Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (606)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dobrý den, neviděl jste v tomto prostoru poloukotvenou entitu čtvrté třídy?" Tak na tuto otázku Vám odpoví můj mluvčí Franta Kocourek, protože já ani netuším, jak by taková loď měla vypadat. Určitě však vím, že jsem se Krotitelek duchů poměrně obával. Nakonec to nedopadlo tak zle, abych musel svý auto hledat na druhý straně portálu, ale zásluhou ujetejch metafyziček to nebylo. Mohl za to báječnej šampón sekretář Kevin, jehož debilitu jsem mu záviděl a samozřejmě pár štěků původních Ghostbusterů, kteří vyměnili procházky v Soše Svobody za život pod jinými jmény a na křížení paprsků už dávno zapomněli. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Když sem se prolouskal Segrestorovejma hovnama o 80. letech tak nakonec snad taky vybliju nějaký ten komentář.Nejnenáviděnější film roku nakonec nedopadl tak úplně zle, jak sem čekal.Na samém začátku jsem taky hodně nadával, že se nedočkáme pokračování ale reebootu a navíc se ženským obsazením.Ono tak nejde úplně o ty ženské jako o pohlaví, ale jako o osobnosti.Hrát úvodní kvarteto Beckinsale, Biel, Pinket-Smith a Upton...no jéjej....to bych snad šel i na půlnoční předpremiéru, ale McCarthy je prostě zlo, zlo které do filmu nepatří a že se někdo tak nevkusný, hloupý a odporný může živit slušně v Hollywoodu je xblití.Paradoxně McCarthy není úplně nejhorší, skvěle jí v roli nejnesnesitelnější otravné čubky nahradila McKinnon a zase paradoxně o nejvíc zábavy se postarala Leslie Jones (všiměte si, že k té jediné mám respekt a uvádím i její křestní) a Wiig je milá...asi tak mno...Humor funguje zřídkavě a několik scén které nejsou vůbec vtipné vystřídá asi setina opravdu trapných, ale našlo se i pár skvělých a velice vtipných scén, navíc se mi líbil koncept scénáře, kdy se nejelo podle klasického remaku, ale šlo o převyprávění původního námětu.Takže i díky tomu se dal film sledovat jelikož vám neničil pocit starých scén, které by utrpěly pod návalem tuků MCCarthy a jejího úděsného hereckého projevu.Potěšila mě celá řada odkazů, efekty jsou slušný, ale ty cameo role mohli a sakra měli být mnohem...mnohem vtipější.Vyměknul sem, vypnul sem nenávist a docela si užil/přežil oddychovou píčovinu na sobotní večer bez ambicí vypíčovat její natočení do stratosfér.50%. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Hrôza a des sa vznášala nad mestom New York. Tá neprišla ani tak zo strany duchov a príšeriek, ako skôr zo strany nesympatického ženského osadenstva. A nie, nemyslite si, že mi vadilo ako tu bolo všetko genderovo naruby obrátené (humorne zaujala hlavne nahlúpla sekretárka v podaní Ch. Hemswortha). Hrozne mi trhali uši totálne trápne dialógy, ktoré tu viedli lovkyne duchov medzi sebou. A to radšej nespomínam šedivý, nudný a beznápadový scenár, ktorý bol uplácaný ako keby práve vyšiel z kravského zadku. V tomto smere kvitujem len chabý pokus o akúsi paródiu na pár veľmi slávnych filmov ale nič viac. Čo sa týka vizuálnej stránky a trikov, tak to bolo skôr niečo pre decká, ako pre dospelých. Škoda ďalej písať, záverom len toľko - pozerajte, len keď neviete čo s časom. 20/100 ()

Morien 

všechny recenze uživatele

No ty kráso, nevěřím vlastním očím, ale ze všech lidí zrovna mě a ze všech filmů zrovna tenhle film se mi líbí. A to jsem byla tak připravená ho nenávidět, protože původní film je podle mě přeceněný a hlavně nevtipný blábol. Tenhle taky není bez chyby, ale upřímně jsem si jeho sledování užila a možná bych jich přežila i dalších pár. Má hlavní výtka asi je, že by hlavní hrdinky nemusely být tolik hlasité - Melissa McCarthy nemá snad jedinou repliku pronesenou klidným hlasem), ale přináší i spoustu původních (a vtipných!) nápadů. Ano. Občas mám tendenci trochu víc přehánět svou reakci, když mám dojem, že jde většina diváků nespravedlivým směrem, možná se to trochu děje i teď, ale god dang it, chytání draka na metalovém koncertě, posedlá figurína, vzpomínání na Patricka Swayzeho nebo debata o vracení kočky do pytle jsou super. Dívala jsem se na oba filmy po sobě a u původního jsem si říkala: "Ou jé, to by bylo tak nechutné, kdyby kupříkladu zjizvená ošuntělá ženská seriózně přemýšlela nad posedlým sexy chlapem, jestli má řešit to posednutí nebo jestli si to má radši rozdat s hostitelem. A potom jsem v traileru toho nového filmu viděla, že tam bude posedlý Chris Hemsworth, a začala jsem se bát. A potom jsem se podívala na celý ten nový film a oddechla jsem si, protože ten reboot tomu starému díky bohu není zas tak podobný. Nabízí propracovanější a funčnější fikční svět, představí nám všechny svoje protagonistky, ukáže v praxi jejich schopnosti a zabývá se sílou jejich vzájemného přátelství, ach, už brečím dojetím. A hlavně, hlavně žádné z nich žádný duch neolizuje klitoris, což se o původním filmu bohužel říct nedá. -"Never compare me to the mayor in Jaws! Never!" ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Čumím. Fakt nevím, nad čím tu většina hodnotících tak brečí. Čekal jsem příšernou příšernost (už jen kvůli tomu, že se musela dát jako hlavním hrdinům šance tentokrát něžnýmu pohlaví, aby si všichni uvědomili, že i ženský dokážou bejt krotitelky čehokoliv), ale kupodivu jsem se příšernosti nedočkal. Chyběla vám stylizace hrdinek do podoby Lary Croft, abyste mohli pohonit nebo co? Nad čím pláčete? Vždyť i originální kluci krotitelé byli pěkný záprdci a vlastně antihrdinové, stejně jako tady ty holky. Možná chybělo víc humoru, ale nejedná se o žádnou trapnost. Snad jediná věc, která mě trochu iritovala, je přestřelená bláznivá vynalézavá Holtzmannová... Na truc přidávám půl hvězdy a zaokrouhluju nahoru. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (20)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. července 2016 v Hollywoodu. (Varan)
  • V čase 1:29:33 se na jednom z billboardů objeví nápis: "That's a big" a pod ním obrázek piškotu. Jedná se o odkaz na původní film Krotitelé duchů (1984), kde stejný piškot použil Egon (Harold Ramis) pro vysvětlení problému se skladováním duchů Winstonovi (Ernie Hudson). (Stibak)
  • Takmer všetci hlavní protagonisti z pôvodnej verzie si zahrali cameo rolu, okrem Harolda Ramisa (Egon), ktorý zomrel. Na začiatku filmu je v kancelárii pri dverách vidieť aspoň jeho sochu. (modano222)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama