Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 3

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (613)

verbal 

všechny recenze uživatele

Snaha udělat z tlusté, nesympatické a afektované piče kůl tlustou, nesympatickou a afektovanou piču se už potřetí minula účinkem. Tedy pokud zrovna nejste třeba zoufale nemrdaná prasnice, které přechod klepe na pneumatiky a nikdo o ní nechce opřít ani násadu od smetáku, nebo jeden z těch věčně uslzených empatických bukanýrů, co mají pro své hnusné vypasené kámošky tolik pochopení. To se pak budete hystericky chichotat, úpěnlivě vzdychat nad rozlitým olejem, proč já kráva tolik žrala, romanticky se vám bude dmout podbradek a budete úpěnlivě držet Brydžit masité palce, aby se mezi tím citlivým, ztepile páprdovitým advokátem a ještě citlivějším, vyžilým metrosexuálním milionářem rozhodla správně. Nekulturní, kýčovitý, umělohmotný, zubokazný, močopudný a laxativní povrchní sračkol, který za dávivým hihitumorem pro teplouše a životem zklamané vdovy neukrývá nic hrozivějšího než zatuchlé hnědé stránky nejbrakovější červené knihovny, prosolené otylými slzami armády starých panen. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Zatímco dvojka byla natolik slabá, že si ji v podstatě vůbec nepamatuju, tohle pokračování, které po letech nejspíš stejně jako já nikdo nečekal, nás přesvědčí o tom, že třetí díly nemusí být vždy zbytečně nastavovanou kaší, ale naopak výborným novým zážitkem. Tenhle film má v sobě velký elán a dokáže fungovat, i kdybyste snad první díl neviděli (o druhém ani nemluvě). Vůbec nevadí, že Bridget je o mnoho starší a že pan Darcy je stále stejně škrobený ve své britské kultivovanosti, naopak je to velmi svěží a zábavný počin. Samozřejmě tomu přispívá postava nově příchozího nápadníka, ale nejde pouze o něho, ale o všechny ty vtipné nápady kolem. Humor je to navíc vkusný a nikde nezabředává do trapnosti. A nade všechno je nutné říct, že samotná dějová linka o tom, že Bridget se konečně dočká svého prvního potomka, je podaná velmi lidsky, citlivě a dojemně (v těch správných mezích). Zkrátka ideální harmonie humoru, romantiky a lidskosti. Pro mě velmi hřejivý film, na který se někdy ráda podívám znovu. ~(4,3)~ ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotku som videl v kine a páčila sa mi, dvojku som dodnes nevidel a neľutujem to. A trojka? Ľahký nadpriemer. Najviac sa mi páčili smutné pasáže, kedy sa melancholicko-nostalgicky spomínalo na staré dobré časy, ktoré v skutočnosti až také úžasné neboli, ale závoj nostalgie nám nedovolí pripustiť si to. Samotný scenár je miestami dosť zlý, inokedy má ale svetlejšie chvíľky a dokáže pobaviť a rozosmiať, ale i dojať. Miestami je to príliš rozvláčne, nelogické, rozťahané, stereotypné a dokonca trápne (Ed Sheeran???), ale inak som prekvapený, že prevládajú skôr pozitívne pocity. A to mám veľmi rád Votrelca. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Co udělá každý správný superhrdina, když se mu blíží konec trvanlivosti? Udělá dítě a show must go on! To pochopila Renča velice správně, až teda na to, že není superhrdina a že chudák dítě by v jejím současném stavu vypadalo jako plastová mísa na botox. Pak tam prosím vás měl hrát ještě Colin Firth, toho jsem ale taky nepoznal... Jinak to překvapivě bylo přijatelné natolik, abych v letním kině vydržel i přesto, že jsem poslední půlhodinu kvůli prasácké kose musel dělat dřepy. P.S.: Bláto na festivalech skutečně sbližuje. Minimálně s prodejci holinek. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení! Návrat k tomu, co na prvním díle milujeme. Dokonce se nebojím napsat, že se třetí díl rovná prvnímu.. Je to samozřejmě neobjektivní blbost, jelikož jde o situaci, kdy hlavní postavy známe roky a máme k nim už vypěstovaný vztah. A rádi je zase vidíme. Každopádně perfektní zábava na sobotu, legrace až do slz. Líbilo! :-) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (25)

  • Hugh Grant (Daniel Cleaver) sa vo filme neobjavil kvôli jeho nespokojnosti so scenárom. (kacer4)
  • Scény, které se odehrávají na (ve filmu) nejmenovaném britském letním hudebním festivalu, se natáčely v hrabství Somerset v Anglii, konkrétně v místech, kde se odehrává legendární hudební festival Glastonbury. Ten se ale koná vždy na konci června, filmové scény se natáčely v prosinci a lednu. (Posheidon)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama