Reklama

Reklama

Cesta smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Agent Interpolu Samuel Axel je vyslán do východní Evropy, aby odhalil obchod se zbraněmi a získal informace o různých mafiánských organizacích. Přímo během akce je však jeho tým napaden a jeden z členů umírá Samuelovi před očima. Navzdory všem příkazům se s tím nehodlá smířit a vydá se na vlastní cestu za odplatou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Seagalovy filmy 2005+ jsou v podstatě všechny stejný, děj na Balkáně, neznámí "herci", nepřehledná kamera, scénář sepsaný 12 letým dítětem a nuda. Tenhle film není vyjímkou, jen mi mrzí že v závěrečné scéně ukáže Steven co v něm ještě je, bohužel si vybírá samé bezduché projekty, které jsou už podle názvu režiséra předurčeny k blamáži. ** ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Nebojím se říct, že Steven chytnul druhej dech, jeho bojovej styl je zase zpátky a nikdo ho nezaskakuje, jen by těch bitek mohlo být víc, ale když už jsou, tak jsou povedený. Film sám o sobě je lehce podprůměrný, kterých už Steven natočil mraky, prostě nic extra. Půl hvězdičky za ty ruský kočky. 48% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si dal jako filmový zákusek další Seagalovku. Výhoda těchto filmů je že se u nich podobně jako u například u tureckých telenovel nemusí přemýšlet. Ne že bych se díval na telenovely. Zpátky k filmu, Steven se už těžko někdy změní. Opět rumunská produkce, opět osahává mladé dívky, opět kamera nenechá na pokoji žádnou akci. Vždy když dojde k nějakému souboju, začnou střihy, mlžení a podobné finty, aby divák viděl co možná nejméně. Přesto se nejedná o nějakou nepoživatelnou hrůzu, prostě Steven natočil přesně to co točí posledních 10 let. Nedopadlo to tak dobře jako Ruslan ale ani tak špatně jako Poslední noc. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Akce 7/10/// PLUS: pokud by se Seagalovi filmy mohli kvalitativně hodnotit podle lámavostí kostí, tak by si Cesta smrti nestála špatně, ostatně i přestřelky jsou slušné a nejzajímavější na filmu je hlavní záporák, který mi přišel že je i hlavní postava filmu MÍNUS: ten dojem budete mít taky, protože Steven jako by sem ani nepatřil, on je vlastně emerickej polda, který sjednává v Rumunsku neřády po svém, načež všichni Rumuni jsou jen komparz, taky mi docela začíná vadit, že si Seagal nemůže dovolit "normální" manželku, ale musí kolem sebe mít samé krásné, štíhlé dívky, které si do filmu pozval, protože se mu líbili v jednom filmu pro dospělé./// Shrnutí: Cesta smrti navzdory výše napsanému není špatný film. Naopak je celkem koukatelný, nenáročný a v rámci žánru "seagalovek" patří k tomu lepšímu./// Celkem 51%/// ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu žádná hrůza, jakou se můžou pyšnit obdobné snímky Stevena Fekála poslední doby. Dokonce i něco hraje, ale měl by jít už na odpočinek. Ta teenka, co tady hrála jeho píchačku, to byl fakt úlet - fekal porno. Stevenovi léta jsou nenávratně pryč - jeho mladý look a hbité, elegantní pohyby aikida, které v mých očích vždy vzbuzovaly respekt a zároveň úsměv, jak všem dá na držku - a to je sakra škoda. Už patří mezi akční vykopávky - takže hurá do Expendables III. Farewell, Stevene ! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Natáčeno v listopadu 2009 v rumunské Bukurešti. (ssfan)
  • Steven Seagal se na filmu, jehož natáčení trvalo čtyři týdny, podílel coby scenárista, producent a hlavní herecká hvězda. (Conspi)
  • Pri útoku na policajtov prechádza auto cez policajné pásky bez toho, aby ich pretrhlo. (johnsnow)

Reklama

Reklama