Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

Vědma 

všechny recenze uživatele

Nevěděla jsem, že David Schwimmer režíruje. Film se mu celkem povedl, téma bylo moderně závažné, ale u mě naráželo na jeden fakt, že mi Annie byla mimořádně nesympatická a jediné řešení být jejím otcem by pro mě bylo ji vyliskat (ji nikoliv pedofila, což mimochodem nebyl pedofil), což by asi nebylo úplně výchovně v pořádku. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Průměrné drama s ohraným tématem, které je oddělené na dvě naprosto jiné poloviny. V první se seznamujeme se zápletkou, znásilnění mladé dívky, která pedofila miluje a chrání ho, což se může stát, ale je to krajně nepravděpodobné. Paradoxně většině lidí se to od poloviny nelíbí, ale mě se druhá část líbila po psychologické stránce více, herecké výkony otce a dcery to táhnou mírně nahoru, ale i tak je to uspávající, alespoň ten závěr mohli zdramatizovat. 50% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSI JEDINÝ KDO MI ROZUMÍ“...,,CÍTÍM K TOBĚ TO SAMÉ, ANNIE“..... /// Sehnat přítele je dneska fuška. Annie má štěstí! Ten její - na ,,chatu“ je milej, chytrej a... to vlastně stačí. Určitě by si dobře rozuměl i s jejím tátou (kurvaže, dyť jsou stejně starý!). Je prostě dokonalej! Film jako ALARM? Nikdy jsem nebyl 14ti letá holka a v jejím věku jsem na ,,chatu“ jezdil pařit (byla taková dřevěná s okýnkama a ...prostě domeček!). ZNEKLIDŇUJÍCÍ? Koukat na uchyláka, jak balí mladou (malou) holku (nepište mi holky, že nejste malý!), pak na ty kolem, jak je to sere a jí to nesere, pak to sere jí a ty vostatní taky, aby to nakonec nesralo nikoho a skončilo to šťastným fyzikářem..... Příběh odsunuje filmařinu do pozadí (každopádně z tý L.Liberato by něco bejt mohlo, jestli ji nějakej perverzák...). Neříkejte mi, že to takhle u vás funguje? Že je chování obyčejných lidí kolem mě horší než všichni perverzáci světa! Jo, emoce jsou, ale nevím, jestli jsem očekával zrovna tenhle ,,druh“. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mé lásce po ,,síti“ nefunguje kamera (ta webová...). 2.) Nevím, jak se dneska balej 14tky. 3.) Chtěla bych si zase popovídat se svým perverzákem. Jak se má, co máma, pes.... 4.) Mám dospívající dceru a hledám důvod k zabavení počítače z dětskýho pokoje. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Možná mě budete mít za cynika, ale podobné příběhy mi vážně pijí krev. Čtrnáctiletá holka se DOBROVOLNĚ vyspí s dospělým chlapem a místo toho, aby byla považována za k*ávu, kterou bezpochyby je, v ní její dospělácké okolí vidí ubohou mučednici, která doplatila na internetové seznamování?!? POMOC. Dobře jí tak, náně, já bych jí místo "ťuťu ňuňu" dala takovou facku, až by se jí přetočila hlava. Jako drama slabé (televizní, nudné), chuť podobné nanynky proplesknout, však vzbuzuje dokonale.;-) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Výbornej film co do vypovídající hodnoty extrémně závažného tématu a kriminálních činů. Tyto kriminální prasárny byly, jsou a budou ... A jak pro rodiče, tak pro mladé puberťáky je toto hodně vhodný film, jak si alespoň udělat obrázek, jak jeden vychytralý deviant může zruinovat nejen psychiku a osobnost mladé dívky, ale celé její rodiny, příbuzenstva a dokonce i místní společnosti ... Znásilnění nezletilé dívky jako takové je hrozný čin, a chraň Bůh, abych to zlehčoval, ale je to jen vrchol žhnoucí laviny, ze které se pomalu (někdy rychle) rozlévá žhavé zlo na všechny, kteří mají emocionálně s postiženou dívkou co do činění. Místní kritiky-uživatele CSFD, kteří nazývají tyto nezletilé dívky v dnešní internetové době "krávou" a přívlastkem "blbá, stupidní, ..." apod., bych poslal do nejhorších pekel a v podstatě je označil za potencionální tupé, zlotřilé spoluviníky, kteří lehkomyslně přihlížejí takovým činům a cynicky si z nich dělajísrandu!!!!! Konkrétně můžu za takové vypatlané a hloupé píčusy označit hned tady ty dva nahoře: J*A*S*M, FR a VERBAL. Pánové zřejmě absolutně nepamatují, jací naivní hlupáci byli ve 14ti letech, kdy si honili šuliny při totálně iracionálních představách a snili o vytoužené lásce s holkou a sexu ... a myslím, že zrovna takto se ve svých komentech vyjadřující asociální tupci a ignoranti se od svých 14ti let v této oblasti neposunuli vůbec nikam. Film se dá srovna ts tématicky velmi podobným filmem Megan is Missing (2011), který mířil spíše na oběti (dívky), než na rodiny a společnost jako toto chytřejší psychologické drama. Meganis Missing byl navíc totálně "šokantní" exploiter, který se zaměřil mírně samoúčelně, ale přesto výstižně na "torturu", kterou může mladou dívku potkat. Totot je přístupno širokému publiku. Jako film celkově technicky to není nic extra,ale psychologie posta vhraje prim a je fakt bombastická... 4/5 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama