za sloup nebo mu postavy ze záběru utečou skoro úplně. Jediný plus je, že to netrvá moc dlouho. Od plácání na čelo a kroucení hlavou by mi upadla ruka nebo hlava, kdyby to trvalo déle. ()

Vojtas12 odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám ČSFD za pravdu, horší film jsem snad v životě neviděl. I když bych tomu radši neříkal film, ale mozek devastující sekvence obrázků, které je větší nuda sledovat, než nedělat absolutně nic. Paradoxně, pro osvětové účely vynikající. Sám se přiznám, že jsem film vypl po půlhodině, další sledování by už hraničilo se sebepoškozováním. Takže doporučuji masochistům (obzvlášť 3D verze bez 3D brýlí je dokonalý zážitek) a naopak důrazně nedoporučuji sebevrahům. A jestli to někdo viděl až do konce, milerád zatleskám tomu, co z něj zbylo. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Strašně jednoduchý, na tom si mohli dát zaležet. Místy jsem se zasmál, ale spíš to působí špatně a trapně. Nechápu, jak jim tohle mohlo připadat normální. 3D efekty působí hodně vnuceně do scén. Dabing je fakt špatněj, zvlášť u šikanátorů :D. Na 2 minuty jsem usnul, a pak mi to přišlo takový zmatený. VYHODNOCENÍ: TOHLE OPRAVDU NENÍ NEJHORŠÍ FILM ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)

Reklama

Reklama