Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Zemi se blíží tlaková vlna supernovy. Už zničila Pluto a tři vědci - americký profesor Kelvin, profesorka Huan Ye z Číny a profesor Jižinsky z Ruska - se přou, zda jaderné hlavice odpálit uvnitř magnetosféry nebo vně. Všude řádí tornáda, zemětřesení a blesky, jen na základně NASA svítí slunce. Trojice vědců odstartuje raketoplánem, na oběžné dráze jim přestanou fungovat počítače... Podaří se jim ručně přeprogramovat místo výbuchu a tím Zemi zachránit? (novyto)

(více)

Recenze (39)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sám jsem koukal jak blázen ale tohle mě šíleně bavilo, ve stejný den jsem viděl blbost jménem Epicentrum a to byl šit, no a tohle je šit ještě větší ale prostě jsem se bavil, neustále se něco děje, a furt jsou tu nějaké akční scény takže zábava je tu na prvním místě, prostě parádní Asylumovka na odreagování. Frabjgauser je parádní režisér dokonce i Gacy house mě bavil, jen tak dál. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Děkuju filmařskému průmyslu, že natáčí alespoň průměrné filmy, člověk si jich pak váží když vidí tohle. Nebýt flašky červeného (frankovka modrá), tak bych to snad nedokoukal. Na tomhle filmu je všechno špatně a to nemluvím o speciálních efektech, to si ani nebudu opotřebovávat polštářky na prstech od úderů do kláves. Hvězdička za 2 spocený holky, dalo se na ně trošku koukat. 10% ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Filmové studio Asylum vždy slibuje stupidní díla, které neměli vůbec vzniknout. A nejinak je to i u tohoto snímku. Absurdní scény, stupidní dialogy, amatérské herecké výkony, primitivní efekty a logika je doslova sprosté slovo. Nikdy jsem nepochopil, na čem studio vydělává. Na jejich další pošetilý výtvor jsem se podíval pouze ze zvědavosti, jakou zrůdnost opět vytvořili. A nezklamali. Dodívat se až do konce, aby recenze mohla být přesná vyžaduje opravdu hodně odvahy. Lepší by bylo se dívat na Krtečka letícího do vesmíru. To je alespoň roztomilé a dětinsky zábavné. Tady není nic. Vůbec nic. Jen jsem po celou dobu skřípal zuby, proč raději vynaložené peníze neposlali do Afriky hladovějícím. Bylo by to daleko užitečnější. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Natočit katastrofický film na koleni je výkon hodný obdivu, ale protekce stranou. Asylum jsou dostatečně zkušení týpci a v tomto filmu se jim nepodařilo nic. Dokáži se přenést přes to, že v centrále NASA, která je umístěna v jakémsi skladu (ve kterém jsem snad zahlédl dokonce i šroťák), rozhodují o záchraně světa a o vyslání raketoplánů s jadernými hlavicemi do kosmu tři týpci (americký správňák, dívčina z Číny a vodkou namazaný Rus) u PC. I přes to, že si tam chodí teroristé jak do supermarketu. Ale když je mi osud všech postav (včetně holek, kterým se postupně porouchají 4 auta) i celého světa naprosto ukradený, pak se na katastrofickém filmu cosi nepovedlo. ()

RanMori odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla ovšem síla. Na film jsme se podívali záměrně z důvodu špatného hodnocení a opravdu nezklamal. Herecké NEvýkony dotažené na maximum, nulová logika chování postav, zcela zcestné informace o fyzikálních zákonech a nezdařené triky jsou jasným důvodem, proč se film v hodnocení nachází u dna. Perličky: vědec, kterého uslyšíte dokola říkat jen to, že věci jsou jinak než myslel. Děsně utajený sabotér, jehož identitu víte okamžitě, ale jeho motivaci se už nedozvíte. Super jsou blesky, které pálí kolem postav, které nejen že neohluchnou, ale navíc ještě s nataženýma rukama mezi nimi skáčí a mávají! To je prostě skvost. A scénka, u které jsme se vážně za břicho popadali, byla ta, kdy vědec prohlásí, že se ve výpočtech sekli, takže mají o celých 24 hodin méně a hned na to dorazí agent s otázkou: "Máte vteřinku?" ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama