Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kletba promění pohledného arogantního mladíka ve stvoření, které představuje vše, co předtím nenáviděl. Vychutnejte si moderní převyprávění klasické pohádky Kráska a zvíře. Sedmnáctiletý Kyle (Alex Pettyfer) je rozmazlený, absolutně povrchní a nevídaně populární a s přehledem vládne svému středoškolskému království. Kyle je přesvědčen o naprosté dokonalosti svého fyzického vzhledu. Za svou poslední oběť si zvolil Kendru (Mary-Kate Olsen) a nepříjemně ji přede všemi ponížil. Dívku však jeho kruté chování nijak nevyvedlo z míry, naopak, rozhodne se, že mu udělí lekci – promění ho v cosi, co je tak ošklivé zvenku, jako je on zevnitř. Kyle má přesně jeden rok, aby našel někoho, kdo ho bude milovat takového, jaký teď je, anebo se se svým novým já musí smířit už navždy. Jeho jedinou nadějí je tichá spolužačka Lindy (Vanessa Hudgens), které si nikdy předtím nevšiml… Dokáže Lindy, že láska nikdy není ošklivá? (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (308)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mě tenhle film přišel strašně blbej. Hlavně konec když se ukáže že se holka celou dobu zamilovala do debila, ale to jí nakonec nevadilo. Vždyt s ní manipuloval ale to je jedno jak řekl film "Láska si tě najde"(sorry teď jsem trošku blinkal). Jinak je to prostě průměrně natočené, průměrně zahrané. O ničem, zbytečnost. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

NIE NIE NIE a ešte raz NIE.Toto je presne ten príklad ako u Hartnettovho Othella a tiež toho ako sa to nemá robiť.Takýmto spôsobom znevažovať čaro pôvodnej klasickej rozprávky Kráska a zviera,ma privádza do vytrženia.Ponúkajúc mizerné obsadenie sa mi natíska rečnícka otázka ,,kto je tu vlastne kráska,a kto zviera??!!"Nuž,nechám na posúdenie kompetentným. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Vše co jste viděli v traileru a odvážili jste se na to podívat v celkové délce a nic navíc k tomu. Prostě rozvláklý a nudný hodinu a půl dlouhý trailer. Nebýt romantické linie, tak by film zapadl do zapomnění a i tak asi stejně zapadne i když hlavně hlavní představitel Pettyfer dokáže spoustu mladých divaček k filmu přilákat. Sám jsem na Beastly koukal hlavně abych potěšil přítelkyni a byl jsem zvědav na Neila Patricka Harrise a musím uznat, že ten tam byl spolu s jamajskou chůvou naprosto zbytečný. Celkově tak nějak zbytečný film, kde mi nevadila snad jen překvapivě zpěvačka ze střední Vanessa Hudgens. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Teeny horor. Mladý fešný namyšlenec přebohatého a ne příliš starajícího se tatíka je zaklet čarodějnicí (cestou do práce potkávám několik mnohem větších stvůr). Jeho prokletím je ztráta vnější krásy a nabytí zrůdnosti, která se projevuje cool tetováním. Musí si tak uvědomit, že svůj povrchní falešný život žil bez lásky a s hloupým opovrhováním druhými, méně obdařenými fyzickou krásou. Prokletí se zbaví jen tak, že si do roka sežene spřízněnou duši, která mu z čisté lásky poví, že ho miluje (sweeeet). Už na škole ale potkal jednu normální krásnou holku a shodou okolností a s přispěním malého vydírání se tak stane, že dívčina skončí v jeho domě pro její vlastní bezpečí (chytrý scénáristický trik). Cesta k vysvobození je tak započata. ~~~ Nic od toho nečekejte. Nelogické chování postav, prapodivně uplácaný scénář a děj vůbec. Páni a mladí mužové (ano, mužové či mužákové) z toho nijak moc nadšeni nebudou, slečny, které omdlévaly u Stmívání, zklamané nebudou, ale v kinech je už na podlaze nehledejte. Film je takový rozvláčný tichý pšouk ve světě filmovém. Všimnete si ho, ale rychle se vydýchá... (...ehm...) ~~~ Jedna speciální hvězdička za vánoční stromeček :) ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Tohle moderní zpracování klasické pohádky Kráska a zvíře rozhodně patří k těm méně povedeným. Zvlášť začátek může značně odradit od dalšího sledování, ale když tomu dáte šanci, je to celkem koukatelné. Chlapa film zřejmě nijak neosloví, ovšem ženu v tom správném věku a rozpoložení určitě ano. (50%) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (14)

  • Práva na knihu Alexy Flinnové koupila CBS již v prosinci 2007, vydání filmu bylo naplánováno na rok 2008, ale kvůli stávce WGA byla výroba pozastavena. (Dlee)
  • Natáčalo sa v kanadskom meste Montreal. (Niles)
  • Mary-Kate Olsen byla do role Kendry obsazena 12 dní před natáčením. (ČSFD)

Související novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (více)

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Reklama

Reklama