Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na malé vlakové nádraží přijíždí vlak s tajemnými vagóny. Celé město je zrovna podvoleno vojenskému cvičení, tři vojáci si však chtěli toto cvičení odpustit, a tak se dostávají na nádraží. Tam však dojde k potyčce s ochrankou a nešťastnou náhodou z jednoho vagónu začne unikat "ne tak smrtící" plyn. Srbsko se během chvilky zaplní oživlými mrtvolami, kdo přežije? (jamesjimbo)

(více)

Recenze (24)

kakyn odpad!

všechny recenze uživatele

Můj ty bože co má tohle zase být? Nejen že má film stupidní zápletku, ty nejhorší herce, který vybrali těsně před natáčením z náhodných kolemjdoucích, otřesne scénář za ktere bych se styděl i já ale hlavně, když už je to zombie film, tak udělám k*rva pořádně ty zombie. Prostě ne. Na tomhle filmu je špatně úplně všechno. Postrádá jakoukoliv logiku a je tak absurdní co se tam děje, že celou dobu jen nadáváte, nebo se tomu smějete. Jednu chvíli říkají že nemají žádný náboje a v zápětí za rohem už zase pálí ostošest bez přebíjení. Kdyby tam aspoň dali nějakou tu sexy kočku aby to bylo alespoň na tu jednu hvězdu.... ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tomu se říká "THE BEST SHIT"! Vlak, cisterna, únik plynu..... a pak to začalo. Herecké výkony na úrovni amaterského kroužku. Dialogy zřejmě četli z papíru. Vše monotonním hlasem. Nervy drásajíci hudba a do toho masky ala Michael Jackson pokropené marmeládou. Duše Kristova, posvěť mě. Tělo Kristovo, zachraň mě. Krvi Kristova, opoj mě. Vodo z boku Kristova obmyj mě. Utrpení Kristovo, posilni mě. Ať již nenarazím na takovou sračku! AMEN. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Konec stál docela za to, to předtím bylo horší. Hvězda Úsvitu mrtvých snímku moc nepomohl. Kazily to dialogy, které nejdou do hloubky, stejně tak některé střihy, které byly jak od amaterského snaživce, který chce udělat dobrý film. Pár trapných chvilek, které si říkaly jen o jedinou hvězdu, jen poslední minuty se povedly. Kdyby takhle vypadal celý film, mohl to být aspoň průměr. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak nám Srbové představili svůj zombie horor, nemýlím-li se, tak první... A nedopalo to vůbec dobře... Během sledování filmu jsem si pořád říkal, že alespoň ten jeden bodík Zone of the Dead dám, ale díky neskutečně pitomým replikám to prostě nebylo možné... Poslouchat, co ze sebe jednotlivé postavy zvrací, se pro mě po pár desítkách minut stalo neskutečným utrpením... Pokud nejste zrovna milovníci zombie filmů (a to já jsem), tak se tomuto kousku vyhněte hodně velkým obloukem... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bože jedničku pouze za tam je krasný zombie, kdy přijde ten den že takové filmy nebudou existovat, bohužel nikdy protože se to musí zkoušet. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Zone of the Dead“ ale i tak zůstává velmi špatným filmem, který prostě nevytváří nic skutečně nového, a pokud zde má nějaký potenciál, tak ten je nevyužit. Srovnání se snímkem „Socialistický Zombi Mord“ se prostě nabízí, ale slovenský film v tomhle ohledu vychází bezkonkurenčně lépe, v podstatě nesrovnatelně. Je to škoda, že se v Srbsku nepokusili o něco, co by bylo více domácí. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tady se někdo koukal na moc hororů a pak si řekl, že je splácne všechny do jednoho snímku a vůbec mu nebude vadit, zda to štimuje! Nápad sice dobrej, ale nějak mě to nepřesvědčilo o pravosti zombie....škoda. 30% ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Proč si někdo jako já pustí tenhle film, i když předem ví, že to bude špatné? Protože čeká, že to bude ten typ filmu, který je zábavný tím, jak je špatný. Oh, jak šeredně jsem se zmýlil! Je to ten typ filmu, který je pouze špatný, špatný a zase jenom špatný a každá další minuta zvýrazňující naprosté neumětelství a amatérismus vyvolává obrovský pocit studu, že na to vůbec koukám. Jelikož nejsem sadomasochista, musel jsem proklikávat, prostě se to nedalo. Velice špatní herci, nekvalitní kamera natáčela snad 10 framů za sekundu (prostě každý pohybující se objekt byl na obrazovce čtyřikrát) a silně viditelný (a nepovedený) pokus působit západně. Postsynchrony PŘÍŠERNÉ! Ruce pryč!!! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

V zapadlé díře kdesi v Srbsku probíhá cvičení NATO, a jako jeden z bodů je průjezd vlaku z tajemným toxickým nákladem. Shodou okolností je ale vagón narušen, a do okolí uniká plyn - který všechny zabíjí. Ale mrtví nezůstávají mrtvými nikterak dlouho - ožívají, a začínají žíznit po lidské krvi... Ach jo, do čeho jsem se to zase dostal. Další zombie sra*ka z (jiho)východoevropské filmové školy. Je vidět, že autoři mají nakoukáno, a tak do "svého" filmu narvali všechno co kde kdy viděli - nález staletí pohřbené mrtvoly, vojenské cvičení, únik plynu, zombies, převoz vězně, polda v depresi, náboženský fanatik atd. Na druhou stranu film má docela tempo, a než si uvědomíte na jakej blivajz se to koukáte, jsou tu závěrečný titulky a konec. A na třetí stranu - je zde i jedna věc, kterou je nutné pochválit - oproti americkým filmům, kde v jakýkoliv důležitý moment "není signál", tak tady je tato situace alespoň trochu smysluplně vysvětlena vojenským cvičením a rušičkou rádiových signálů (ovšem televizní vysílání náboženského fanatiku už rušené samozřejmě není). ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Ale no táák, zase tak špatné to přece není. :-) Jasně, amatéřina je poznat v každém záběru, scénář nejspíš dopisovali ještě během natáčení a o nějakém hlubším poslání tady nemuže být ani řeč, ale kdo o to taky stojí? Oprostíme-li se velkých očekávání a příjmeme fakt, že nejspíš nepůjde o zombie horor století, dostaneme odpočinkově jednoduchou záležitost s příjemnou stopáží, která především za denního světla ukáže svou vlídnou gore tvář a utěšeně rostoucí počet rozsekaných zombie vykouzlí na tváři široký úsměv. První pokoukání potěšilo, podruhé vidět už pravda netřeba. ()

jamesjimbo 

všechny recenze uživatele

zprvu šíleně amatérská práce se přes narážky na úsvit mrtvých v posledních 30% filmu stává velmi zábavnou. část filmu, která se odehrávala ve dne byla super, zbylých 70% byste si mohli doma natočit na koleně svojí digitální kamerou... ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Až na děsně primitivní scénář se akční zombárna docela nechala shlédnout s chladnou hlavou. Tady sice není komu fandit, celé herecké obsazení je jako pytel odpadků u chodníku pohozených, jen do nich kopnout, ale k sebeuspokojená mi to jakštakš stačilo. ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších zombie filmů. Děj žádný a když u nějaký, tak naprosto stejný jako u nejznámějších filmů tohoto druhu. Pokud hledáte film, u kterého se dá odpočinout a nepřemýšlet, tak by vás bezduchá střílečka zombíků mohla zaujmout. ()

Doomer 

všechny recenze uživatele

klasicke Becko - sice moc nechapu proc vezenska sluzba riskovala svoji misi a zastavila v uplnem vidlakove a zacala resit zalezitosti mistni policie, kdyz pri znamkach neceho podezreleho by spis meli co nejrychleji odjet ale nechapu v tom filmu dost veci a chovani postav obecne (pri omezeni munice je nejlepsi skakat a ve skoku vystrilet do jednoho zombie zasobnik aby divak ziskal dojem ze tento charakter je drsny jak rambo). Kazdopadne neurazi ale ani nenadchne nicmene chce to opravdu vypnout mozek - horsi 2* , zombie tematiku mam hodne rad ale vetsina toho co se natoci jsou nehorazne blbosti (serii RE pocinaje) ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Podle komentů by to asi měla být sračka, ale není. Je tedy fakt, že charaktery postav jsou děsně klišovité a herci spíš nehrají než hrají, ale přes to je to celkem obstojný zombie film. Dvakrát bych ho asi nedal, ale na jeden večer je to příjemná chuťovka, která má i přes všechny nedostatky spád a lze na to koukat bez pohledu na hodinky. 48 % ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Tato svižná nenáročná béčková srbská zombie střílečka by mohla dosáhnout i na lepší hodnocení, jenže má extrémně mizerný scénář, herecké výkony a střih a baví pouze, když jsou nemrtví na plátně. Váhám mezi jednou a dvě hvězdami. P.S. Z hereckého obsazení zaujme Ken Foree z Romerova Úsvitu mrtvých. ()

Reklama

Reklama